Şimdi Ara

mdf ve mds türü dosyaları nasıl açarım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
225.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende Deamon Tools Lite var.. hem kullanımı da çok basit ve kullanışlı, tabi okutmak için..

.mdf dosyasını mount edip yüklüyorum açıyor çat diye.
  • arkadaşlar .mdf uzantılı imaj dosyalarını açmak için hiçbir programa ihtiyacınız yok (winrar hariç). dosyanın uzantısını .iso olarak değiştirin ve winrar'la içindekileri dışarı alın. bu kadar basit....:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djserdar -- 18 Mayıs 2010; 20:44:31 >
  • winrar la dahi açabilirsin o dosyaları winrarı aç dosyaya tıkla arşiv aç dan dosyayı bul tamam de
  • arkadaşım .mdf dosyasına sağ tıkla->aç de iki seçenek gelecek "yüklü programlar listesinden program seçmek" seçeneğini seç, oradan winrarı seç, winrarla açmış olmalı açmadıysa dosyaya tıkla açılır oradan dosyaları çıkartabilirsin.ben denedim oldu kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_007

daemon tools adlı programı yukle daha sonra programı sağ tıkla mount image de ve dosyaları bul ve tıkla bu kadar eger oyun ise hiç virtual drive bulaşma internetten crack indir

sağol arkadaşım işe yaradı
  • .
  • selam, benbir oyunun dosyalarını öyle açtım. şimdi silemediğim 4 tane driver'ım var. (Bir yandan da virüzten korkuyorum). Setup dosyasından iki driver'de var. driverlerin biri 700 KB, diğeri 400KB diğer ikisi 1KB ama bu saydıklarımın taklidi. Bir Rar dosyasının içinde iki tane MDF, iki tane MDS var. Ben şimdi yakmaya karar verirsem 4 tane CD mi yakacağım? ....

yani hiçbirşey anlamadım. Oyunu da çalıştıramadım. sürekli CD istiyor. (oyun da epey eski bir oyun bu kadar uğraştırdığına inanamıyorum). Bu işin içinden çıkmanın yolu nedir? Acaba indirdiğim rar uzantılı dosya mı bozuk?

çok saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofistike117
    selam, benbir oyunun dosyalarını öyle açtım. şimdi silemediğim 4 tane driver'ım var. (Bir yandan da virüzten korkuyorum). Setup dosyasından iki driver'de var. driverlerin biri 700 KB, diğeri 400KB diğer ikisi 1KB ama bu saydıklarımın taklidi. Bir Rar dosyasının içinde iki tane MDF, iki tane MDS var. Ben şimdi yakmaya karar verirsem 4 tane CD mi yakacağım? ....

yani hiçbirşey anlamadım. Oyunu da çalıştıramadım. sürekli CD istiyor. (oyun da epey eski bir oyun bu kadar uğraştırdığına inanamıyorum). Bu işin içinden çıkmanın yolu nedir? Acaba indirdiğim rar uzantılı dosya mı bozuk?

çok saolun.

programı çalıştır , sağ alttaki simgeye sağ tıkla , ordan sanal disk sayısı gibi bir şeyler olması lazım ordan 1 yap o değeri bu kadar :)

Başlıktaki soruya gelince daemon tools programını kullanın , wınrar programını kullanarak çıkart ben denedim oluyor diyen arkadaşlara @ tamam öyle de oluyor ama öyle yaptıinizda yükleme yaparken ikinci cd falan isteyince kalıyor öyle daemon daha sağlam , yok ben öyle yükleyecem diyen varsa bu konu altından yazsın anlatayim yöntemi kendim bulduğum çakalca bi yöntem ;) pm atmayın cevaplayamyorum nedenini bilmiyorum ama
    Saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 13 Haziran 2011; 12:18:59 >

• daimon tool bana Astroburn diye bir şey indirdi. "alcohol" 'e benziyordu. Bende de iki tane MDF dosyası göründü. birini DVD'ye diğerini CD'ye yaktım. Önce install CD Sini takıp oyunu yükledim sonra play CD'sini takıp oynama çalıştım. Olmadı.

İlk önce bende iki MDF iki de MDS dosyası var. ve astroburn sadece MDF dosyalarını algıladı.

içimde sanki doğru yapmışım gibi bir his var. galiba oyunu adam gibi çıkartmayı başardım. Hatta önceden de sanal driver oluşturup çalıştırmayı denedim. Bu oyunu en son 2003'de görmüştüm. Herhalde oyun eski ve bu bilgisayarda çalışamıyor diye düşünüyorum ne dersiniz?

Bir de Rar dosyasının içinde neden iki MDF iki MDS dosyası var? MDF bazı sistemler, MDS başka sistemler için mi? En çok o meseleyi merak ettim.

teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sofistike117

daimon tool bana Astroburn diye bir şey indirdi. "alcohol" 'e benziyordu. Bende de iki tane MDF dosyası göründü. birini DVD'ye diğerini CD'ye yaktım. Önce install CD Sini takıp oyunu yükledim sonra play CD'sini takıp oynama çalıştım. Olmadı.

İlk önce bende iki MDF iki de MDS dosyası var. ve astroburn sadece MDF dosyalarını algıladı.

içimde sanki doğru yapmışım gibi bir his var. galiba oyunu adam gibi çıkartmayı başardım. Hatta önceden de sanal driver oluşturup çalıştırmayı denedim. Bu oyunu en son 2003'de görmüştüm. Herhalde oyun eski ve bu bilgisayarda çalışamıyor diye düşünüyorum ne dersiniz?

Bir de Rar dosyasının içinde neden iki MDF iki MDS dosyası var? MDF bazı sistemler, MDS başka sistemler için mi? En çok o meseleyi merak ettim.

teşekürler.

Hiçuğrasma uzantılarını iso yap istedğinle açkur oyna

• ya beyler aynı sorunu bende yaşıyorum şimdi bir oyun indirdim 12 part rar olarak bu partlardan 1.sini açınca içinde rar olarak 50-60 tane part ve 5kb lik MDS dosyası çıktı sonra o 50 rarın 1.sinden 3 GB lik MDF dosası çıktı

yani 5kb lik mds , 3gb lik mdf dosyası çıktı ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr
    ya beyler aynı sorunu bende yaşıyorum şimdi bir oyun indirdim 12 part rar olarak bu partlardan 1.sini açınca içinde rar olarak 50-60 tane part ve 5kb lik MDS dosyası çıktı sonra o 50 rarın 1.sinden 3 GB lik MDF dosası çıktı

daemon tools yükleyip , o dosyaya çift tıklayacksn
  • hangisine :) neyse biraz araştırdım buldum birşeyler olmazsa sorarım yine ayrıca oyun ps2 oyunu

quote:

Orijinalden alıntı: dreej12

quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr
    ya beyler aynı sorunu bende yaşıyorum şimdi bir oyun indirdim 12 part rar olarak bu partlardan 1.sini açınca içinde rar olarak 50-60 tane part ve 5kb lik MDS dosyası çıktı sonra o 50 rarın 1.sinden 3 GB lik MDF dosası çıktı

daemon tools yükleyip , o dosyaya çift tıklayacksn
  • arkadaşlar şuna bir bakarmısınız nasıl açıcam bu oyunu ya kafayı yicem saatlerdir?

mdf ve mds türü dosyaları nasıl açarım
  • Winrar açıyo , winrar açıyo Winrar açıyo , winrar açıyo Winrar açıyo , winrar açıyo Winrar açıyo , winrar açıyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.