Şimdi Ara

***!!! MEDIA MARKT AÇILIŞI !!!*** ADANA-SEYHAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
20.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YER: ADANA-SEYHAN / M1 AVM

25.03.2009

SAAT: 24.00

AYRINTILI ADRES BİLGİLERİ: MediaMarkt Adana Seyhan
    M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi
    Zincirlibağlar Mevkii, Yeni Mahalle Öğretmenler Bulvarı
    01270 Seyhan / Adana
    Tel: (0322) 455 64 00

EVET ARKADAŞLAR YENİ BİR AÇILIŞ HABERİYLE KARŞINIZDAYIM GENE GÜZEL İNDİRİMLER OLACAĞI SÖYLENİYOR.. HATTA ÖYLEKİ ELECTROWORLDTEN BİLE DAHA İYİ İNDİRİMLER OLACAKMIŞ.. GENE İZDİHAM OLACAK AMA BU SICAK FIRSATI KAÇIRMAK İSTEMEYENLER İÇİN BULUNMAZ FIRSAT.. KİM NE ALIRSA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 26 Mart 2009; 12:00:08 >

• hiç bi bilgisi olan var mı acaba ben ps3 olacak diye duymuştum yinede yanlış bilgilendirmeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: qEccE

hiç bi bilgisi olan var mı acaba ben ps3 olacak diye duymuştum yinede yanlış bilgilendirmeyim

valla benim elimde broşür yok.. ama olan ve bilen arkadaşlar.. açılış fiyatları hakkında bilgilendirirlerse iyi olur.. hatta broşörün fotoğraflarını çekip buraya yazarlarsa daha da iyi olur
  • broşür vs yok daha ortalıkta sanırım eğer çok sağlam indirimler varsa zaten çıkartmasınlar millet diğer şehirlerdende gider cılkı çıkar artık bununda mafyası çıkar felan bi gidiyon adamlar sıraya sokmuyo seni veya sıra satanlar felan :D yahut abi ne istiyon ver parayı çıkartayım diyenler ve hatta ürün veya sıra satacam diyip paraları dolandıranmı dersin olur olur valla karaktersiz o kadar çok insan görünümlü yaratık var ki..
  • quote:

broşür vs yok daha ortalıkta sanırım eğer çok sağlam indirimler varsa zaten çıkartmasınlar millet diğer şehirlerdende gider cılkı çıkar artık bununda mafyası çıkar felan bi gidiyon adamlar sıraya sokmuyo seni veya sıra satanlar felan :D yahut abi ne istiyon ver parayı çıkartayım diyenler ve hatta ürün veya sıra satacam diyip paraları dolandıranmı dersin olur olur valla karaktersiz o kadar çok insan görünümlü yaratık var ki..

valla yakında dediğin mafta türünden türeyecektir mutlaka.. o zaten kaçınılmaz..
  • mersinden sonra akdeniz de bir de adana ya açıyorlar..

ürünlerin olduğu insert ayın 25 inde gazetelerle birlikte verilir.. yada en erken 24 ünde..

daha önce oradaki tanıdıklarınızdan haber alabilirsiniz.. o tanıdıklarda normal çalışanlar değilde yönetici kademesinden olmalılar.. normal çalışanlarda birşey bilmez....

güzel ve izdihamsız bir açılış olması dileğiyle..
  • @KaZAaRa, sen güzel ve izdihamsız olabileceğini düşünüyor musun :) umarım öyle olur ama artık insanlar alıştı buna izdiham olmayınca açılışı açılıştan saymıyorlar her neyse en kısa zamanda indirimlerden haberler duyarız umarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@KaZAaRa, sen güzel ve izdihamsız olabileceğini düşünüyor musun :) umarım öyle olur ama artık insanlar alıştı buna izdiham olmayınca açılışı açılıştan saymıyorlar her neyse en kısa zamanda indirimlerden haberler duyarız umarım :)

bende umuyorumki indirimleri duyarız.. öyleki eğer iyi indirimler varsa bende kalkıp bi adanaya gelicem

• Arkadaşımın babası müdür oldu bu mağazaya ben erkenden öğrenir öğrenmez yazarım buraya büyük indirimleri..
  • mafya lafı çok geçti...yeni adı şu olsun

mafyamarkt
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

mafya lafı çok geçti...yeni adı şu olsun

mafyamarkt

bunu sevdim işte mafyamarkt
  • antalya'ya da isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

antalya'ya da isteriz

bu isteğini mafyamarkt a bizzat ileteceğim
  • ben okul nedeniyle erzurumdayım ama benim kuzeni açılış için görevlendirdim yanına 5 kişiyi bulup ben dahil hepimizi telden konferansa bağlayıp organize bir şekilde alışveriş yapıcaz, ben net ten ürün fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi toplayıp onlara anlık bilgi aktaracağım böylece en iyi ürünü en ucuz fiyata almayı amaçlıyorum, kaçmaz abi bu fırsat... heycan bastı şimdiden
  • DSLR Foto makinası alıcam, diğer media marketlerden fiyatlarını bilen varmı,?
  • En sonunda Adana'da mantıklı bir teknoloji mağazası açıldı. Bimeks, Teknosa, Vatan ve Polen ile nereye kadardı yani. Aradığım birçok şeyi bulamıyordum Adana'yken..
  • ayın 22 si oldu 3 gün var açılışa ama ne bir insert ne bir dedikodu yok ortada fiyatlar hakkında bilgisi olan bir arkadas var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryan cohen

ayın 22 si oldu 3 gün var açılışa ama ne bir insert ne bir dedikodu yok ortada fiyatlar hakkında bilgisi olan bir arkadas var mı ?

genellikle son gün veya son 2 gün kala insört çıkarır bunlar ama çıkınca birileri burda bizimle paylaşır mı? işte orası meçhul
  • konuyu güncel tutalım beyler.. zira önemli bir sıcak fırsat
  • :D ehuehuehue bilgi lazım bilgiiii :D allahın adamı adanalı kimse yokmu bunu bilen :P
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.