Şimdi Ara

Medal of Honor Online !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yıllardır cod oynayan birisi olarak Medal of Honor multisini gerçekten çok beğendim çok güzel ve çok zevkli emin olun her ne kadar codcu olsamda cod dan vazgeçmem desemde vazgeçtim çünkü gerçekten çok iyi bir multisi var Medal of Honor ın. single player la alakası bile yok sanki iki farklı oyun var. her ne kadar multisini bad company 2 yi yapanlar olsada medal of honor bad company 2 den güzel grafik olarak oynanış olarak yani çok uzun süredir fps oynuyorum bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum sizi bilmiyorum ama benim düşüncem böyle. bad company 2 crysis homfront vs. hepsinden çok güzel eğer oynamak isteyen varsa ekleyin oynayalım.
    GT: jemsbir

• grafik olarak bad company2den güzelmi

cryissten güzelmi

bişi yok o oyunda dostum 1-2 güne sıkılıırsın berbat haritalar silahlar kötü aa sorunları sniperler
    BC2 ve crysis 2 oynamalısın ;) her taraftan sniper kaynıyor mohta

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

grafik olarak bad company2den güzelmi

cryissten güzelmi

bişi yok o oyunda dostum 1-2 güne sıkılıırsın berbat haritalar silahlar kötü aa sorunları sniperler

Grafik olarak tabiki bunlar gibi etmez ama kendince oyun iyi.
    Haritalar berbat demişsin pek hoş değil ama berbatda değil bukadar ezme oyunu Her yer sniper kaynıyor ama bu oyunu oynanmaz halede getirmiyor.Silah konusunda hemfikiriz ama onun geçersen gerçekten zevkli bir aç ve dene

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo0619

Arkadaşlar ben yıllardır cod oynayan birisi olarak Medal of Honor multisini gerçekten çok beğendim çok güzel ve çok zevkli emin olun her ne kadar codcu olsamda cod dan vazgeçmem desemde vazgeçtim çünkü gerçekten çok iyi bir multisi var Medal of Honor ın. single player la alakası bile yok sanki iki farklı oyun var. her ne kadar multisini bad company 2 yi yapanlar olsada medal of honor bad company 2 den güzel grafik olarak oynanış olarak yani çok uzun süredir fps oynuyorum bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum sizi bilmiyorum ama benim düşüncem böyle. bad company 2 crysis homfront vs. hepsinden çok güzel eğer oynamak isteyen varsa ekleyin oynayalım.

Katılıyorum oyun çok güzel. Ama BC2'den değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

Orijinalden alıntı: cemo0619

Arkadaşlar ben yıllardır cod oynayan birisi olarak Medal of Honor multisini gerçekten çok beğendim çok güzel ve çok zevkli emin olun her ne kadar codcu olsamda cod dan vazgeçmem desemde vazgeçtim çünkü gerçekten çok iyi bir multisi var Medal of Honor ın. single player la alakası bile yok sanki iki farklı oyun var. her ne kadar multisini bad company 2 yi yapanlar olsada medal of honor bad company 2 den güzel grafik olarak oynanış olarak yani çok uzun süredir fps oynuyorum bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum sizi bilmiyorum ama benim düşüncem böyle. bad company 2 crysis homfront vs. hepsinden çok güzel eğer oynamak isteyen varsa ekleyin oynayalım.

Katılıyorum oyun çok güzel. Ama BC2'den değil.

Nedense benide BC2 sarmadı tabiki medal of honor bi BC2 kalitesine ulaşamaz heraldede beni BC2 sarmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

grafik olarak bad company2den güzelmi

cryissten güzelmi

yani görüşler farklı olabilir tabi ama bana oynanış olarak güzel geldi. sniper konusunda haklısın bazen can sıkıcı oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.