Şimdi Ara

MCP6 Vites Gerçekten Kötü mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, araç yükseltme niyetim var inş. Şu an 1.5 yıldır kullandığım araç 2007 Honda Civic 1.8 HB i-shift tek kavramalı Yarı Otomatik Vites, kalkışlar falan bir turbolu araç gibi değil malesef, ilk başlarda biraz zorlansam da sonraları manuel kullanmaya alışınca kullanıp devam ettim ama yine de aklım tam otomatik ya da çift kabramalılarda.

    Şu an beğendiğim ve almayı istediğim araçların başında DS5 geliyor. 2012 modellerinde MCP6 yarı otomatik vites kullanılıyor. Biraz araştırma yapınca çoğu kişinin bu vites hakkında olumsuz konuştuğunu okudum. Daha çok aynı arabanın benzinli olanlarını öneriyorlar. Benzinliler de hem biraz fiyat yüksek hem de dizele göre daha çok yakıyor.

    Tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Gerçekten bu MCP6 vitesler çok mu konforsuz, hondadakş i-shift ile aynı mı? Yoksa ona göre çok daha iyi mi? Işıklarda kalkış yaparken arkadaki adamları kornaya bastır mı?

    Arkadaşımda 2012 c5 mcp vites araç vardı, o genelde severdi, hatta onun arabasına bindiğimde benim arabaya göre çok daha güçlü kalkışı falan vardı. Bu DS5 teki MCP6 C5 teki MCP den daha mı gelişmiştir, gerçekten mutlaka benzinlisini mi almak gerekir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • hiçbir sıkıntısı yok hocam, sen internette yazılanlara aldırma, bende aracımı alırken ne yorumlar okudum gittim test sürüşü yaptım baktım vites geçişleri normal, aracı aldım çıktım, 120.000km oldu sorun yok, c4 sayfasında sorun yaşamadan 180.000kmleri görenler var, ha oldu da sorun yaşadın baskı balata volan değişimi yetkili serviste 6000tl, sanayide 3000tl, çok bi para değil bu kmler için
    ayağın alışınca vites geçişlerinde gazdan ayağını hafif çekersin hiç sarsıntı kalmaz, kalkışlar normal vites araç gibi ister hızlı ister yavaş kalkarsın sana bağlıi vites uyum sağlıyor
    aracı aldığın yere söylersin 2 tur atarsınız kafanda soru işareti kalmaz
  • Jazz i shift kullandım. 308 auto6r kullandım. Auto6r mcp nin aynısı. Auto6r ishift e göre daha kararlı ve hızlı. Bence auto6r/mcp tek kavramalı yarı otomatiklerin en iyisi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazz ishift kullandım, alışkın olmayan biri için ızdırap gibi, eğer tam otomatiğe alışmışsan yarı otomatikten memnun kalmazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.