Şimdi Ara

Media Markt Bursa Süper Notebook Fırsatları !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amma media markt seven adminlerimiz varmış yav kötü birşey da yazmıyorum ama sürekli siliniyor yazdıklarım. Ben bursadayım fotoğrafını çekip koyardım ama şimdi kalk git gel fotoyu yükle sonra da adminin biri mesajını silsin. Göze alamayacağım bir yorgunluk hem de bu sıcakta... Saygılar...
  • Fotoları bekliyorum gelsin ekleyeceğim.Bu arada son 4 tane kalmış.Muhtemelen pazartesi satış olmayacak ama salı günü yeni parti geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Fotoları bekliyorum gelsin ekleyeceğim.Bu arada son 4 tane kalmış.Muhtemelen pazartesi satış olmayacak ama salı günü yeni parti geliyor...

Fiyat devam edecek mi?
  • Evet edecek...
  • samsungun yeni serileri kırmızı olmuyacak mıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikincimurad

samsungun yeni serileri kırmızı olmuyacak mıydı

Demekki değilmiş..!
  • Siyahlı-kırmızılı diyorsan bazı seriler öyle devam edecek.Ama sırf kırmızı bir seri duymadım...
  • Samsung NP-R 520-FS01TR .. Çok istedim bu aleti birden. Fiyat iyi de Bursa biz ters. Bu fiyata bu alet insana pes dogrusu dedirtiyor. 2.5 sene once 1350 tlye aldıgım laptop bunun yanında ibiş kaldı.
  • Valla bu fiyat aralığında bütün notebooklar ibiş kaldı
  • Bir de kullanıcı incelemeleri gelse de okusak artık. Cyrsis falanda ne yapar acaba bu cihaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bir de kullanıcı incelemeleri gelse de okusak artık. Cyrsis falanda ne yapar acaba bu cihaz

kullanıcıları bilmem ama linkte fpsyi kopartmış alet

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

• Bizzat kendim deneyeceğim inşallah yarın ya da Salı günü...
  • quote:

Bizzat kendim deneyeceğim inşallah yarın ya da Salı günü...

alet kalmadı o yüzden deneyemiceksin biraz geç okudum yazılanları bileydim foto çekerdim gündüz eklerdim bugun dizayn olarak çok hoş bir makine touchpadin etrafında mavi led var dokununca yanıyo klavye sonye ait klavye kullanılmış malzeme kalitesi olarak çok güzel bir cihaz
  • Napalım Salı günü inceleriz bizde...
  • quote:

Napalım Salı günü inceleriz bizde...

inceleme yaparken ekran kartının ddr2mi ddr3mü olduğunu test ederseniz herkesin merak ettiği sorulardan birinede yanıt vermiş olursunuz.şahsen ben baya merak ediyorum doğrusu
  • A speciality of the Radeon HD 4600 Series is the possibility to use ordinary DDR2 and DDR3 graphic memory (as a cheaper alternative to GDDR3).
  • quote:

A speciality of the Radeon HD 4600 Series is the possibility to use ordinary DDR2 and DDR3 graphic memory (as a cheaper alternative to GDDR3).

bu program açıkken bi ss alabilirmisiniz?
    http://www.techpowerup.com/downloads/1379/TechPowerUp_GPU-Z_v0.3.4.html

Birde 3dmark06 testi yapabilirmisiniz?
    http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmark06/download/

• ürün kalmadımı yahu yapın artık şu sitenizi m.m. yeter bursadayım ama uzaklardayım gidene kadar biterse piskopata bağlamak istemiyorum orda .
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemre16

ürün kalmadımı yahu yapın artık şu sitenizi m.m. yeter bursadayım ama uzaklardayım gidene kadar biterse piskopata bağlamak istemiyorum orda .

merhaba cemre. katılıyorum mm ın en büyük eksigi net sitesi. yoksa bence bursadaki en iyi ve en büyük teknoloji magazası. para olsa bence alırdım bu aletten özellikler uçmuş.
  • Ürün pentanın stoklarında da görünüyor demek ki artık yaygınlaşır yalnız onda fark olarak 320gb yazmışlar.Belki de farklı bir seridir yada hata vardır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.