Bildirim
Media Markt 2.5' Seagate 1TB usb 3.0 harici disk169 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzel fiyat fakat gitgide düşüyor hdd fiyatları. Alacak olan sabrederse biraz daha çok uyguna getirir -
Yahu 10 gun once wd 1tb 209 a almıştım, valla gitgide düşüyor fiyatlar. -
Yavaş yavaş 1 yıl önceki fiyatlara geriliyor evet geçen sene arkadaşıma vatandan almıştık 179 a bu güzel bir haber ihtiyacım var ama acil değil değil biraz daha düşmesini bekleyeceğim acelesi olmayanlar beklesin bence... -
Saturnde 159tl ye satıldı aynı ürün. Aynen fiyatlar düşüyor 1-2 ay sonra 120 lere inmesini bekliyorum fazla yüklenmeyin arkadaşlar sonra fiyat arttırımı yapıyorlar çok satmaya başlayınca :) 2.5' 1TB USB 3.0 HDD ler 120tl civarına inecektir sabredin biraz :) -
160'tan aşağı inmez ya inecek olursa 500lüklerde ucuzkamak zorunda kalır ve kapış kapış giderler. -
olması gereken fiyatlara inmeye başlıyor takipte kalmaya devam -
iki gün önce aynı fiyata wd aldım gayet memnunum ısınma ws yok acaba bunun durumu ne bi ara bayaa sıkıntılıidi seagateler 160dan aşağı uzunca sura düşeceğini sanmıyorum bende.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X