Şimdi Ara

MEB'in Yayınladığı YGS Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberi olmayanlar için MEB iki YGS denemesi yayınladı arkadaşlar.

Şuradan indirebilirsiniz:

1. Deneme:

http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/degerlendirme.aspx?sinavid=10

2. Deneme:

http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/degerlendirme.aspx?sinavid=13

Benim netlerim 146 ve 151 geldi. Sizler de sonuçları yazabilirsiniz.

• femde hocamiz bu denemeleri kesin cozun bundan cikabilir dedi. arkadas belediye kursunada gidiyor onada aynisini demisler.
  • Basit gibi görünüyor ama bir deneyin bakalım. Hava civa değil göründüğü kadar, fende aşırı ikilemde bırakan sorular var. Riske atmayın, çözün.
  • yok onu cozun ondan cikar bunu cozun bundan cikar yapmayin yeter lan yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam devletin yayınladığı YGS denemesi sadece bu ikisi. Başka bir deneme yok, ben başka bir şeyden çıkar falan da demedim. :)
  • LevazıMatcı L kullanıcısına yanıt

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Zaten önünüze gelen her denemeyi çözmelisiniz, her sorudan çıkabilir, sadece meb için geçerli değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apotemi ve Ösym
    3 yıl önce açıldı
    2018 YGS KAYNAK ÖNERİLERİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xStriker571 X kullanıcısına yanıt
    matı baya kek görünüyor nasıldı sence güzel miydi?
  • İlk denemesi basit ama 2. deneme gerçekten çok başarılı 2.matı ve fiziği zor biraz türkçesi basit sosyal bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Zaten önünüze gelen her denemeyi çözmelisiniz, her sorudan çıkabilir, sadece meb için geçerli değil

osym nin sordugu sorular belli hocam. tabii ki cikabilir ama osym baskani bu sene dogudaki olaylar nedeni ile gecmis sinavlardan farkli soru cikmayacak dedi. teog dada bu testlerden vermisler ve bunlardan cikmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan İrlandalı

matı baya kek görünüyor nasıldı sence güzel miydi?

Hocam kek falan değil. Ki 151 yapmış biri olarak söylüyorum. Herkes her şeye kek der ama sınavda yapamaz nedense. Siz çözün. Çok zor değil elbette ama uğraştırıcı ve zaman alıcı sorular var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xStriker571 -- 26 Şubat 2016; 18:34:47 >
  • xStriker571 X kullanıcısına yanıt
    problemlere göz attım kek. onun harici uğraştırıcı işleme dayalı sorular gibi gözüküyor bi ara göz atıcam. Feni nasıldı ygs göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo Eroticus -- 26 Şubat 2016; 18:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan İrlandalı

problemlere göz attım kek. onun harici uğraştığı işleme dayalı sorular gibi gözüküyor bi ara göz atıcam. Feni nasıldı ygs göre

1. sınavın feni kolay ama 2. sınavda genelde düşük yapıyorlar feni, 2. sınavın feni kaliteli.
  • MEB nedir yahu? ÖSYM yayınlarsa dikkate alabiliriz. ÖSYM'nin sınavın diğer bölümleri neyse ama Türkçe denemesi yayınlaması gerekir, piyasadaki hiçbir Türkçe denemesinin ÖSYM Türkçe sorularıyla yarışabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susskind

MEB nedir yahu? ÖSYM yayınlarsa dikkate alabiliriz. ÖSYM'nin sınavın diğer bölümleri neyse ama Türkçe denemesi yayınlaması gerekir, piyasadaki hiçbir Türkçe denemesinin ÖSYM Türkçe sorularıyla yarışabileceğini sanmıyorum.

Hocam artık ÖSYM kadar MEB de dahil olacak işin içine. Eskiden soruları akademisyenler hazırlıyordu, dershaneler kapandığı için sorular daha çok okul formatına yaklaştırılmak istenecek ve sanıyorum ki MEB de daha aktif olacak soruların hazırlanma sürecinde... Çözmek isteyenler için koydum, siz bilirsiniz.

Bu arada Leonard Susskind'i severim. :)
  • 1- 153
    2- 155

• quote:

Orijinalden alıntı: trdsh

1- 153
    2- 155

Tebrik ederim hocam, epey iyi yapmışsınız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xStriker571

quote:

Orijinalden alıntı: trdsh

1- 153
    2- 155

Tebrik ederim hocam, epey iyi yapmışsınız. :)

Teşekkürler hocam siz de öyle :)

• 2. Olanı çözdüm az önce. Türkçe ve mat normaldi bence güzeldi yani. Geometride çember ve analitik sorulmaması hata olmuş. Sosyal bana kolay geldi. Tm olduğum için fene pek yorum yapamicam. 121 net geldi bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su 326 li bi soru var a.b - c = 0 falan gözüm takildi da 18 cikmiyormu o yav 8 diyor cevap anahtari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.