Şimdi Ara

Medalist Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben medalist serverına yeni girdim. Bana yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler..

Name: Shammy
    Race: Orc
    Class: Shaman
    Lvl: 9 ( şu an )
    Zone: Trisfal

• medalist e oynamaya çalışıyoruz Oyuna Girince 1-2 sn sonra direk atıyo wow.exe hatası veriyo LÜTFEN ACİL YARDIM PM yada burdan LÜTFEEEEEEEEEEn :(:(:(
  • Eğer #0 veya #132 hatası alıyorsan

http://medalist.static.net/crashblocker.zip

bu dosyayı .../world of warcraft içine açıyorsun. Sorun düzeliyor. Sitesinde yazıyor iyice bi incele bence...
  • arkadaşlar ben size cumadan itibaren yardım ederim lvl 60 human mageim istediğiniz zaman para istediğiniz zaman item konusunda yardım edebilirim :D
  • bu serverda oynamaya başladım ama 2dk oynuyorum sonra DC oluyor.... herkesdemi böyle acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeLLoo

arkadaşlar ben size cumadan itibaren yardım ederim lvl 60 human mageim istediğiniz zaman para istediğiniz zaman item konusunda yardım edebilirim :D

server a res atıldıktan sonra kastıysan banda yardım edermisin
  • Yaa server devamlı disconnect oluyor, 10 dakka sonra düzeliyor.. Bunun dısında bence gayet güzel bi server..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    101 yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzell server da cok hata veriyo hata vermese iste
  • ya abi bu medalist ucmus ya siteye bile girmio artık
  • beyler server database calısması avr o yuzden fazla kafanıza takmayın bide 160 online oyuncu kotası konuldu bunuda calısmalarda fazla takılmasın diye. dediğiniz bu dc olayındada server otomatik dc oayıdır fazla yogunlukoldugunda kendinden 5 dakka sonra acılmak uzere ayarlandı

benim kalnın adu defender of the horde lvl 60 tauren shamanım avr adı öküz herkes bilir her zaman yardım ederim
  • yaa ibryapıcı benim acc gitmiş galiba KereMx gormussundur büyük ihtimal..Bagalanmıyorum bi türlü forumunada yazdım bakalım noolcak deleted olmussa yani :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.