Şimdi Ara

mdf dosyasını acmak yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir oyun indirdim 2 adet ortalama 6 gb civarında mdf dosyaları ilk mdf dosyasını demon sanal sürücüye gönderince kurulum başlıyo 2 ci dosyayı istiyor sorun ikinci dosyada bu dosya acılmıyor hangi prg kullandıysam bu mdf uzantılı dosyanın icerigine giremedim bu dosyanın icerigini cıkarmam icin ne yapmam gerekli tşk

mdf dosyasını acmak yardım

• winrar denedinmi?
  • DAEMON Tools dene olmazsa,Alchool dene
  • valla program bilmiyorum ama ignore diyince kuruluma devam ediyo genelde. poweriso olabilir belki
  • demon tools ile açılması lazım
  • winrar winzip domestos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 4 Temmuz 2008; 2:17:50 >
  • Alcohol 120% programı işini görürü, en hızlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FTP DE ZIP LI DOSYALARI ACMA
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hemen hemen bütün sanal rüsücü prg nı denedim dosya bozuk olabilir bozuk olsa bile icerigini görebilecegim cıkara bilicegim bir yol varmı
  • Isobuster'ı dene imajdaki hatalı sektörleri bulup onarabildiklerini onarıyor onaramazsa yoksay diyip çıkarmaya devam ettirebiliyor
  • evt bu prg işime yaradı tşk
  • arkadaşlar bende de windows 7 yi yükledikten sonra bilirsiniz entegre transistör karşılık programı var VRT bunu daha önce vista ile rahatça kullanıyordum fakat 7 de bu olmuyor yani daemon tools la açmaya kalktığımda 2006 versiyonu MDF 2009 da DAT dosyası ama kurarken açmaya çalıştığımda bunları görmüyor buda windows 7 nin eksiklikleri
    sizce ne yapabilirim fikri olanlar varmı ?
  • bu zamana kadar bekledim belki güncellemelerle düzelir diye ama hala aynı forumda bu soruna cevap yazanda olmamış
  • mdf = Microsoft Data File

yani bunun oyunla bir alakası yok. Sql Server veritabanı dosyasıdır.
    Muhtemelen çakma bir dosya indirme yapmışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.