Şimdi Ara

Mecool M8S ProW Netflix problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mecool M8s Pro W cihazından aldım,tv ye bağlar rahat rahat Netflix izlerim diye.İlk kurduğumda bir defa izledim.Sonra tekrar açtığımda sürekli bağlantı hatası verdi.Sanırım bütün android cihazlarda aynı sorun var.Google sanırım bunları desteklemiyor.
    Sorunun çözümünü bulabilen varmı? Yabancı sitelerde birkaç yama denedim olmadı.Ayrıca bu video var ama dilini anlamadık adamın ne diğini bulalım.
    SrWagstonyoutube
    Resolvido problema na Netflix Mecool M8s Pro W
    https://www.youtube.com/watch?v=8nNaRy32Aas

Anlayan varsa bize de anlatsın lütfen

• Hocam ben de aynı cihazdan sipariş verdim şuan yolda, bu problemi çözebildiniz mi bir şekilde? aynı şey başımıza gelirse ne yapacağımızı bilelim.
  • Şu an sadece apk ile 540p izlenebiliyor. o da kumanda ile değil maus takmanız lazım.forumda km9 konusunu takip edin. Bi çözüm bulunursa zaten orda yayınlanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Dışardan eski sürüm apk bulup yüklemen gerekiyor ama görüntü eskisi gibi güzel olmuyor maalesef.Forumlarda araştırıp bir apk bulmuştum ama şimdi aklıma gelmiyor nereden bulduğum.Bulabilirsem buradan paylaşayım tekrar.

Orijinalden alıntı: pikalos

Dışardan eski sürüm apk bulup yüklemen gerekiyor ama görüntü eskisi gibi güzel olmuyor maalesef.Forumlarda araştırıp bir apk bulmuştum ama şimdi aklıma gelmiyor nereden bulduğum.Bulabilirsem buradan paylaşayım tekrar.
    Anladım hocam, tamamdır teşekkür ederim. Ben de bir araştırayım bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.