Şimdi Ara

Medal of Honor- Orjinal Oyunda Nasıl Böyle Bişey Olabilir [SS'li]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (önce pc oyunları bölümüne açtım çok boştu orası o yüzden buraya açtım şimdiden affola) arkadaşlar en son torrent oyun indirdiğimizde böyle sorunla karışılaşıyoruz ve crack yapıp kurtuluyoruz peki orjinal kutulu aldığım oyunda nasıl olucak bu iş bi el atın (fotoğraf büyük o yüzden link yaptım)
    http://a1301.hizliresim.com/15/u/jclk5.png

• Orjinal alırsan Origin üzerinden indiricek oyunu.
  • Önce origini kur, hesap aç bir tane, orjinal serialini hesabına kayıt ettir, oyunu update yap, origin üzerinden oyuna gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edom5561 -- 26 Ocak 2013; 1:55:05 >
  • Koleksiyon yapmıyorsan kutulu oyun almanın bi mantığı yok. Origin games klasörünün içine at oyunu key girip update yap.
  • Dvd takacaksın açılacak oyun diğer yorum yapanlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

Koleksiyon yapmıyorsan kutulu oyun almanın bi mantığı yok. Origin games klasörünün içine at oyunu key girip update yap.

ama dediğin gibi koleksiyon yapıyorum sağol yorumun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Dvd takacaksın açılacak oyun diğer yorum yapanlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim.

kardeşim diğer arkadaşlar bişeyin kafasını yaşamıyorlar orjinal oyun hiç cd/dvd takıp oynanırmı internet cafelerde satılan oyunlar gibi deği ki bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: btml1302

quote:

Dvd takacaksın açılacak oyun diğer yorum yapanlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim.

kardeşim diğer arkadaşlar bişeyin kafasını yaşamıyorlar orjinal oyun hiç cd/dvd takıp oynanırmı internet cafelerde satılan oyunlar gibi deği ki bunlar

dvd sürümü olan bir çok oyun öyle oynanıyor.
  • quote:

quote:

dalgamı geçiyosun sazanavi olucaz ama dvdyi takıp oynuyorsun.
  • quote:

quote:

Benim bildiğim orjinal oyunlar disc takıp oynanır.
  • kanka masaüstü resmin güzelmiş,atsana bize de

edit: buldum tmm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rngms -- 26 Ocak 2013; 3:46:54 >
  • hocam o değilde en b*ktan oyunu almışsın yani .ama genede zevkler ve renkler tartışılmaz
  • Nasıl yani şimdi kutulu orijinal oyun koleksiyonu yapan biri oynamak için dvd takması gerektiğini bilmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu tam bir fail
  • hayatında orijinal oyun almamış olanlar kendini belli etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

quote:

quote:

dalgamı geçiyosun sazanavi olucaz ama dvdyi takıp oynuyorsun.

dalga falan geçmiyorum çözümü forumda bulabildim yine demekki neymiş dvd takıp oynamıyormuşuz

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

hayatında orijinal oyun almamış olanlar kendini belli etmiş.

Çözüldü hocam sorun. Hayatta orjinal oyun alıp almadığına bakmaz bu

• Bu konu efsane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

Bu konu efsane olur

diyosunn
  • Origin oyunları almamış olanlar desek daha doğru olur. Origin adlı bir programla giriliyor bu oyunlara. Steam tarzı birşey ama çok daha basiti. Daha çok launcher gibi görebiliriz bu uygulamayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.