Şimdi Ara

Mecidiyeköy'e tayinim çıktı ne yapacağımı şaşırdım YARDIM EDİN!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Hangi okul acaba 10 sene mecidiyeköyde oturdum

mecidiyeköy iöo hocam eşiminki benimki belli değil şişlide hangi liseler iyidir bilginiz varsa süper olur

cagrisimsek: hocam dediğiniz lokasyonu araştıracağım

jac0B0: Evet yokuşsa sıkıntılı hocam,
  •  Mecidiyeköy'e tayinim çıktı ne yapacağımı şaşırdım YARDIM EDİN!!!
     Mecidiyeköy'e tayinim çıktı ne yapacağımı şaşırdım YARDIM EDİN!!!
     Mecidiyeköy'e tayinim çıktı ne yapacağımı şaşırdım YARDIM EDİN!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Hangi okul acaba 10 sene mecidiyeköyde oturdum

mecidiyeköy iöo hocam eşiminki benimki belli değil şişlide hangi liseler iyidir bilginiz varsa süper olur

cagrisimsek: hocam dediğiniz lokasyonu araştıracağım

jac0B0: Evet yokuşsa sıkıntılı hocam,

Bizim gülbağda ev var hocam 1250 tl kira alıyoruz ama yerler berbattır ne araba yeri bulmak imkansızdır ve yokuş mecidiyeköy son yıllarda evler arttı ve sokaklarda daraldı Allahtan kurtulduk ordan Mecidiyeköy Anadolu lisesi var en iyi o sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mecidiyeköy'e tayin çıktı diye oradan ev bulmak zorunda değilsiniz hocam. Çok uçuk gelebilir fakat Pendik'i öneririm ben. Buradan bile otobüs var Mecidiyeköy'e, ortalama 1 saatte varıyor. Üstelik 500-600'e çok güzel evler bulabilirsiniz. Yenigeçitin istasyon tarafı çok nezihtir hep boşnaklar göçmenler oturur. Öğretmensiniz de anladığım kadarıyla otobüslerden indirim de alırsınız. Daha ucuza kapatabilirsiniz bi düşünün derim.
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Öğretmenim, 1 oğlum var, tayinim mecidyeköye çıktı norm kadro fazlası olduğumdan, Şöyle bir araştırdım, Trafik keşmekeşmiş kiralar sahibinden.com vb yerlerden baktım almış başını gitmiş, her taraf yokuşmuş, araştırıyorum, Gülbağ, kuştepe fiyatlar makul ama yok şöyle yok böyle bir sürü yorum okuyorum. Nezih, düzayak yokuşu olmayan arabamızı koyabileceğimiz uygun kiraların olduğu bir yer var mı?

- olmadığını biliyorum ancak buna yaklaşsın bari...

Anladığım kadarıyla osmanbey civarı, fulya, gayrettepe güzel ancak kümeslere bile 1000 tl istiyorlar. bir de 4000 depozito yazmış birisi... iyice bunaldım. bu kümeslere servet yatıracağıma Ev alayım dedim 15 yıl vadeli ev 450 bin liraya geliyor 200 bin liralık evler. daha düşük vade ile alamam hiç param yok.. Mecbur kiraya geçeceğiz maksimum bütçem 1000 lira bu rakama şişlide mecidiyeköy merkez olarak düşündüğümüzde yeraltında olmayan, otopark sorunu olmayan en az 90metrekare bir evi hangi muhitlerde bulabilirim yokuş olmasını istemiyorum çünkü eşimin ayağı rahatsız.
    Bu bölgeyi iyi bilen abiler ablalar bi fikir verin lütfen...

hocam 8 yıldır mecidiyeköy gülbağda oturuyorum fiyatlar 800 1500 arası çoğu yeri iyi bilirim ve sana sunu söyleyeyim m.köyde 3 ay kaldıktan sonra başka hiç bi yerde kalmak istemezsin trafik pek yok hocam anadolu yakası için diyebilirim otobüsle cağaloğlu en fazla 15 dk her yere yakın yani ulaşımda sıkıntı çekmezsin evet yokuş ama gülbağdan aşağıya inersen yokuş yani kısacası bana kalırsa istanbulda yaşanabilecek 2 3 ilçeden biri zaten 3 4 tane alışveriş merkezi var yakınında düşün artık bu arada bende m.köy lisesinde okudum hocam

Not:Hocam bi sorun olursa seve seve cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 17 Ağustos 2013; 23:52:49 >

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Öğretmenim, 1 oğlum var, tayinim mecidyeköye çıktı norm kadro fazlası olduğumdan, Şöyle bir araştırdım, Trafik keşmekeşmiş kiralar sahibinden.com vb yerlerden baktım almış başını gitmiş, her taraf yokuşmuş, araştırıyorum, Gülbağ, kuştepe fiyatlar makul ama yok şöyle yok böyle bir sürü yorum okuyorum. Nezih, düzayak yokuşu olmayan arabamızı koyabileceğimiz uygun kiraların olduğu bir yer var mı?

Anladığım kadarıyla osmanbey civarı, fulya, gayrettepe güzel ancak kümeslere bile 1000 tl istiyorlar. bir de 4000 depozito yazmış birisi... iyice bunaldım. bu kümeslere servet yatıracağıma Ev alayım dedim 15 yıl vadeli ev 450 bin liraya geliyor 200 bin liralık evler. daha düşük vade ile alamam hiç param yok.. Mecbur kiraya geçeceğiz maksimum bütçem 1000 lira bu rakama şişlide mecidiyeköy merkez olarak düşündüğümüzde yeraltında olmayan, otopark sorunu olmayan en az 90metrekare bir evi hangi muhitlerde bulabilirim yokuş olmasını istemiyorum çünkü eşimin ayağı rahatsız.

Hocam öncelikle sıkmayın canınızı İstanbulun belirli bölgelerinde durum böyle(Merkezleşmiş Şişli,fulya,mecidiyeköy,üsküdar,kadıköy diye yürür gider)Mecidiyeköye yakın olarak bldiğim 2 bölge var.Birincisi Beykoz ikincisi Okmeydanı

Beykoz da yaşıyorum
    Emlakçı değilim pek fiyat konusunda bir bilgim yok ama en gelişmiş yeri Kavacık orada 650-700 tl diye biliyorum fiyatları.Biraz uzaklaşırsanız Beykoz güzel bütçenize uygun güzel evler bulabilirsiniz.Yalnız çift bilet uygulaması var(Kavacıktan yine tek bilet ama aşağı semtlere yönelirseniz tek bir hattın bileti yine tek oda iş saatleri hareket ediyor
    Okmeydanı
    Akrabalarım oturduğu için biliyorum fiyatlar aynı düzeydedir Beykoz la

Şöyle bir durum var Okmeydanında kentsel dönüşüm için evlerin yıkılması planlanıyor.Beykoz da 2 b olayları var.Sizi iyi araştırarak bir yer bakarsanız bütçenize uygun güzel bir ev bulurnusuz.

• gülbağ neden iptal ettiniz anlamadım
    profiloya inerken kim marketin oraları gayet iyi bence

su an dogru düşünmüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: slaith2

ben bu yaz istanbula ilk defa geldım trump towers ın arkasında öğrenci evindeyim. O yokuşun allah belasını versin. Sokağa cıkmak için engel çıkana kadar terleyip yoruluyosun. metrobüsün oraya geldıgındede deli rüzgar esiyor hasta oluyorsun. adepte olana kadar 1 ay hasta hasta gezdim valla burda ve park yeri benım bulundugum yerde cok fazla 1 saat yer arıyoruz gece 1 de zar zor bir yere sokuyoruz sabah kalktıgımızda çekmiş oluyolar arabayı ceza yiyoruz birde.çok bereketsiz bir yer ve her yerde dilenci tinerciler geziyor bu yaşım kadar yaşamadıgım seyleri bu mecidiyeköyde yaşadım meydanda ölen mi görmedim. yolumu kesip para isteyen mi. Bayramda yolda dede çagırdı yolda giderken bayramın kutlu olsun nasısın elini öpiyim dedim. Adam şeyin kaç cm gel apartmanın arkadaına gidelim dedi 80 yaşında adam. bilmiyorum hocam işte güzel araştırın yani ben öğrenci halimle nefret ettim.Tek avantajı ulaşım çok iyi tüm ulaşımlar kesişişiyor meydanda.

size tavsiyem iyi araştırın endişelerinizin hepsinde haklısınız.

switch in dediği gibi ucuz yemek oturalacak yerlersin hepsi kötü güzel mekan yok pahalı yerlerede hiç gitmedik zaten.

çok şanssızmışsınız geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Mecidiyeköy'e tayin çıktı diye oradan ev bulmak zorunda değilsiniz hocam. Çok uçuk gelebilir fakat Pendik'i öneririm ben. Buradan bile otobüs var Mecidiyeköy'e, ortalama 1 saatte varıyor. Üstelik 500-600'e çok güzel evler bulabilirsiniz. Yenigeçitin istasyon tarafı çok nezihtir hep boşnaklar göçmenler oturur. Öğretmensiniz de anladığım kadarıyla otobüslerden indirim de alırsınız. Daha ucuza kapatabilirsiniz bi düşünün derim.

pendik çok uçuk olur hocam

depresif_adam: gülbağ hakkında yorumlar çok farklı geliyor hakikaten, siz ve bir arkadaş (@DonsuzMilyoner) daha olumlu konuştu nette de olumlu olumsuz yorumlar var ancak yokuş sanırım o da sıkıntı bizim için

• quote:

quote:

Mecidiyeköy'e tayin çıktı diye oradan ev bulmak zorunda değilsiniz hocam. Çok uçuk gelebilir fakat Pendik'i öneririm ben. Buradan bile otobüs var Mecidiyeköy'e, ortalama 1 saatte varıyor. Üstelik 500-600'e çok güzel evler bulabilirsiniz. Yenigeçitin istasyon tarafı çok nezihtir hep boşnaklar göçmenler oturur. Öğretmensiniz de anladığım kadarıyla otobüslerden indirim de alırsınız. Daha ucuza kapatabilirsiniz bi düşünün derim.

depresif_adam: gülbağ hakkında yorumlar çok farklı geliyor hakikaten, siz ve bir arkadaş (@DonsuzMilyoner) daha olumlu konuştu nette de olumlu olumsuz yorumlar var ancak yokuş sanırım o da sıkıntı bizim için

bilmediginiz görmediginiz yerler hakkında yorum yapmayınız.
    Buradan size ne desek boş

Sen fulya'yı falan unut hocam.

m.köyden profilo yoluna giden bir yol

o yoldan bir ev tutmaya bak,en saglıklısı o olacak senin icin.

oha biri pendik demiş

ben halıcıoglu tarafında otuyorum.
    gayet temiz ve merkezi bir yerlerdir.
    m.köye metrobüs ile 4 durak.

güzel bir ev 750 lira civarı
    ortalama ev fiyatları 500 lira

• quote:

quote:

hocam aşağı taraflara inmene gerek yok gülbağ okulunun ordan profileye kadar 800-1500arası rahat bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam öncelikle sıkmayın canınızı İstanbulun belirli bölgelerinde durum böyle(Merkezleşmiş Şişli,fulya,mecidiyeköy,üsküdar,kadıköy diye yürür gider)Mecidiyeköye yakın olarak bldiğim 2 bölge var.Birincisi Beykoz ikincisi Okmeydanı

Beykoz da yaşıyorum
    Emlakçı değilim pek fiyat konusunda bir bilgim yok ama en gelişmiş yeri Kavacık orada 650-700 tl diye biliyorum fiyatları.Biraz uzaklaşırsanız Beykoz güzel bütçenize uygun güzel evler bulabilirsiniz.Yalnız çift bilet uygulaması var(Kavacıktan yine tek bilet ama aşağı semtlere yönelirseniz tek bir hattın bileti yine tek oda iş saatleri hareket ediyor
    Okmeydanı

Şöyle bir durum var Okmeydanında kentsel dönüşüm için evlerin yıkılması planlanıyor.Beykoz da 2 b olayları var.Sizi iyi araştırarak bir yer bakarsanız bütçenize uygun güzel bir ev bulurnusuz.

beykozun neresi mecidiyeköye yakın hocam ? Adam öğretmen herkesle birlikte sabah çıksa beykozdan yola 3. Derse ancak yetişir heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

quote:

oha biri pendik demiş

Ne var gayette yaşanır bir semtimizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Beykoz da yaşıyorum
    Okmeydanı

beykozun neresi mecidiyeköye yakın hocam ? Adam öğretmen herkesle birlikte sabah çıksa beykozdan yola 3. Derse ancak yetişir heralde.

Doğru haklısın Beykoz Tekirdağ taraflarında felan kalıyor.2-3 saatte anca gidilio.Bilmeden konuşma ya.35-45 dk arası sürüyor.(Oda mıymıy)Hocamın bütçesine göre Kavacıkta güzel evler var.Ordan Mecidiyeköyde 20 dk sürmez...3 ay boyuncca her gün aynı yolu gidip geldim...

• Kısaca mecidiyeköy;

-Arabayı park etmek için akşam min 30 dk yer ararsınız. Park ettiğiniz yerde arabanızın önüne arkasına 1 cm boşlukla park ederler çıkamazsınız. Çünkü otoparklı ev sayısı %1 falandır.
    -Kiralar çok pahalı. Gülbağda bile 60m2 1+1 evlerin kirası 800-1000 TL. Giriş katta oturan arkadaşım 900 kira ödüyor.
    -Trafik eziyet. Cevahir avm'den profilo avmye arabayla 50 dk da gittiğimi bilirim. Yürüsem 15 dk sürmez.
    -Yolun sağ tarafı(ortaklar caddesi, cevahir avm, eski ali samiyen stadının olduğu kısım) lüks-rahat kısmı, sol tarafı(gülbağ, kuştepe, profilo avm'nin olduğu kısım) yokuşu bol daha alt tabaka tarafı.

Avantajları;
    -Şehrin merkezi konumu. Heryere yakın. Metro, metrobus yanınızda. Bi nevi ulaşımın transfer noktası.

Mköyde kalmayı düşünüyorsanız ortaklar cad. pahalı ama yaşanılacak en uygun yer.
    -Uzak bi yerde kalmak istiyorsan metrobuse yakın olan bi yeri tercih edebilirsin. Metrobusle hızlı ulaşırsın ama sabah kucak kucağa gidersin resmen. Onun için fazla uzaklaşmazsan iyi edersin.

Bazı kişiler kağıthane demiş. Kağıthaneyi düşünürsen oturacağın mahalleyi iyi seç. Bazı mahalleleri gerçekten tehlikeli.

• arkadaslar şuanki oturdugum ev 4+1 cift banyo cift tuvalet ısı yalıtımlı depreme dayanıklı ankastre setli falan filan.böyle bi ev mecidiyekoyde ne kadar kira isterler acaba?ben anadoluda oturuyorum.sırf merak ettim hocam.istanbullulardan bilgi almak icin.yer mecidiyekoy.
  • Mecidiyekoyu unutun memur isi degil o semt, metrobus guzergahlarina bakin benim tavsiyem eyup semti. Cunku muhtesem halic deniz manzarali evler 700 tl ayrica mecidiyekoye 30 dk uzaklikta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler,
    tüm konuyu okumadım fakat yukarda iş çıkışı metrobüs saatleri çok sıkışık falan olur demişler.Anladığım kadarıyla öğretmesiniz işiniz sanırsam max. 5 de bitiyor, bu konuda pek bi problem olacağını sanmıyorum.(Metrobüsü fazla kullanmadığım için bilemiyorum)
    İşinize 2 vesait olan yerlere de bakın derim ben, Zeytinburnu, Eyüp, Bahçelievler o civarlar.
  • Metrobüs değilde Mecidiye köy OTOBÜSlerinin geçtiği yerlere bakabilirsiniz.Burda İETT Seferlistesi var.
  • Rahat +2000 eder. Ama tabi konumu da önemli. Ortaklarda olsa çok rahat geçer. Kuştepe, gülbağ taraflarında 1500 falan.

Gerçi dedğiniz düzeyde pek ev yok mecidiyeköyde. Evlerin çoğu eski ve max 3+1.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.