Şimdi Ara

MECBURİYETTEN HAFİF MODLU SAPPHİRE HD 4770

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette dolaşırken bile yazılar sağa sola kayıyor, oyunlarda görüntü birbirne giriyordu çok acayip bir hal almıştı ve abartı derecede ısınıyordu, masaüstünde boştayken bile 85-90 dereceydi. Kartın herşeyini söktüm, biraz esnettim elimle sağa sola büktüm çok az, tabi bu işlemi yaparken kartı kırmamaya özen göstermek lazım 2 tane 8 cm'lik fan aldım kartın soğutucusuna vidaladım, soğutcuyu da gpuya çok fena vidaladım, bayaa bir sıkıştırdım. Macunu da yeniledim. Birde fan kontrolcü uydurdum. Resimlerde görüldüğü gibi kartın son hali bu
    Oyunlarda 65 derece, masaüstünde 40 derece cıvarında ve kart aşka geldi voltajsız gpu hızını 970 mhz'ye çıkardım stabil bir şekilde çalıştı. İsteyene satabilirim
     MECBURİYETTEN HAFİF MODLU SAPPHİRE HD 4770 MECBURİYETTEN HAFİF MODLU SAPPHİRE HD 4770

• DownClock01 kullanıcısına yanıt
    Helal olsun
  • ats100 A kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.
  • Helal olsun cidden
  • Gigabyte 4650 Kartımda Uygulamıştım 80mm Fanlar İyi Soğutuyor Hele Bakır/Nikel Heatsink Olsaydı Max Sıcaklık 60 Derece Altına İnerdi.
    Bendeki Sorun Fan Sesi Aşırı Rahatsız Ediyordu Elektrik Süpürgesi Kadar Ses Yapıyordu. Bilgisayar Açılışta Boşta Vb Ses Kesilmiyor, Fanı Yağladım Sorun Düzelmedi Tek Çare 80mm Takmak Oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKaWaReZ -- 4 Ekim 2013; 0:00:16 >
    Cok guzel olmus hocam ama sagol a kartin pert kaydi cikti o daha alinmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ciddin helal olsun ben olsam uğraşmam yeni kart alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fena da olmamış. Bende mecburi olarak intel hd4600 kullanıyorum(7970iö patladı sonra iade alındı,R9-290x bekliyorum)
    2GHze oc yaptım medium ayarlarda oynatıyor iyi kötü oyunları

• Helal olsun işte TURKİSH MOD

Sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
    hocam baya mesekaatli is o bravo
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Yeni kart alıp para vermek istemedim hocam o yuzden uğraşmak zorunda kaldım ve çok şükür buna değdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.