Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayir yok fise filan takmiyorum. Ilk 1tb denedim onda reset atmadi sonra 2tb taktim onda reset atti. Ama film izlerken takilma donma hic bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Elinde fazladan sipariş edilmiş KM9 olan arkadaş var ise cihaza talibim.
    İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jousi -- 3 Aralık 2018; 19:50:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim Vietnamlıdan yeni bir km9 videosu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu km9 a play dan herhangi bir launcher ı kurabilirmiyiz. Yada apk olarak, destekler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 4 Aralık 2018; 2:43:29 >
  • dr.hulk D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim bunu öğrenmem iyi oldu.Anladığım kadarıyla benimki sevkiyata hazır gelecek gemiyi bekliyor.Bilgi için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dpoyraz

1tb hdd bagladim cihaza sorun yok reset filan atmadi filmleride aciyor ama mevcut bunyesinde olan movie player uygulasinda ses gelmiyor.

2tb hdd baglayinca reset atti.

Edit : Gseiptv acinca ses geliyor sorun yok.

Mx playerda da sorunu cozdum. Uygulamada filmleri actiginizda yukarida donanim yazar oraya tiklayin acilan yerde kod cozucu olarak donanimsal+kod cozucuyu isaretleyin ses gelecektir.

Sonunda cihazı kullanmayı bilen birisinin eline geçmesine sevindim.

• KM9 kullanan arkadaşlar; AirPlay denediniz mi? Var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atisaca

25 Kasım da almıştım hulk tan 1 Aralık da İstanbul a iniş yapmış sisteme daha yeni girilmiş 3 gündür uçakta görünüyor du.
    Hulk hızlı çıktı bizim eHomeTech den

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Mi box s'i kablolu bağlayamazsın. Usb dönüştürücü alman lazım. Ayrıca usb si 2.0.
  • Yukarıdaki incelemeden ekran görüntüsü. Sorarsan wifisi az çekiyor dersin (!) nerden bilecekler..

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Yukarıdaki incelemeden ekran görüntüsü. Sorarsan wifisi az çekiyor dersin (!) nerden bilecekler..

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

Aynı odadamı acaba modem ile km9.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Yukarıdaki incelemeden ekran görüntüsü. Sorarsan wifisi az çekiyor dersin (!) nerden bilecekler..

Pardon ama kimseye yalam borcumuz yok. Modemle aynı odada kullanırken 15 mbit çekiyordu. En uzak odaya götürünce 2mbiti bile zar zor görüyor. İzlediğin videoda büyük ihtimalle modem cihaza çok yakın bir yerde duruyor ki zaten ethernet de çekmiş.

Şuan cihazı kullanamıyorum. Öylece yatıyor. Tabii bunu ben de istemezdim.

• arkadaşlar,

KM9 siparişi verdim, yolda görünüyor, adaptör problemi kronik ise 5V 3A adaptör siparişini şimdiden vermek istiyorum. Ancak ucu cihaza uyumlu mu diye arada kaldım, elinde KM9 cihazı olup adaptör alıp cihazla kullanan varmıdır? varsa nereden sipariş verdiğini paylaşabilir mi?

şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de eHomeTech den almıştım. Dün geldi benim Km9.

Dün bakamadım cihaza bugün inşallah bağlayacağım ayrıntılı inceleyebilirsem buraya da yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Pardon ama kimseye yalam borcumuz yok. Modemle aynı odada kullanırken 15 mbit çekiyordu. En uzak odaya götürünce 2mbiti bile zar zor görüyor. İzlediğin videoda büyük ihtimalle modem cihaza çok yakın bir yerde duruyor ki zaten ethernet de çekmiş.

Şuan cihazı kullanamıyorum. Öylece yatıyor. Tabii bunu ben de istemezdim.

Alıntıları Göster
    Verdiğim görseldeki skor wifi ile alınmış. ayrıca en uzak odada aynı performansı verecek android box varsa söyleyin alalım. Milyarlık iphone değil bu aletler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 4 Aralık 2018; 16:3:21 >

• Şu adaptör sorunu için dispute açmalı mıyız sizce? Sonuçta ürün kusurlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar
    bende cihazdan almayı düşünüyorum yalnız 2 farklı kumanda olan modeli var en uygun ve güvenilir link varmıdır. Adaptör sorunu yazmış bazı arkadaşlar nedir, performans ve wifi cekim gücü hakkında bilgi alabilirsen sevinirim.
  • otchill O kullanıcısına yanıt
    s-link 532a olarak bakın. 5v 3a çok uçlu adaptör uyar.

• bilgisayar ekranını kayıpsız şekilde android boxa yansıtmak mümkün müdür? ikisini de ethernetle bağlı olacak modeme.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.