Şimdi Ara

medal of honer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar medal of honer zevk veren bir oyunmudur

• Oldukça kaliteli First Person Shooter tarzı güzel bir oyun. Oynamadıysan hemen al ve oyna.
  • bence konusuyla falan harika bir oyun tabi fps olarak...
  • Bence geç kalmışsın, bir kaç haftaya kadar ek görev paketi bile çıkacak oyunun...
  • ps de oynadım çok kötüydü ya
  • [Deleted by Admins]
  • bu tür oyunlar pc de oynanmalı diyorum. o yüzden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty Black Ops Cold War
    4 yıl önce açıldı
    Medal of honor 2010 (hata)
    13 yıl önce açıldı
    Call of duty WWII Gold Edition
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence süper bi oyun ama pack daha oynamadım.MoHA nın yüklü olması gerekiyo dimi PC de öle yüklücez packi?
  • valla buyuk ıhtımal oledır ...
    offf bende kaybettım cdyı naapcam ben ?:(
    neyse arıyım belkı bulurum:)
    sen oyunu oynamadıysan kesın al ilhan cok guzel oyundur kendılerı...
  • ELECTRONIC ARTS SADECE SPOR OYUNLARI DEĞİL FPS Yİ DE ÇOK İYİ YAPTIĞININ BİR KANITIDIR MOH OYUNDA EN ÇOK HOŞUMA GİDEN NOKTA TAKIM HALİNDE GİTMEK VE BULDUĞU HER SİLAHI KULLANABİLMESİYDİ BİLGİSAYARA KİLTLENEBİLİRSİN DİKKAT ET
  • ps 1 de oynadın dimi oyunu.e tabiki kötü olacak 1 den bahsediyosun..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by home_sweet_hell</i>
    <br />ps de oynadım çok kötüydü ya
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Evet play stationda öyle binaların aralarına falan gezemiyorsun. Sadece düz bir koridorda ilerliyorsun. Binalar bitişik ve girinti çıkıntı yok, düz duvara ev resmi çizilmiş gibi, bana wolfeinstein'ın ilk versiyonunu hatırlatmıştı...

Ama PC için gerçekten çok güzel bir oyun. Sadece bir yerde takılmıştım. Sağolsunlar burada yardımcı oldular. Ama hala bir soru işareti var. Neden kalasların arkasında vuruluyorum da, metal engelerde kabak gibi ortada olmama rağmen vurulmuyorum :)
  • tek kelime ile oynadığım ilk ve en iyi fps ek görev paketini 4 gözle bekliyorum
  • MOAH candir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.