Şimdi Ara

'meb.k12' sitesi için script..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar meb'den okulumuz için tahsis edilen k12.tr uzantılı web sitesini düzenlemem gerekiyor. fakat asp ve php desteklemiyor. flash kullanarak hazırlamayı düşünüyorum.http://osmangazi60.meb.k12.tr/ bu şekilde bir tasarım düşündüm. ama metnin içine resim ekleyemedim, kodunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. ayrıca bana farklı tasarımlar-scriptler önerebilirseniz (html-flash kodlamalarıyla) sevinirim..

• Service Unavailable

diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 12 Mayıs 2008; 13:33:21 >
  • üzerinde çalışıyordum da. şimdi deneyin tekrar lütfen
  • abi flash dosyaları senin elindemi acaba yada bu templateyi senmi yaptın sen yapmadıysan ve indirdiysen flash 8 ile editleyebilirsin ama sitede kullanılan fontlarıda biraz daha güzel seç derim bunlar hiç yakışmamış böyle bir siteye
  • A4Desk
  • bence söle müdürüne host fiyatları o kadar pahalı değil ;)
  • a4desk in full sürümü elinde olan veya download linkini bilen varmı denyelim şu programı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesef flashla olmaz bu iş..

php destekleyen bir host almanızı öneririm..
  • meb neden böyle bir host sağladı anlayamadım : :S Bütün okul-eğitim siteleri php destekli sizinki neden desteklemiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

meb neden böyle bir host sağladı anlayamadım : :S Bütün okul-eğitim siteleri php destekli sizinki neden desteklemiyor?

meb in ücretsiz verdiği hostlar desteklemio o dediğin siteler okul kendi bütçesi ile host alıo ücretli...
  • http://www.osmangazi60.meb.k12.tr/

arkadaşlar en çok bu kadar yapabildim :)) nasıl olmuş mu sizce?
  • güzel olmuş bu şekildede ama bana göre bazı eksiklikler var

1- yan menüde üst menü gibi olsa daha güzel olur üst menüye gelince beyazlama oluyorya yan menüdede olsun bence

2- saat ve aşağıdaki takvim uymamış daha farklı bir saat ve takvim konulabilir

3- sitenin en aşağısında bulunan mektup zarfı gibi olan resim ortada en sağdaki resimlerde onun yanlarında olabilir ve bu resimlere üzerindeki açıklamalara göre link eklenebilir
  • bütün okul siteleri kopya koyun gibi.
    bi tarzı, kendi havası olsun yok.. resmen çakma gibi buneiştir anlamadım..
    müdürler mi pinti yoksa yapanlarda mı iş yok...

vizyon-karizma mesleesi bu takan yok. iş olsun diye web sayfası yapılmazki cnaım...
    bu siteyi yapan arkadaşa lafım yok üzerine alınmasın... ama bu şekilde buişler yürümez...

kardeş. git güzel bi template bul joomla felan bigüzel editle
    2-3 hazır script çak miss gibi olsun..

www.rekrozel.com bak miss gibi.
    eksikler var gerçi..
  • Okul Siteleri için en uygun script joomladır.

Bence PHP destekli bir host alıp joomla kurum. Tema konusunda vs... istersen sana yardımcı olurum.

Örneğin 1,5 sene önce yaptığım okul sitesi
    www.tekirdagderya.k12.tr
  • ya arkadaşlar bunun belli bir kuralı var. yönetmenliğe uymak zorundasın. yoksa ben de biliyorum farklı orjinal bi site yapmayı. ama adamlar hakim rengin mavi olmasından, üstteki meb logosuna kadar sınırlama getirmiş. hatta meb kendi belirlediği 5-6 şablon dışına çıkılmasına izin vermiyor. ayrıca özel okulların site yönetmenliği farklı, özel okulların siteleriyle kıyaslamayın lütfen. sitemin son hali için tıklayın bence bu güzel olduhttp://osmangazi60.meb.k12.tr/
  • Madem belirli bir kısıtlama var o halde denecek yapılacak bir oyrum yok, güzel...
  • cümleten s.a arkadaslar bu k12 uzantılı okulumun sitesini bende düzenleyip güncellemem gerekli yadımcı olabilecek danışabilecegim birisi varmı acaba ?
  • selam arkadaşlar eğer isteyen olursa hosting+Domain+okul sitesi full herşeyi dahil tasarım 60 TL'ye yapıyorum eğer host isteyen varsa 10-15 TL'ye ayarlarım.
    web sitem:www.internettesatis.com - host için sipariş geçmeniz yeterli.
    dilerseniz msn/mail'dende iletişim sağlayabilirsiniz: bilgi@internettesatis.com
  • sevgili öğretmenlerimiz
    ellerine cebe atıp 10 ar lira versinler
    adam gibi bi host alın bi de domain taş çatlasa 100 tl ye malolur

herşeyi devletten beklemeyin canım :)
  • flash öğrenmeni tavsiye ederim flasha izin veriyorlarsa

flash arşivi
    flash arkadash

bunun için birebir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.