Şimdi Ara

Medal of Honor (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
1
Favori
136.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun kendinden nefret ettiren "görünmeyen duvarlar" özelliği mevcut. Bir yere gitmeye çalışıyorsun, görünmez duvara çarpıyorsun. Sniper ile kenarda ateş ediyorsun, görünmez duvara çarpıyor mermi.

Böyle bir oyunda olmaması gereken temel şeylerden biri halbuki. Single Player için çok sorun değil ama Online için kocaman bir eksi kazandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Oyunun kendinden nefret ettiren "görünmeyen duvarlar" özelliği mevcut. Bir yere gitmeye çalışıyorsun, görünmez duvara çarpıyorsun. Sniper ile kenarda ateş ediyorsun, görünmez duvara çarpıyor mermi.

Böyle bir oyunda olmaması gereken temel şeylerden biri halbuki. Single Player için çok sorun değil ama Online için kocaman bir eksi kazandı.

Yoo, map sınırlarında tabii ki görünmez duvarlar olucak sonsuza kadar gitmeyi mi planlıyordun?6 saat oynadım bir kez bile senin problemlerinle karşılaşmadım.
    Ayrıca böyle bir şey varsa bile biz buna BUG diyoruz ve bunlar düzeltilebiliyor ha?Eksin geçici olabilir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 5 Ekim 2010; 22:26:54 >
  • 2 betayı da oynamış birisi olarak Oyun fena değil ama orjinal alacak kadar da olmamış bence Zaten bc2 ye yaklaşamaz bile ama kıyaslamamak lazım

Vuruş hissi de iyi ama adamları görmek için monitörün içine girmek lazım recon lar iğne deliğinden size atıyo siz bişey göremiyosunuz
    Kunar a ise her girdiğimde oyundan attı o mapı oynayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Oyunun kendinden nefret ettiren "görünmeyen duvarlar" özelliği mevcut. Bir yere gitmeye çalışıyorsun, görünmez duvara çarpıyorsun. Sniper ile kenarda ateş ediyorsun, görünmez duvara çarpıyor mermi.

Yoo, map sınırlarında tabii ki görünmez duvarlar olucak sonsuza kadar gitmeyi mi planlıyordun?6 saat oynadım bir kez bile senin problemlerinle karşılaşmadım.
    Ayrıca böyle bir şey varsa bile biz buna BUG diyoruz ve bunlar düzeltilebiliyor ha?Eksin geçici olabilir yani.

NE map sınırı kardeş adamın dediği başka birşey.

• oyunu beğenmiştim ama şimdi girince pek hoşuma gitmedi. dice oyunlarındaki klasik problemler var ne mesela;bi kere karşılıklı birisiyle çatışmadasınız adamı vuruyosunuz ardından sizde ölüyosunuz ya allah aşkına bu sorunu düzeltsinler bc2 de de var bu sorun 2 kişi birbirini öldürebiliyor karşılıklı çatışmada ya combat armsta bile yok böyle bi saçmalık. diğer sorun gerçi bu oyuncuların öküzlüğü ama dice ında suçu var oyuna rpg roket atar eklemesi full sürümde tank-araç falan olacaksa bir lafım yok ama olmayacaksa ne mantık oyuna rpg eklemek adam elinde rpg ile geziyo. diğer sorun sniperlar ya böyle küçük haritaların olduğu bir oyunda sniper niye koyarsın adam elinde sniperla zaten harita küçük karşılaşınca direk tek atıyor. diğer bir sorun bc2 dede olan ekranda uçuşan zımbırtılar tamam bu güzel bir hava katıyo ama arkadaş o kadar çok ki önünü göremiyosun. birde pusucular adam bir engelin arkasına pusuyor sen onu göremiyosun ama adam seni görebiliyor işte öyle garip bir durum pusarak oynayan o kadar çok kişi var ki akıllara zarar ya soldier of fortune vardı bir ara multisinden en çok keyif aldığım oyundu o oyunda bi yerde 5 saniyeden fazla pusunca oyundan atıyordu getir bunada böyle bir sistem hem piknik yapan sniperlardan kurtuluruz. Son olarak belki benden kaynaklanan bir sorundur adamlar çok parlıyor uzaktaki bir adamı görecem diye monitöre giriyorsun resmen. valla kararsızım orjinal almak için ama call of duty de çıksın ikisinden birini alıcam.

• Çalının içinden ateş edemiyorsun bir de o var, çok garip.
  • Oyun ilk gelen betaya göre daha güzel olmuş gibi ilk betayı 1-2 saat oynayıp kaldırmıştım yeni betayı 2-3 saat soluksuz oynuyorum m4e red sight taktıktan sonra oyunun tadı çıkmaya başlıyor yeni başlayıp hemen bırakmayı düşününler biraz kasıp m4e red sightı taksınlar başka birşey demiyorum hala saçma yönlerde yok degil bazı taşların yanından kafayı cıkarıp ates etmeye calıstıgınızda taşa çarpıyor mermi gitmesi gerekirken kaç kill kaçırdım bu yüzden bazen cidden sinir bozucu oluyor yinede fazlasıyla zevkli eliniz alıştıktan sonra orjinali alınacak bir oyun
  • kış geldi artık ellerim üşüyor fps kasamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

oyunu beğenmiştim ama şimdi girince pek hoşuma gitmedi. dice oyunlarındaki klasik problemler var ne mesela;bi kere karşılıklı birisiyle çatışmadasınız adamı vuruyosunuz ardından sizde ölüyosunuz ya allah aşkına bu sorunu düzeltsinler bc2 de de var bu sorun 2 kişi birbirini öldürebiliyor karşılıklı çatışmada ya combat armsta bile yok böyle bi saçmalık. diğer sorun gerçi bu oyuncuların öküzlüğü ama dice ında suçu var oyuna rpg roket atar eklemesi full sürümde tank-araç falan olacaksa bir lafım yok ama olmayacaksa ne mantık oyuna rpg eklemek adam elinde rpg ile geziyo.

2 asker karşılılı aynı anda ateş ederse tabiki vurabilir. Asıl bu olmazsa saçmalık olur. Ne yani illa birisinin hayattamı kalması gerekir. Aynı anda ateş edilirse tabiki ikiside ölcektir.

RPG olayıda ilk betayı oynamamışsın belli. M3A3 bradley aracı olacak bazı maplarda.

• Medal of hanor beni tatmin etmedi buna para verileceğime gider 15 dolara indirimde olan mw2 map pack alırım
    Tamamen Bc2 kopyası skin ve haritayı küçültmüşler o kadar bide conquest yerine sector control yazmışlar o kadar
    bc2 bin kat daha iyi bence bc2 olan almasın bc2 olmayanda almasın gitsin bc2 alsın daha iyi
    adamın silah tutuşu sesler aynı ve ayrıca çevre ses efekti bc2 göre 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_tiger -- 6 Ekim 2010; 0:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

oyunu beğenmiştim ama şimdi girince pek hoşuma gitmedi. dice oyunlarındaki klasik problemler var ne mesela;bi kere karşılıklı birisiyle çatışmadasınız adamı vuruyosunuz ardından sizde ölüyosunuz ya allah aşkına bu sorunu düzeltsinler bc2 de de var bu sorun 2 kişi birbirini öldürebiliyor karşılıklı çatışmada ya combat armsta bile yok böyle bi saçmalık. diğer sorun gerçi bu oyuncuların öküzlüğü ama dice ında suçu var oyuna rpg roket atar eklemesi full sürümde tank-araç falan olacaksa bir lafım yok ama olmayacaksa ne mantık oyuna rpg eklemek adam elinde rpg ile geziyo.

2 asker karşılılı aynı anda ateş ederse tabiki vurabilir. Asıl bu olmazsa saçmalık olur. Ne yani illa birisinin hayattamı kalması gerekir. Aynı anda ateş edilirse tabiki ikiside ölcektir.

RPG olayıda ilk betayı oynamamışsın belli. M3A3 bradley aracı olacak bazı maplarda.

sen benim yazdığımı anlamamışsın bende biliyorum aynı anda ateş edince 2 kişininde ölebileceğini, benim demek istediğim ben adamı vuruyorum aradan az bir zaman geçiyo bende ölüyorum bu ne lan mermi ıraktanmı geliyor afganistana.

o zaman sadece o maplerde izin versin rpg ye olmaz mı? bence olur bc2 deki carl gustavcılar burda rpgci olacaklar

• bakalim bu sene medal of honor nasil olcak onceki senelerde dogru durust oynamadim bu oyunu betayida indirebilirsem bi deniycem nasilmis bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

kış geldi artık ellerim üşüyor fps kasamıyorum

Hocam noldu ya beğenmedin mi Bende pek sevemedim Bide adamları görücem diye monitörün içine girdim gözlerim ağrıyo şimdi
    Bide bazen fps 1 e düşüyo oyun donuyo bikaç saniye sonra düzeliyo Dicenin daha çalışması lazım,neyse biz bc2 ye devam

Şu sizin imzada hergün değişiyo rakamlar ne iş , hiç tıklamadım ama merak da etmem zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Map sınırından bahsetmiyorum. Kaldı ki onda bile görünmez duvar koymak rezalet bir durum. Sözde arkadan dolaşabilirmişim gibi gözüküyor ama gitmeye çalışıyorsun, birşeye çarpıp duruyorsun. Bad Company 2'de sınır dışına çıkınca en azından geri dönmen için 10'dan geriye sayıyor. MW'de de mapler zaten belli sınırlarla çizilmiş, gidilmeyeceği belli.

Ateş ederken merminin kayanın görünmeyen duvarlarına çarpması ise tamamen poligon sayısını düşürüp performansı arttırmak için yapılmış eski bir hile. 5 sene öncesinin oyunlarında normal karşılardım da artık biraz komik oluyor. Umarım düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 6 Ekim 2010; 1:16:46 >

• Keşke bir de demo yayınlasalardı singleplayer için. Grafik motoru bile farklı seçenekler olacak çünkü.
    Bildiğiniz gibi multiplayeri DICE singleplayeri Danger Close yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam
    quote:

kış geldi artık ellerim üşüyor fps kasamıyorum

Hocam noldu ya beğenmedin mi Bende pek sevemedim Bide adamları görücem diye monitörün içine girdim gözlerim ağrıyo şimdi
    Bide bazen fps 1 e düşüyo oyun donuyo bikaç saniye sonra düzeliyo Dicenin daha çalışması lazım,neyse biz bc2 ye devam
    Şu sizin imzada hergün değişiyo rakamlar ne iş , hiç tıklamadım ama merak da etmem zaten

beğenmekten öte gayet kötü oynuyorum oyunu sürekli ölerek de oyundan zevk felan alamıyorum.. oynamayı bıraktım yarım saat felan oynadım.. bu noktadan sonra single'ı mw2 kalitesinde olsun yeter bana, ondan iyi olmasını beklemiyorum zaten zor iş.. performansda bir sorun yok gibi

rakamlar akıyorsa problem yok puhajsdas

• -oyunda adam vurmak çok basit geldi, her zaman oyunda 1. oluyorum bu oyundan sonra bc 2'de veya mw 2'de adam vuramam artık. şarjörü boşaltıp 200 metre uzaktaki adamı vurmaya alıştım ne de olsa
    -oturma kalkmalar bi garip. arada bi kayaların, kutuların arasına sıkışabiliyoruz
    -görünmez duvarlar çok sinir bozucu, özellikle harita dışında kalanlar. tel, taş, enkaz filan koyup geçmemizi engelleseler daha iyi olurdu
    -mortar gibi uzaktan kontrollü şeyleri atmak kaya yanlarında çok zor, nedense sürekli no target diyor sebebini anlayamadım.
    -m16'yı ben gerçekte burst diye biliyordum ancak burada ağır makineli gibi bi şey olmuş. bu yüzden rifle silahları arasında m249'a filan hiç gerek kalmıyor

moh, bc 2'de görev yapmayıp modern warfare tadında oyun oynamak isteyenler için yapılmış tam da yerinde olmuş

son olarak, geri tepme az da olsa eklenmeli bu haliyle çok basit geliyor. biz cs 1.5'ten keleşi birer birer sıkmaya alışmış bir milletiz, şarjör boşaltınca bi garip oluyor

• Call of Duty 'deki, adama bi mermi girdiğinde gelen ufacık 'çıt' sesi meğerse nekadar önemliymiş.

Bi gram vuruş hissiyatı alamadım oyundan. +10 falan yazmasa hiç anlayamıycaz adamı vurdukmu vuramadıkmı.
  • quote:

beğenmekten öte gayet kötü oynuyorum oyunu sürekli ölerek de oyundan zevk felan alamıyorum.. oynamayı bıraktım yarım saat felan oynadım.. bu noktadan sonra single'ı mw2 kalitesinde olsun yeter bana, ondan iyi olmasını beklemiyorum zaten zor iş.. performansda bir sorun yok gibi

rakamlar akıyorsa problem yok puhajsdas

Bende ilk başta hc servera girmiştim biraz zorladı Bide ne kadar iyi olursanız olun karşı karşıya 2 adam vurmak çok zor Yani karşıdaki adam rastgele tarasa sizi vuruyo yani adam vurmak kolay.Mesele ölmemek

Single ın iyi olacağından şüphem yok zaten ,mesela pasific assault çok beğenmiştim zamanında
    Orjinal alacak kadar da iyi olmamış yukardaki arkadaşın da dediği gibi biraz mw tadında olmuş ama beğenmedim kısaca
    Black ops ta mw2 den çok farklı gözükmüyo videolara göre ama bundan çok daha iyi olduğu kesin

• 5 para etmez bu oyun
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.