Şimdi Ara

MEB kitaplarından çalışanlar kendi dönem kitaplarından mi çalıştınız yoksa yeni olanlardan mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani siz 9 da iken 10 11 ve 12 kitaplarını toplayıp mi çalıştınız?
    Yoksa 12 ye geçince yeni basılan alt devre 'nin kitaplarını mi kullandınız
    Çünkü yeni basılan kitaplar biraz yüzeysel gibi ,bu konuda ne yaptığınızı merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Up

• up güzel konu
  • bende merak ettim
    galiba yeni 9 mufredatinda yeni konular varmış
    mesela adezyon tabanina eğri falan çekip bişeyleri hesaplattırıyormuş

• tek başına meb kitaplarından çalışmanı önermem. Fem, palme gibi kitaplardan çalışıp meb kitabından tekrar edip, sorularını çözün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en yeni olanları bulmaya çalışın sonuçta bu sene 12 ye geçen adamların 9 10 11.sınıfta ki kitaplarından sorumlu olucak 2015 te girecekler
  • okula gidin hizmetliyle yakın bi ilişkiniz varsa yapabilrisiniz bunu ancak ama deponun anahtarını isteyin ve ihtiyacnız olan tüm kitapları teker teker toplayın.özellikle fizik ve biyoloji çok işinize yara.mat eğ gerisi hikaye arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

okula gidin hizmetliyle yakın bi ilişkiniz varsa yapabilrisiniz bunu ancak ama deponun anahtarını isteyin ve ihtiyacnız olan tüm kitapları teker teker toplayın.özellikle fizik ve biyoloji çok işinize yara.mat eğ gerisi hikaye arkadaş

Hocam müdür yardımcısıyla konuşsun. Böyle yangından mal kaçırır gibi
  • yok direk hademe ilgileniyor zaten 12 ye geçmiş vede okuldaki çalışanlarla samimi olmayan tipler yoktur herhalde 3 yıldır ordasınız bi sorun olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpitation342

bende merak ettim
    galiba yeni 9 mufredatinda yeni konular varmış
    mesela adezyon tabanina eğri falan çekip bişeyleri hesaplattırıyormuş

Aynen yeni konular eklenmiş bazıları da çıkarılmış bunun için merak ediyorum doğrusu

• quote:

okula gidin hizmetliyle yakın bi ilişkiniz varsa yapabilrisiniz bunu ancak ama deponun anahtarını isteyin ve ihtiyacnız olan tüm kitapları teker teker toplayın.özellikle fizik ve biyoloji çok işinize yara.mat eğ gerisi hikaye arkadaş

Yeni basim olan kitapları mi yoksa bizim dönem kitaplarını mi isteyelim peki hocam?

• farketmiyor hocam zaten sizin eski alt dönemleri atmışlardır.meb aynı baskıyı 4 yıl filan kullanıyor müfredat değişmedikçe
  • quote:

farketmiyor hocam zaten sizin eski alt dönemleri atmışlardır.meb aynı baskıyı 4 yıl filan kullanıyor müfredat değişmedikçe

Ama yeni basim olmasın diyorsunuz

• o kadar detaytlı soru gelmez hocam zaten adezyon kohezyon soruldu lysde bu yıl ve konkav mı konveks şekil oluşturduğunu bilenler için kek bi soru olmuştu.içinizde bi sıkıntı olmasın yeni eski
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüzelGünlerBiziBekler

en yeni olanları bulmaya çalışın sonuçta bu sene 12 ye geçen adamların 9 10 11.sınıfta ki kitaplarından sorumlu olucak 2015 te girecekler

En yeni diyorsunuz yani hocam anladım bulalım o.zmAn

• yani sorunu anladım çünkü derece yapacak adamlar 5 10 soruluk cins sözel sorularıda kaçırmak istemez bundan dolayı MEB kitaplarınıda yalayıp yutmaları lazım bundan dolayı en yeni diyorum k.g iyi forumlar.
  • Ben bana verilwn 9 10 11 12 kitabini kullandim cunku osym sana ne verdigine bakar sen 12yken 9lara yeni bir sey eklenae seni ilgilensirmez diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.