Şimdi Ara

MED & CEZİR (2.sezon) - Star TV Cuma (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.211
Cevap
40
Favori
170.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Nasıl bi dizi izliyelimmi arkadaşlar, yoksa sıkıcı gençlik dizilerinden birisimi,

Klasik gençlik dizilerinden daha farklı.Güzel uyarlanmış bir dizi.
  • Sırf Mine Tugay ve Barış Falay için izlediğim tek Türk dizisi. İyi gidiyor şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Sırf Mine Tugay ve Barış Falay için izlediğim tek Türk dizisi. İyi gidiyor şimdilik.

Ben de o 2 isim için izlemeye başlamıştım
  • cuma gelse de izlesek iyi gidiyo dizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

cuma gelse de izlesek iyi gidiyo dizi

Bu cuma milli maçtan dolayı yeni bölüm olmayacak sanırım
  • Geçen hün ilgimi çekti. Asosyal çocuk ( adını unuttum ) Black Ops 2 için silahlı oyunları sevmiyorum diyor ama çağatay ulusoya gta 4 oynamayı öğretiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Nasıl bi dizi izliyelimmi arkadaşlar, yoksa sıkıcı gençlik dizilerinden birisimi,

Klasik gençlik dizilerinden daha farklı.Güzel uyarlanmış bir dizi.

Mine Tugay var işin aslı onu izlemek için bakmak istiyorum, Behzat Ç. de kendisini aşık etti, ama hırt bir dizi olur diye korkularım var, izleyip o kadından soğumak istemiyorum,
  • Yeni bölümün fragmanı yayınlandı mı ?
  • Fragman yayınlanmadı.

Toygar bu işi biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Geçen hün ilgimi çekti. Asosyal çocuk ( adını unuttum ) Black Ops 2 için silahlı oyunları sevmiyorum diyor ama çağatay ulusoya gta 4 oynamayı öğretiyordu

Gtada sadece araba calip sehri geziyordur belki

• Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Müzik gene süper olmuş İlk fragmanlarda da dikkatimi çekmişti.
  • Ne kadar doğru bilmiyorum.

Yaman ve Mira'nın paraşüt sahnesi olacakmış.
     MED & CEZİR (2.sezon) -  Star TV Cuma

MED & CEZİR (2.sezon) -  Star TV Cuma

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Bu nasıl iddia programı la
    http://magazimedya.com/cagatay-ulusoy-icin-oyle-seyler-soyledi-ki-kulaklariniza-inanamayacaksiniz

• İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi , "uyuşturucu temin etmek" suçundan, 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren’in yargılandığı davada 17 kişiye yakalama emri çıkartılmasına karar verdi. Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk eren’in de aralarında bulunduğu 13 sanığın duruşmaya zorla getirilmesine ve yurtdışına çıkış yasağı konulmasına karar verildi.
  • quote:

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi , "uyuşturucu temin etmek" suçundan, 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren’in yargılandığı davada 17 kişiye yakalama emri çıkartılmasına karar verdi. Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk eren’in de aralarında bulunduğu 13 sanığın duruşmaya zorla getirilmesine ve yurtdışına çıkış yasağı konulmasına karar verildi.

Eski haberdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi , "uyuşturucu temin etmek" suçundan, 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren’in yargılandığı davada 17 kişiye yakalama emri çıkartılmasına karar verdi. Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk eren’in de aralarında bulunduğu 13 sanığın duruşmaya zorla getirilmesine ve yurtdışına çıkış yasağı konulmasına karar verildi.

Eski haberdir.

Kaynak dandik ama Twitter'da da konuşuluyor.

http://www.habergazete.com/haber-detay/1/33318/cagatay-Ulusoy-ve-Gizem-Karacaya-kotu-haber-Magazin-gundem-2013-10-07.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Eski haberdir.

Kaynak dandik ama Twitter'da da konuşuluyor.

http://www.habergazete.com/haber-detay/1/33318/cagatay-Ulusoy-ve-Gizem-Karacaya-kotu-haber-Magazin-gundem-2013-10-07.html

Yok hacı Habertürk, Uçankuş falan çalkalanırdı.

• dizi hoşuma gitti güzel ilerliyor ilk bölümü izledikten sonra unutmuştum bugün tekrar aklıma geldi kalan 3 bölümü bugün izledim tam reklamsız 4.5 saat sıkılmadan izledim oyuncular güzel rol yapıyorlar kadro iyi seçilmiş ve uyumlu bakalım yeni bölümde neler olacak
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.