Şimdi Ara

Medeniyetler ülkesi İngiltere'de polisten kadına DAYAK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngiltere'de polis memurunun suçsuz bir kadına şiddet uygulamasının güvenlik kameraları ile kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Kadını yerde sürükleyerek yaralayan Mark Andrews adlı polis suçlu bulunurken, mahkeme kararının gelecek hafta açıklanacağı bildirildi. İngiltere'nin Wiltshire bölgesinde meydana gelen olayda suçsuz olduğu belirlenen Pamela Somerville adlı bir kadını sürükleyerek hücreye kapatan polis açığa alındı.

Bugün ortaya çıkan ve 2008 yılına ait olan güvenlik kamerasına takılan görüntülerde polis, kadına bağırdıktan sonra yerde sürükleyerek hücresine kapatıyor. Polis tarafından betonun üzerine fırlatılan kadının yüz bölgesine darbe aldığı belirlenmişti. Alkol testi sırasında nefes alıp vermesi istenen ancak bunu reddettiği için göz altına alındığı öğrenilen Pamela Somerville, gözünden aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Gördükleri olayı tasvip etmeyen Andrews'in meslektaşlarının olayı ilgili makamlara aktardıkları anlaşıldı. Olayla ilgili bir açıklama yapan Wiltshire Polis Karakol Şefi Patrick Greenty, olayın utandırıcı ve kabul edilemez olduğunu söyledi.

Bu arada olay karşısında şok geçiren Pamela Somerville, toplumun polise güvendiğini ancak bunun artık kendisi için söz konusu olamayacağını söyledi. Olaya el koyan mahkeme ise polis Mark Andrews'i suçlu buldu. Mahkeme Andrews ile ilgili kararını gelecek hafta açıklayacak.

ARABASINDA UYUDUĞU İÇİN

2008 yılının Temmuz ayında, arabasında uyurken polisler tarafından gözaltına alınan Somerville, karakolda yediği dayak yüzünden hastanelik olmuştu. İki yılı aşkın bir sürenin ardından ortaya çıkan görüntülerde, 57 yaşındaki kadını acımasızca döven polisin işinden atılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

OLAYIN VİDEOSU :http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/ingiliz_polisten_olduresiye_dayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek Üye -- 6 Eylül 2010; 10:39:40 >

• Suçsuz bır kadını sankı 40 yıllık dusmanıymıs gıbı olesıye dovmek akıllı bır adamın ısı degıldır.

Ne gerekıyorsa yapılsın serefsıze
  • İste bizde bu olay olsa polis serbest kalır,fark bu :)
  • quote:

57 yaşındaki kadını acımasızca döven polisin işinden atılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

adalet ordada yokmuş.
  • polisin ters zamanına denk gelmiştir.

normalde ingiliz polisi sana dokunmaz belirli yetkileri vardır. ayrıca medeniyet görün .

geçen sene ingiliz polis benden kimlik veya oturma iznimi isterken bey efendi diye hiyab etmişti (mister) ayrıca pasaportu verirken teşekkür etmiş, kontrolden sonra tekrar teşekkür ediğ özür dilemişti. bunu kaç türk polisi yapar ?

direk tekme tokar naber lan kimlik pasaport içtikmi veya direkt kernara çek gibi laflar.

medeniyet olarak ingilizler saygıda bizle yarışır. ayrıca yaşlılara yerde veriliyor. bir türkler yapıyormuş gibi anlatılır bize

ayrıca ingilterede polis silah dahi taşımaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 6 Eylül 2010; 10:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

polisin ters zamanına denk gelmiştir.

normalde ingiliz polisi sana dokunmaz belirli yetkileri vardır. ayrıca medeniyet görün .

geçen sene ingiliz polis benden kimlik veya oturma iznimi isterken bey efendi diye hiyab etmişti (mister) ayrıca pasaportu verirken teşekkür etmiş, kontrolden sonra tekrar teşekkür ediğ özür dilemişti. bunu kaç türk polisi yapar ?

direk tekme tokar naber lan kimlik pasaport içtikmi veya direkt kernara çek gibi laflar.

medeniyet olarak ingilizler saygıda bizle yarışır. ayrıca yaşlılara yerde veriliyor. bir türkler yapıyormuş gibi anlatılır bize

Bunu bile savunuyorsun ya artık yuh.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

polisin ters zamanına denk gelmiştir.

Türk polisler tasıyoda noluyo? Doguda 3-4 tane İT'e ates edemıyor. Su sıkıyor.

Tepkım sana degıl. 1-2 şeyde haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şg -- 6 Eylül 2010; 10:55:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cumartesi günü kadıköyde HEPAR mitingi vardı.

Miting bitince, iftarlık dağıttılar mitinge katılanlara.

Bir tane kansız velet, o dağıtılan meyvasuyu kutularından kaşka göz arasında 3 koli almış, zor taşıyor.

Baktım kimse görmedi gidiyor velet. Polise söyledim hemen.

Ne dedi biliyor musunuz? BEN MÜDEHALE EDEMEM.

Ulan köpek herif, sen müdehale etmeyecen de ben mi edecem?

Gittim bizim arkadaşlara söyledim, koştuk falan bulamadık.

Sonra aynı çocuk abilerini babalarını almış, gelmiş. Babasının gözlerini görmeliydiniz... Toplu yiyeceklerin olduğu bölüme nasıl bakıyordu! Göz hapsinde tutup yaklaştırmadık, sonra otobüs geldi bizim, gittik biz. Ne oldu bilmiyorum.

neyse... Alın size TÜRK POLİSİ.

AKP mitingi olsaydı görürdüm onları.

• medeniyetler ülkesi..

ya bi git Allahını sversen..
  • Avrupa'da yaşanan bu tip olaylar genellikle bireyseldir. Ve mutlaka cezalandırılır.
    Türkiye'de ise tam tersine kurumsaldır. Ve adalet nadiren yerini bulur, genellikle cezalandırılmaz. Birkaç kişinin hatası tüm camiayı bağlamaz gibi geyikler yaparlar ama öyle değildir. Hepimiz az çok polislerle muhatap olmuşuzdur ve büyük kısmı halka son derece saygısızca davranmaktadır. Diğer yandan mesela polisin geçmişteki işkence olayı tamamen bir kurum kültürüdür. Hanefi Avcı'nın Ntv'deki konuşmasında dinlemiştim kendisi itiraf ediyordu polisin ifade alma tarzı buydu diye. Yapmayan yok gibi. Ayrıca toplumsal olaylardaki yaklaşımlarını yıllardır görüyoruz. Sol görüşlü insanlara karşı bilenerek geliyorlar resmen ve mutlaka şiddete başvuruyorlar. Siyasi görüşleri davranışlarında herşeyin önüne geçiyor.
  • İngiltere polisi 1 gün dövmüş.Türk polisi hergün dövüyor
  • dogru diyolar adamlar bi kadın dövüyorlar haberleri dünyayı aşıyo ta buralara geliyo bizimkiler işkenceden adam öldürüyolar bizim bile ruhumuz duymuyo artı adamlara da bi b.k olmuyo
  • Cidden gittiğimde aşırı kibarlardı adamlar + silah taşıyamıyorlar yerel polisler yasak bildiğiniz cop kullanıyorlar.İlk öğrendiğimde vay be dedim o kadar güvendeler demek cidden denk geldiğim bütün polisler çok kibardı.

@Brutal

Evet medeniyetler ülkesi git gör sonra gel konuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.