Şimdi Ara

***!!! MEDIA MARKT AÇILIŞI !!!*** ADANA-SEYHAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
0
Favori
20.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bayadır bekliyordum bu açılışı sanşıma sınıftaki yakın arkadaşımın babası müdür oldu bu mediamarkt'a hatta bize sözü var 1 gün önce girecem içeri onla ama yukardaki arkadaşın da söylediği gibi diğer mağazalar öğrenmesin diye kimseye söylemiyolarmış fiyatları o yüzden belki iptal olacak.. insert olayını sordum o da 25 Mart'ın sabahı çıkacak sanırım ben içeri girebilirsem bir kaç ürünün fiyatını yazarım buraya..
    mersini 10 a katlar öyle ifade edeyim .ama ona bakarsanız adanada forum magazasıda yok bu mersinden değersiz bir şehir olacagı anlamına asla gelmez.o zaman mersindede vatan computer yok...güzel ve ucuz arsayı kapan en babasını yapar bu kadar basit bence..anlayan anladı

• ne m.m yaw herşeyleri gizli yapıyor :D
  • bende bir ADANA lı olarak orda olacam bakalım inş istedigimiz düzeyde indirimler olurda laptop foto makinesi filan almayı planlıyorum...,izliham meselesine gelincede %90 izlihan olacagını düşünüyorum,olursa olsun çokta fark etmez yani biz orada olacaz olmassa biras kavga izler geliriz..:):)

Orjinalden alıntı: scaner123

bende bir ADANA lı olarak orda olacam bakalım inş istedigimiz düzeyde indirimler olurda laptop foto makinesi filan almayı planlıyorum...,izliham meselesine gelincede %90 izlihan olacagını düşünüyorum,olursa olsun çokta fark etmez yani biz orada olacaz olmassa biras kavga izler geliriz..:):)

ne %90ı kardeş.. &99.9999999999999999999999999999999 izdiham olacak engellenemez birşey bu.. bu arada hala insörtten bi haber yok sanırım..

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

izmir varken adana neden ya ne saçma izmirde daha önce açılması lazımdı

Hocam kimse merak etmesin...İzmir Balçovada oturuyorum..Agora AVM nin yanındaki boş alanda MediaMarkt çalışmalara başladı bile..Sıfırdan bina inşaa ediliyor ancak çok yakın zamanda hizmete gireceğini düşünüyorum..
    samsung m310 99 tl
    nokiaHoower hed60 bul.mak. 479 tl
    maxtor 32 gb 2.5" 159 tl
    wd 1 tb 3,5 " 222 tl
    kingston 2 gb 10 tl
    Asus x59sr 226dv 1777 tl
    wii sports 599
    lg 37lg3000 1199 tl
    philips 32pfl 3403 899 tl

Bumuydu yaygara kopardıkları şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 24 Mart 2009; 8:46:51 >
  • Ya arkadaşlar şu 25 mart saat 24:00 olayı nasıl oluyor anlamadım gitti.Saat 24:00 ten sonra 26 Mart mı oluyor yoksa 25 mart mı.Yani bugün mü gideceğiz yarın mı.Çok muallakta kalmış bu gün meselesi emin olan biri çıkıpta söylesin lütfen.Ayrıca fiyatlar çok kötü.Bir Ram almaya gidilir.20 tane alıp satmak lazım
  • ya yorum yaparken akıl mantık çalıştırın. adananın neyi mersini 10 katlar yüz ölçüm adana 14.256 mersin 15.737 nufus adana 2.125 mersin 1.613 tarih desen mersindeki tarihi eserler ki unutma tarsus mersine bağlı adanadan fazladır. bana bırak 10 katı 2 katı olan bir şey göster. sen mersini batman la karıştırdın herhalde
    quote:

Orjinalden alıntı: pcman33

ADANA kocaman bir şehirdir.(yüzölçüm olarak demiyorum-eğlence-siyasi-tarihi üne sahiptir)
    mersini 10 a katlar öyle ifade edeyim .ama ona bakarsanız adanada forum magazasıda yok bu mersinden değersiz bir şehir olacagı anlamına asla gelmez.o zaman mersindede vatan computer yok...güzel ve ucuz arsayı kapan en babasını yapar bu kadar basit bence..anlayan anladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waffenss -- 24 Mart 2009; 9:37:25 >

• Biraz önce gazeteyi aldım.Benim de beklediğim ürünlerde kampanya yok maalesef.

XPS 1640

Psn: Gokay1907
  • hiç bişey yok anlaşılan normal piyasa fiyatları bunlar zaten

Orjinalden alıntı: -dehşet-

Ya arkadaşlar şu 25 mart saat 24:00 olayı nasıl oluyor anlamadım gitti.Saat 24:00 ten sonra 26 Mart mı oluyor yoksa 25 mart mı.Yani bugün mü gideceğiz yarın mı.Çok muallakta kalmış bu gün meselesi emin olan biri çıkıpta söylesin lütfen.Ayrıca fiyatlar çok kötü.Bir Ram almaya gidilir.20 tane alıp satmak lazım

Yok mu bilen şu tarihi kesin olarak.

quote:

Ya arkadaşlar şu 25 mart saat 24:00 olayı nasıl oluyor anlamadım gitti.Saat 24:00 ten sonra 26 Mart mı oluyor yoksa 25 mart mı.Yani bugün mü gideceğiz yarın mı.Çok muallakta kalmış bu gün meselesi emin olan biri çıkıpta söylesin lütfen.Ayrıca fiyatlar çok kötü.Bir Ram almaya gidilir.20 tane alıp satmak lazım

Yok mu bilen şu tarihi kesin olarak.

Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece saat 24:00'da.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.