Şimdi Ara

Medal of Honor :Passific Assault FIREWALL.VBS hatası !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bu oyunu alalı 3-4 ay oldu. yükleme bitmesine yakınken bu hatayı alıp bitiriyordum. oyunuda açamıyordum. bu hata neden kaynaklanıyor ve nasıl telafi edebilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • dostum tam hatırlamıyorum ama bu oyun online da oynan bi oyunsa ve de sendede firewall yüklü ise sanırım sanırım senin firewall ayarların bu oyunun nete baglanmasına izin vermiyecek şekilde kurulu firewall ayarlarını bi degiştir derim ben sana
  • inter bağlantısı ile alakası yok gibi geliyor bana. çünkü oyunun single player olması bile yetersiz kalıyor. ama dediğini düşünerekten data kablosunu çıkarıp öylemi denesem acaba?

    oyunu birkaç kez kurup hatasını çözmeye çalışmıştım. kurmaya başlarken oturum adına göre local setting içine temp klasörüne numaralardan oluşan uzun bir klasör açıyor ve bu klasörün içine yükleme sırasında bir çok dosya atıyor bunlardan biriside firewall.vbs bence yükleme biterken bunu tekrar arıyor ve hatalı olduğuna karar veriyor. o yüzden bu hata karşıma çıkıyor.

    bu sorunu daha önce yaşayan varsa ve çözmüşse lütfen yardımcı olsun. oyunla uğraşmayıpta hatanın kaynağını bilenlerden de yardım bekliyorum.
    sistemde framework 1.1 ve 2.0 yüklü, bunların dışında hata olabilir mi?
  • kimse cevap vermeyecek mi? bu oyunu bir türlü oynamayamadım yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.