Şimdi Ara

Media Markt Bursa Süper Notebook Fırsatları !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ürün bitti fakat yarın tekrar gelicek adetli bir şekilde.
  • ürün artık iyice yaygınlaştı şuan en iyi fiyat hızlıal da
  • ben bugün gittim gördüm ürünü. yandaki bilgilerinde ekran kartına ddr3 yazmıslar.ekranı enine geniş. duruşunu begendim. vista home sp1 yüklü idi. 4.9 puan almış degerlendirmeden. ama çok fazla inceleyemedim çünkü nintendo guitar heroda feci derece iyi çalan iki arkadaş vardı. onları izlemekten notebooku unuttum. mm bursa'nın ortamı gerçekten çok güzel. tam yeniden inmceleyecektim ki g25li ps3 boşaldı. birazda orada midnight club oynadım apaçiler gibi

daha sonra garantide dönen flashdiskimi aldım. sagolsunlar yenisi ile değiştirmişler. gerek benle gerekse başka müşterilerle çok ilgiliydi müşteri hizmetleri. archelot nickli orkun bey'e de teşekkür ederim bilgilendirme ve yardımları için. şimdilik aktaracaklarımız bu kadar. linkin_park20 mm bursa'dan bildirdi. söz sizde ankara

not:15 kadar daha notebook vardı standda. daha fazlası var mısır bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 9 Haziran 2009; 18:45:08 >

• Üründen 100+ var Bursa'da şu an.
  • hocam multimedya tuşu var mıydı bilgisayarda? play,stop vs.? en azından klavye üzerinde_?
  • En geç haftasonu gelip bir R 520 yapıcam ben de. Yalnız Mediamarkt ta Airties 211 marka modemden mevcut mu ? ve varsa fiyatı nedir ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • Evet rt-211 modem var fiyatı hatırlamıyorum ama 170 tl civarı bişidi sanırım,onun yerine linksys modemler var 139 lira onu taviye ederim daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Üründen 100+ var Bursa'da şu an.

Ankara yada İstanbul için bir gelişme yok dimi hcm..?
  • Eskişehirde yok mu bu bilgisayardan, bu fiyata ?
  • Bu aletten yaklaşık 2 saat evvel ben de aldım yalnız kutusundan Windows Home Premium CD sinin çıkmasını beklerken havamı aldım. Ayrı olarak mı verilmesi gerekliydi ve Mediamarkt çalışanları bunu unuttumu ? Zaten 64 bit işletim sistemi kurmayı düşündüümden çok kafayı takmadım ama eğer Cd ayrı olarak veriliosa arabaya atlayıp tekrar gidicem Mediamarkt a. Acele cevap lütfen arkadaşlar.
  • cd olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

Bu aletten yaklaşık 2 saat evvel ben de aldım yalnız kutusundan Windows Home Premium CD sinin çıkmasını beklerken havamı aldım. Ayrı olarak mı verilmesi gerekliydi ve Mediamarkt çalışanları bunu unuttumu ? Zaten 64 bit işletim sistemi kurmayı düşündüümden çok kafayı takmadım ama eğer Cd ayrı olarak veriliosa arabaya atlayıp tekrar gidicem Mediamarkt a. Acele cevap lütfen arkadaşlar.

laptop ile gelen windows cd leri ayrıca aldıgınız cd ler gibi gelmiyor.üzerinde markanın kendi baskısı ve recovery cd olarak yazan bi medya ile birlikte gelir. eğer kutu içinden bu cd de çıkmadıysa gidip almanızı tavsiye ederim
  • Samsung notebooklarda dikkat etmedim ama her gelen notebookun içinden Recovery cdsi çıkmıyor.İçinde kayıtlı oluyor Recovery. Notebooka göre değişmekle birlikte açılırken F4 , F9 , F10 ya da F11 tuşlarından birine basmak suretiyle Recovery programını aktive edebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.