Şimdi Ara

Medal of Honor Airborne kurulum sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
25.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal Medal Of Honor Airborne oyunum var ama kuramaıyorum. Oyunu install etmeye çalışıyorum şifreyi giriyorum AGEIA PhysX v7.07.09 installa hazırlanıyor diyor sonra kayboluyor install wizard. 2 ayrı orjinal dvd de aynı sorunu yaşadım. Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Nvidia 9800gt 512mb ekran kartım 4 çekirdekli 2.2ghz amd işlemcim var.
    Bu sorunun gören, yaşayan, sebebini bilen varmıdır? Acaba Oyun Win 7'ye kurulamıyormu?
    Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Medal of Honor Airborne Kurulum Sorunu

Medal of Honor Airborne oyununu kurarken "Medal of Honor Airborne requires PhysX to be installed in order to run properly" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, oyunun düzgün çalışması için PhysX bileşeninin kurulu olması gerektiği anlamına gelir.

PhysX, oyunlarda fiziksel etkileşimleri ve gerçekçi nesne davranışını sağlayan bir fizik motorudur. Medal of Honor Airborne, PhysX'i oyun mekaniğinin önemli bir parçası olarak kullanır. Bu nedenle, oyunun düzgün çalışabilmesi için PhysX'in kurulu olması gerekir.

PhysX'i Kurma

PhysX'i kurmak için aşağıdaki adımları izle:

1. NVIDIA PhysX System Software sayfasını ziyaret et.
    2. İşletim sistemine uygun PhysX indirme bağlantısını tıkla.
    3. İndirilen dosyayı çalıştır ve kurulum talimatlarını takip et.

Kurulum Sonrası

PhysX kurulduktan sonra, Medal of Honor Airborne oyununu yeniden yüklemeyi dene. Artık oyununu herhangi bir sorun yaşamadan oynayabilmen gerekir.

Ek İpuçları

• Emin değilsen en son sürüm PhysX'i indirdiğinden emin ol.
    • PhysX kurulumu sırasında sorun yaşıyorsan, NVIDIA destek web sitesini ziyaret et.
    • PhysX sorunları devam ediyorsa, oyunun teknik destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.

Yukarıdaki adımları izleyerek Medal of Honor Airborne kurulum sorununu çözebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

Orjinal Medal Of Honor Airborne oyunum var ama kuramaıyorum. Oyunu install etmeye çalışıyorum şifreyi giriyorum AGEIA PhysX v7.07.09 installa hazırlanıyor diyor sonra kayboluyor install wizard. 2 ayrı orjinal dvd de aynı sorunu yaşadım. Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Nvidia 9800gt 512mb ekran kartım 4 çekirdekli 2.2ghz amd işlemcim var.
    Bu sorunun gören, yaşayan, sebebini bilen varmıdır? Acaba Oyun Win 7'ye kurulamıyormu?
    Şimdiden teşekkürler.

http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/Search.aspx?l=en-us&type=Software&s=medal%20of%20honour&page=1

Win7 ile alakalı uyumsuzluk durumu MoH:10th Anniversary dışında Medal of Honour serisi için söz konusu değil.Sorun Fizik motorunda.Yazdıklarımı denersen,sorun muhtemelen çözülür:

-Program Ekle/Kaldır'dan PhysX v7.07.09'u sil,
    -Oyunu baştan kur,
    -Sürümü v1.3'e yükselt
    -Nvidia PhysX'i güncelleştir (http://www.nvidia.com/object/physx_new.html)

• Aynısı benim basima da gelmişti. Sorun sisteminde Physx yüklü olması. Sistemindeki physxi kaldirirsan sorun düzelir.oyunu kurduktan sonra physxi güncelleyebilirsin tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 21 Mart 2011; 17:16:12 >
  • Çözüme ulaştıysanız bildirmeniz, aynı sorunu yaşayan oyuncular için faydalı olacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Akşam deyeceğim teşekkürler.
  • Oyun bu şekilde kuruldu ama daha açmadım ve nvidia physx güncellemedim. Oyunu v1.3'e yükselmek için v2 ile birlikte 2.6gb dl etmem lazım buna değermi? Ben online oyuncusu değilim hatta abim istedi diye kuruyorum oyunu. Genelde Single Player oyuncusuyum. Bu yamalar indirdiğime değecekmi? Birde Nvidia Physx'i güncelledikten sonra bu yamaları kuramazmıyım?
  • quote:

Oyun bu şekilde kuruldu ama daha açmadım ve nvidia physx güncellemedim. Oyunu v1.3'e yükselmek için v2 ile birlikte 2.6gb dl etmem lazım buna değermi? Ben online oyuncusu değilim hatta abim istedi diye kuruyorum oyunu. Genelde Single Player oyuncusuyum. Bu yamalar indirdiğime değecekmi? Birde Nvidia Physx'i güncelledikten sonra bu yamaları kuramazmıyım?

Yamaları önce kurmanız daha faydalı olacaktır.Ayrıca versiyon güncellemeniz multiplayer için değil,single player modunda hatayı yok etmek amacıyladır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman 6 saat sürecek update 1mbit internetle. Teşekkürler.
  • quote:

O zaman 6 saat sürecek update 1mbit internetle. Teşekkürler.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu, kolay gelsin.
  • Update 3 için hızlı bir link lazım. Official sitedeki çok yavaş. 2.yi flashgetle indirebiliyorum 3 inmiyor. Neresini önerirsiniz daha hızlı?
  • kesinlikle pshyx i kaldır oyunu yükle psyhx in de son sürümünü yükle
  • quote:

Update 3 için hızlı bir link lazım. Official sitedeki çok yavaş. 2.yi flashgetle indirebiliyorum 3 inmiyor. Neresini önerirsiniz daha hızlı?

Önerebileceğim şu yer var diyemem, nette biraz gezinmeniz gerekebilir.
  • kardeş kuramıyorssan daha iyi boşver uğraşma dandik bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagendarYKinG

kardeş kuramıyorssan daha iyi boşver uğraşma dandik bi oyun

Ufaktan nostaljidir aslında, fena oyun da değil hani. Neden bu kadar sinirlisiniz hocam
  • -Program Ekle/Kaldır'dan PhysX v7.07.09'u sil, 
    -Oyunu baştan kur,
    -Sürümü v1.3'e yükselt

Hepsini aynen yaptım ve şuan oynuyorum. Teşekkürler ANDREI. Oyun gerçekten güzel ben beğendim. Sadece Türkçe yama işe yaramadı. Hala İngilizce oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtem -- 22 Mart 2011; 18:04:26 >
  • quote:

-Oyunu baştan kur,
    -Sürümü v1.3'e yükselt

Hepsini aynen yaptım ve şuan oynuyorum. Teşekkürler ANDREI. Oyun gerçekten güzel ben beğendim. Sadece Türkçe yama işe yaramadı. Hala İngilizce oyun.

İyi eğlenceler hocam
  • cok sağol gerçekten çelişti ama verdiğin nvidia urlsine girdim ve nasıl physx i güncelleştireceğimi anlamadım cevaplarsanız sevinirim
  • Yükleniyor sağol ANDREI
  • ANDREI çok sağol ayriyeten Windows 8'li arkadaşlar da bu şekilde oyunu kurabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orjinal Medal Of Honor Airborne oyunum var ama kuramaıyorum. Oyunu install etmeye çalışıyorum şifreyi giriyorum AGEIA PhysX v7.07.09 installa hazırlanıyor diyor sonra kayboluyor install wizard. 2 ayrı orjinal dvd de aynı sorunu yaşadım. Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Nvidia 9800gt 512mb ekran kartım 4 çekirdekli 2.2ghz amd işlemcim var.
    Şimdiden teşekkürler.

http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/Search.aspx?l=en-us&type=Software&s=medal%20of%20honour&page=1

Win7 ile alakalı uyumsuzluk durumu MoH:10th Anniversary dışında Medal of Honour serisi için söz konusu değil.Sorun Fizik motorunda.Yazdıklarımı denersen,sorun muhtemelen çözülür:

-Oyunu baştan kur,
    -Sürümü v1.3'e yükselt

konuyu hortlattım ama çözüm bulamadım senindediyini yaptım ama olmadı ayrıca physx en güncel sürümünü kurdum başka önerirniz varmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.