Şimdi Ara

MEB YASAKLI SİTELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim evimin yanındaki okulun wireless şifresi yok bu yüzden ağa rahatlıkla bağlanabiliyorum fakat mebin yasakladığı siteler yüzünden internetin tadı tuzu yok birçok program denedim fakat hiçbiri bi işe yaramadı sorum şu ki ben okulun modem arayüzüne girebiliyorum arayüzde yapııcağım herhangi bi ayarla sadece benim bilgisayarımın yasaklı sitelere giriş engelini kaldırabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi practice -- 28 Ekim 2012; 8:58:35 >

• bir proxy kullanarak sorununuzu aşabileceğinize inanıyorum. modem ile ilgili yapacağınız her işlem modem üzerinden bağlı herkes için geçerli olacaktır.
  • meb yasaklı siteleri okuldaki modem den engellemiyorlar. onun için bir faydası olmaz.
    arkadaşın dediği gibi proxy siteleri denemeniz laım ancak yanlış bilmiyorsan
    onlarada girememeniz gerekir. onun için sistem bu şekilde kuruldu.
  • Yapamazsın
  • Hotspotshield tarzı bir ama daha basit bir programla aşmıştım yasağı. Yapılamayacak bir şey değil ama adını hatırlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 28 Ekim 2012; 0:48:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri kullanıcı adını burada paylaşmanız sağlıklı olmamış. bence yakın zamanda bu şekilde nete girmeniz zor.
  • arkadaşlar önceden ultrasurf la giriyordum fakat artık onlada girilmiyor engel konulmuş hani okulda müdürlerin ve öğretmenlerin meb yasağı olmuyor ya herhalde modemden yapılan bi ayarla bu yasak kaldırılıyor sanıyordm o yüzdn koymştm yokmu başka çaresi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.