Şimdi Ara

MEDIA MARK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
8.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unpop
    link açılmıyor bende
    quote:

http://www.mediamarkt.com.tr/media/neo/TR_MM_UEM_2409DOG1_01-16.pdf

Linki sağ tıklayıp, "Hedefi Farklı Kaydet" seçin.
  • 25 ile 28i arasında ve stoklarla sınırlı indirim yapılacakmış, bu arada üretici ithalatçı yada distribütör firmaların garantisi varmış. Bu arada reklamları sizede itici geldi mi, benmi rahatsızım? Natashalarla aynı şeyleri sizde alabileceksiniz, helga ve hansın kullandığından sende alman mı? gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemduy

yrn acaba her üründe belli bir indirim mi olacak yoksa bgn kü ilandakiler mi sadece??

Katalogdaki fiyatlar 28 ine kadar geçerli ancak stok sorunu olabilir. Yarın gidecek arkadaşlardan yorumları bekliyoruz. Benim dikkatimi 199 YTL ye panasonic ev sinema sistemi (anfili) çekti

*HP Pavilion dv6650et Intel® Core� 2 Duo islemci T7500 2,20 GHz, 2048 MB 667 MHZ Ram , 250 GB HDD, NVIDIA® GeForce� 8400M GS, 15.4� WXGA High Definition BrightView Widescreen, HDMI, Windows Vista basic
    *Sony 40P3000K Lcd tv
  • SONY KDL 40U2000 -- 1999 YTL , ben bu cihaza takıldım arkadaşlar.yaptığım araştırmalarda en ucuz 2.800 ytl'ye satılıyor(istanbul bilişim hariç). giden arkadaşlar olursa yorumlarını yazmalarını rica ediyorum.
  • SAMSUNG 42 C 6H Plazma -- 1299 YTL
    PHILIPS 32 PFL 3312 -- 999 YTL
    LG 26 LC2R -- 699 YTL
    PANASONIC 37PV7F -- 1599 YTL
    SONY KDL 40U2000 -- 1999 YTL

hepsini istiyorum, gözümü hırs bürüdü ama Izmir'de açılmasını bekleyene kadar 2 sene geçer. Fakat içimden bir his ekim ayi ile beraber lcd/plazmalarda guzel indirimler olacagini soyluyor

Orjinalden alıntı: kurander
    Bu arada reklamları sizede itici geldi mi, benmi rahatsızım? Natashalarla aynı şeyleri sizde alabileceksiniz, helga ve hansın kullandığından sende alman mı? gibi.

Bu tür örnekleri zamanında Uluslararası Pazarlama dersinde anlatırlardı; kültür farkı dolayısıyla reklamların farklı yorumlanması olayı...

Nataşa temalı billboard beni de rahatsız etti. Çünkü nataşa dediğimiz zaman "fuhuş ve zina" olayın içine giriyor.
    Muhtemelen başka bir ülkede kullanılan reklamı tercüme edip yayınlamışlardır

Diğer bir örnek de, deterjan reklamlarında Önce-Sonra karşılaştırma reklamının Arap ülkelerinde aynen kullanılması.
    Tabi onlar sağdan sola okudukları için, önce temiz çamaşırı, sonra kirli çamaşırı görüyorlar vb.

Konu dışı oldu ama, yeri gelmişken belirteyim dedim.

• Hürriyet gazetesi kataloğu vermiş baktım eski modellerde hep indirimler var tercih meselesi tabiki, isteyen gider alır.
    Sıradan bir mağaza değil burası Avrupa'nın en büyük elektronik mağaza zincirlerinden birçok ülkede var, sonunda TR'ye geldi, bence güvenle alışveriş yapılabilir. Teknosa'dan daha iyi olduğu kesin

Ek: helga ve hans reklamı aptalca olmuş, itici geldi banada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 24 Eylül 2007; 15:58:53 >
  • tüm yeni açılan büyük mağazalar gibi 1 ay gibi süre oraya gitmek işkence olur, kalabalıktan lanet eder çıkarsınız.

Orjinalden alıntı: .TaneR.

tüm yeni açılan büyük mağazalar gibi 1 ay gibi süre oraya gitmek işkence olur, kalabalıktan lanet eder çıkarsınız.

Doğru ayrıca oraya gitmek oldukça zor olacak çok sapa kalıyor, ancak arabayla gidilebilir otobüs veya dolmuş yok o tarafa benim bildiğim. Varsa lütfen söyleyin Kozyatağı'ndan nasıl gidilebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 24 Eylül 2007; 16:11:09 >
  • yarın sabah vakit ayarlayabilirsem gitmeyi düşünüyorum , gidersem fotoğraf da çekerim, belki dayanamaz samsung plazmayı da alabilirim öğlene doğru genel izlenimlerimi ve fotoğrafları buraya eklerim.

pdf dokümanını indirdim ps42c6h'ın fena bir plazma gibi durmuyor hele bu fiyata bence tv ihtiyacı olan kaçırmasın aradaki farka humax hdci2000'i bağlayınca hangi panel olsa Uçar

analog tuner
    pc bağlantısı hem d-sub hem hdmi'dan
    10000:1 kontrast
    pip
    1024X768
    720p 1080i destek

Orjinalden alıntı: rider30

Ek: helga ve hans reklamı aptalca olmuş, itici geldi banada..

reklamdaki elemanın kaşları çok iyi olmuş, pardon kaşı
    maşallah yekpare
  • Bursa'da yok mu bu market ya da bunun tarzı aksiyonlar yaa?

Orjinalden alıntı: sadays

tek ve dar bir yoldan giriliyor ki vay anam vay ben her an vazgeçebilirim gitmekten ama bakalım sabah oradan geçerken fikrim netleşecek

pdf dokümanını indirdim ps42c6h'ın fena bir plazma gibi durmuyor hele bu fiyata bence tv ihtiyacı olan kaçırmasın aradaki farka humax hdci2000'i bağlayınca hangi panel olsa Uçar

analog tuner
    pc bağlantısı hem d-sub hem hdmi'dan
    10000:1 kontrast
    pip
    1024X768
    720p 1080i destek

alet bu;

/>

almanya sayfasında bile 906 €, cezbediyor valla...
    http://www.idealo.at/preisvergleich/OffersOfProduct/759443S1-3_-ps-42c6h-samsung.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave5213 -- 24 Eylül 2007; 16:39:46 >

• Ekşi sözlükte media markt başlığına baktımda, adamların reklam stratejisi iticilik üzerine kurulmuş. Bizdede signorenin dediği gibi çeviri reklamlar kullanılıyor sanırım.

Trafik ile ilgili olarak, bazı akşamlar ikeanın arkasındaki minibüs yolu hiç hareket etmiyorki yarın asla tercih edilmemeli. Cumartesi ana yoldan ümraniye sapağı vasıtasıyla ikeaya gitmeyi denedik ve pek çok araçla beraber tek yönlü yolda ters dönüp emniyet şeridinden köprü yoluna geri döndük.

Özellikle sabah ve akşam için, bir süre yürümeyi göze alanlar, Tepeüstü'ne (Yeşil vadi ve Ağaoğlu'nun olduğu yerdeki merkez durak) gelen otobüsleri yada Alemdağ, Yenidoğan, Sultanbeyli yönüne giden otobüs ve minibüsleri deneyerek en azından araç kullanma ve park yeri arama stresini yok edebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.