Şimdi Ara

MEB kazanım testlerinin YGS'ye göre zorluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gençler bu testlerin ygs'ye göre zorluğu nasıl?
    Bir de elimde fem 11,palme,345 ileri düzey,fdd var deneme olarak.Ygs'ye zorluk olarak en yakını hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MEB ygs ile yakından uzaktan alakasız

• Meb testlerini çok hafife alıyorsunuz.Özellikle matematik meb testlerinde bazı sorular aşırı zor.Evet kabul ediyorum çok çok kolay sorular var lakin sınavda da çıkacak seçici soru sayısı zaten sınırlı olmayacak mı?Bence meb testlerini çözmek çok şey kazandırır diye düşünüyorum.Ama seneye çözecek arkadaşlara tavsiyem tek başına asla yetmeyecek kaynaktır diye de noktamı koyuyorum.
  • Abi iyi misiniz bulunmaz nimet bunlar

• Geoda güzel sorular var matematikte de çıkmış soruların benzerleri var.

Mesela bugün problemleri çözerken geçen sene çıkan eve dönmeli saatli problem sorusunun çok çok benzerini gördüm (soruyu saçma bir şekilde anlattım ama anlamışsınızdır herhalde)-)
  • Önceki yıllarda MEB'in pek etkisi olmamıştı fakat bu sene dershaneler kapatıldı ve sırf dershane olmadan da oluyor dedirtmek için bile MEB'in testlerine yakın çıkabilir. Sonuçta bu sorular öylesine hazırlanmıyor. Çözün çözmekten zarar gelmez.

• Çöz kardeşim 3 gündür uğraşıyorum ygsyi baştan sona tekrar etmiş olucam hemde mebin hazırladıklarından daha güzeli var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 23 Şubat 2016; 21:25:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meb tekrar testi fizik sorusu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Matematiği güzel

• adamlar piyasada bulunmayan sorular hazırlayalım diye biryerlerini çatlatıyorlar sizde 100 binlerce kişinin çözdüğü saçma salak testlerden soracaklar diyorsunuz. ayrıca insana kattıkları hiçbirşey yok. geosu hariç
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Öyle bakarsan fem 11 liyide çözmeyek. 100 binlerce kişi cozuo. Zaten mebin testlerinden fayda görmeyen rahat 130 140 net cikartio. Fem 11lininde bir faydası olmaz o zaman bu adama.

• Beylerhttp://ygs.kabaqtepeli.com/2016/01/odsgm.html bu sitede tek link olarak hepsi var da bir şey sorucam binom istatistik filanda var bu meb testlerinin içinde ne alaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imammmm

Öyle bakarsan fem 11 liyide çözmeyek. 100 binlerce kişi cozuo. Zaten mebin testlerinden fayda görmeyen rahat 130 140 net cikartio. Fem 11lininde bir faydası olmaz o zaman bu adama.

şahsen geometri hariç birşey katmadığı kanattimdeyim, yani o testleri çözdünüz diye netleriniz artmaz, bizim 11 liyi çözme amacımız ygsde soru yakalamak değil konu eksiklerimizi kapatıp görüp farklı bakış açıları edinme ve deneme çözmeye alışma. ben kimsenin belki bu setten soru çıkar diye deneme aldığını sanmıyorum herkes gerçek sınav psikolojisini yaşatacak ve gerçekte nerede olduğunu gösterecek deneme arıyor. bunun yanında meb sorularıyla 11 linin soruları kıyaslanacak sorular değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Orijinalden alıntı: imammmm

şahsen geometri hariç birşey katmadığı kanattimdeyim, yani o testleri çözdünüz diye netleriniz artmaz, bizim 11 liyi çözme amacımız ygsde soru yakalamak değil konu eksiklerimizi kapatıp görüp farklı bakış açıları edinme ve deneme çözmeye alışma. ben kimsenin belki bu setten soru çıkar diye deneme aldığını sanmıyorum herkes gerçek sınav psikolojisini yaşatacak ve gerçekte nerede olduğunu gösterecek deneme arıyor. bunun yanında meb sorularıyla 11 linin soruları kıyaslanacak sorular değil.

Senin netin artmadi die genellendirmek yanlış olur. Ayrıca fem 11linin fizik kimya biyoloji zaten çöp. Sosyalde aynı şekilde zorlayıcı soru yok. Türkçe ve matı güzel. Mebin testleriyle gayette kıyaslayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Önceki yıllarda MEB'in pek etkisi olmamıştı fakat bu sene dershaneler kapatıldı ve sırf dershane olmadan da oluyor dedirtmek için bile MEB'in testlerine yakın çıkabilir. Sonuçta bu sorular öylesine hazırlanmıyor. Çözün çözmekten zarar gelmez.

Neyin kafası bu çok merak ediyorum...
    Bunları size kim söylüyor da inanıyorsunuz

• trdsh T kullanıcısına yanıt
    Bir şeyin kafası değil bu. Eskiden MEB'in testleri vb. ön planda yoktu, kitaplarındaki sorular çözülmezdi bile. Fakat bu sene tüm öğretmenlerim bu testleri dağıtıyor, her kırtasiye bunları çıkartıp satıyor, aynı normal bir yayın gibi. Ayrıca bu sene dershanelerin kapatılması ve dershaneler kapatıldığında verilen tepkilere bakınca soruların MEB'in testlerine yakın olması yüksek bir ihtimal. Yani gidip zor diye başka yayınlar çözüyorsanız, MEB'in mat ve geo testleri gayet zor.

• Ya allah aşkına ordaki sorulardan geleceğine inanıyo musunuz zaten bi fenden gelen sorular belli her soru bankasında olan tipler bi kaç deney sorusu güzel hikayeli?

Mat için problem çözülebilir ufku genişletin adamlar bu yıl kolay sorucak sizde mebdeki testler gibi diceksiz bende var sorular gayet her yerde olan cins fiziği ygs ile alakası yok. Mat çözücem bide Geo tekrar amaçlı.

• Iyi / kötü piyasada çözülebilecek kadar her deneme çözülmeli , adı sanı farketmeden. Amaç zaten pratik yapıp , soru Tarzı görmekse çözülebileceği kadar her deneme çözülmeli

Edit : tabii olabildiği kadar iyi denemeler çözülmeli ama onlar bittikten sonra diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighRisk -- 25 Şubat 2016; 8:10:44 >
  • imammmm İ kullanıcısına yanıt
    Fem 11li ne lan sjsjjsjw

• quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

Fem 11li ne lan sjsjjsjw

"Lan" lı konuşmayalim kardeş...

• Birde hard okulda çözmezler mi zaman kaybı onun yerine çıkmış ales sorularını çözün banko 8-10 soru var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.