Şimdi Ara

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
1
Favori
58.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MMX 166
    ohh be galıba Mercedes sesımızı duydu

Eh, bir de FIA da motor gelişimini durdurunca, risk alınacak yeni motorlar üretilmedi ve böylelikle olgun motorlar kullanılarak güvenilirlik sağlanmış oldu. McLaren şu anda en iyi paket olarak görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

Bu yıl Kimi'nin Massa'yı geçemediğine bakacak olursak, Kimi'nin Schumi'yi geçmesi imkansızmış.

daha sezon bitmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
    daha sezon bitmedi

Ben şu ana kadar görünen üzerinden konuşuyorum. Kaldı ki Schumacher olsaydı bu kadarla kalmazdı.
  • quote:

Ben şu ana kadar görünen üzerinden konuşuyorum. Kaldı ki Schumacher olsaydı bu kadarla kalmazdı.

bende şakasına demiştim
    bu kadar erken kesin yargılara varan biri olmadığını biliyorum

neyse mclaren topiğinde başka takımın pilotlarını konuşmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
    neyse mclaren topiğinde başka takımın pilotlarını konuşmayalım
    evet .burada sadece mclaren ı konusalım

hamılton 11 yasında ıken"bırgun ron dennıs e gıdıp bana bır f1 aracı vermesını soylıyecem" demıs.hamılton mclaren-ron dennıs ıcın tam 11 yıllık bır proje ıdı vede bu proje su an en yakın takıpcısı ,takım arkadası vede son ıkı yılın plotlar sampıyonu alonso nun 10 puan onunde sampıynada ıse zırvede yer alıyor.

evet bu sezon oncesı kımı nın ayrılması ben dahıl olmak uzere bırcok mclaren taraftarının ıcıne otursada,hamılton u gordukten sonra ıyıkı gıttın demektende kendımızı alamıyoruzdur herhalde

bu sezon gercekten cok ıyı ıkı plota sahıbız vede 98 den buyanada olmadıgımız kadarda markalarda ıddalıyız.evet belkı bu ıstıkrar devam ederse 3 yarıs sonra davul-zurna ıle meydanlara cıkarız.okadarda degıl
    ama tek ıstegım bu sene markalar sampıyonlugunun mclaren e gıtmesı,gercekten cok bekledık

yukarıda belırttıgım gıbı cok ıyı ıkı plota sahıbız.hem alonso hemde hamılton bırbırlerıne pıst uzerınde cok yakın turlar atıyorlar.acıkcası bırbırlerını alt etmek ıstıyorlarsa bunu sıralanmalarda yapmaları lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 18 Haziran 2007; 23:41:05 >

• quote:

evet bu sezon oncesı kımı nın ayrılması ben dahıl olmak uzere bırcok mclaren taraftarının ıcıne otursada,hamılton u gordukten sonra ıyıkı gıttın demektende kendımızı alamıyoruzdur herhalde

bence bundan daha iyiside var
    keşke kimi mclaren'da kalsaydı ve mclaren alonso ile anlaşmasaydı
    asıl mükemmel takım o zaman oluşurdu
  • neyse hocam.adam 2005 sonu zarten bızı kafasından sılmıs.ınan kımı yı cok sevıyordum ama hıcbırsey mclaren ın onune gecemez.o yuzden sampıyonun alonso olmasını o kadar ıstıyorumkı.
  • quote:

neyse hocam.adam 2005 sonu zarten bızı kafasından sılmıs.ınan kımı yı cok sevıyordum ama hıcbırsey mclaren ın onune gecemez.o yuzden sampıyonun alonso olmasını o kadar ıstıyorumkı.

2 yarışta bir arabası arıza versin, şampiyonluğu sonuna kadar haketmesine rağmen sürekli gerilerde kalsın, sonra takım değiştirincede vay bizi sattın ha.. Haydi onu geçtim bu sene hız / dayanıklılık bileşimini çok iyi uygulayan mclaren'e geçen alonso birden süper kahraman ilan edilmiş, hatta arabanın gelişiminde onun feedbackleri çok etkiliymiş... Bu yorumları görünce kopuyorum ya...
    Alonso kimi'nin yaşadığı problemlerin 10'da 1'ini yaşasa ron'a etmediği küfür kalmazdı.. Hamilton 1-2 yarış öne geçince yaptığı konuşmaları biliyoruz, bu takımda rahat değilim, hamiltona öncelik tanınıyor tarzında sürekli demeçler veriyor..
    Hamilton biraz daha önce geçsinde siz o zaman görün alonso'yu..

• quote:

neyse hocam.adam 2005 sonu zarten bızı kafasından sılmıs.ınan kımı yı cok sevıyordum ama hıcbırsey mclaren ın onune gecemez.o yuzden sampıyonun alonso olmasını o kadar ıstıyorumkı.

mmx ağlatacan beni bu kadar alıngan olma
  • quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen
    2 yarışta bir arabası arıza versin, şampiyonluğu sonuna kadar haketmesine rağmen sürekli gerilerde kalsın, sonra takım değiştirincede vay bizi sattın ha.. Haydi onu geçtim bu sene hız / dayanıklılık bileşimini çok iyi uygulayan mclaren'e geçen alonso birden süper kahraman ilan edilmiş, hatta arabanın gelişiminde onun feedbackleri çok etkiliymiş... Bu yorumları görünce kopuyorum ya...
    Alonso kimi'nin yaşadığı problemlerin 10'da 1'ini yaşasa ron'a etmediği küfür kalmazdı.. Hamilton 1-2 yarış öne geçince yaptığı konuşmaları biliyoruz, bu takımda rahat değilim, hamiltona öncelik tanınıyor tarzında sürekli demeçler veriyor..

banamı tas attın anlamadım ama cevap vereyım.
    kımı nın sorunlarla bogusması elbette benıde rahatsız ettı.ama neden kalıp mucadele etmedı.yapmayın yahu,sımdıde alonso cu yaparsınız benı.bu kadar duz mantık olmayın.en az sızın kadar sevmısımdır kımı yı,ama o dalga gecercesıne ferrarı ye gıttı.acıkcası ben bunu hazmedemedım.ha sampıyon alonso olsun lafıma gelınce bunu sadece ben degıl su an benım gıbı dusunen,ve sadece mclaren ı tutanların tumu beynının bır kosesınde bu dusunceyı canlı tutuyordur.
    alonso olmassa hamılton u verelım o her f1 yarıslarında kımı yı ezsın.ama kımı kaybettıgının farkına varsın.ha ferrarı ıyı oldugundada senaryo degısır ama ınan bu sezon kımı nın mclaren lerce alt edılısını zevkle ızlıyecem

quote:

MMXex
    mmx ağlatacan beni bu kadar alıngan olma

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

banamı tas attın anlamadım ama cevap vereyım.
    kımı nın sorunlarla bogusması elbette benıde rahatsız ettı.ama neden kalıp mucadele etmedı.yapmayın yahu,sımdıde alonso cu yaparsınız benı.bu kadar duz mantık olmayın.en az sızın kadar sevmısımdır kımı yı,ama o dalga gecercesıne ferrarı ye gıttı.acıkcası ben bunu hazmedemedım.ha sampıyon alonso olsun lafıma gelınce bunu sadece ben degıl su an benım gıbı dusunen,ve sadece mclaren ı tutanların tumu beynının bır kosesınde bu dusunceyı canlı tutuyordur.
    alonso olmassa hamılton u verelım o her f1 yarıslarında kımı yı ezsın.ama kımı kaybettıgının farkına varsın.ha ferrarı ıyı oldugundada senaryo degısır ama ınan bu sezon kımı nın mclaren lerce alt edılısını zevkle ızlıyecem

Bende kimi'nin gitmesini istemezdim , bende mclaren'i seviyorum ama ilk önceliğim f1'de her zaman pilot olmuştur..
    Ama insan kimi'nin yaşadığı her türden problemi görüpte takıma inanılmaz bir bağlılık göstermesinide beklememeli.
    Bunca problemle boğuştuktan sonra başarılı olacağına inandığı bir takıma gitti, şu anki durumlara bakarsak mclaren'de kalsaydı belkide bu seneyi şampiyon olarak göğüslerdi.. Ama hiç kimse mclaren'in bu kadar sağlam ve hızlı olacağını tahmin edemezdi. Oda bu şartlara göre kendini ferrariye attı.. Çokta eleştiremiyorum bu kararını ,
    Bu seneki şampiyonluk şansı yok denecek kadar az , en azından ferrari rekabetci bir otomobil oluştururda bundan sonraki yarışlarda seyir zevki yüksek mücadeleler izleriz.. Son yarışında biraz agresif bir pilotaj sergiledi umarım bu durumu artarak devam eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 21 Haziran 2007; 23:40:37 >

• Kimi Raikkonen konusu tartışılıyor herhalde. Benim de hep kimi nin şu sözü aklıma geliyor. Alonsoyu artık aynamda görücem. Çok doğru bir söz söylemiş gerçekten. Monaco da Alonsoyu aynasında gördüğü zaman ne düşündü acaba.

Yani takımı bıraktın ama neden laf atıyorsun takıma. Bu sözleri adama yuttururlar. Arkadaşlar birşey farkettiyseniz. Mclaren zaferlerinde hep farklı biri kupayı alıyor. Bu da takımın 1-2 kişiden ibaret olmadığını gösteriyor. Diğer bir konu ise son iki yarış podyum seronomisi kısa sürdü. Tek marş dinledik. Bu sezon çoğu kez dinleyeceğimiz bir marş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61
    Kimi Raikkonen konusu tartışılıyor herhalde. Benim de hep kimi nin şu sözü aklıma geliyor. Alonsoyu artık aynamda görücem. Çok doğru bir söz söylemiş gerçekten. Monaco da Alonsoyu aynasında gördüğü zaman ne düşündü acaba.

Yani takımı bıraktın ama neden laf atıyorsun takıma. Bu sözleri adama yuttururlar.

Şöyle düşün;
    Yıllarca çabalıyorsun, yıllarca uğraşıyorsun. Tam zafere ulaşacakken tak süspansiyon kırılıyor, tak motor iflas ediyor, tak kanat kopuyor vs. Yıllarca bu durum değişmiyor. Siz ne hissederdiniz? O anda takımın düzelmesi için de bir umut yoksa (ki yoktu) giderdiniz değil mi? Kimse bedavaya fedakarlık yapmaz. Bakın orada bir Jean Alesi örneği var. Senelerce Ferrari'de debelendi durdu. Halbuki nasıl da şok etmişti herkesi Formula 1'e geldiğinde Phoenix'te Ayrton Senna'yı zorlayarak. Ama ne oldu? Ferrari sorunları çözemedi ve o yetenek küçük takımlarda kayboldu gitti.

Üstelik benzer şekilde Alonso da "Renault'un simülatörü McLaren'inkinin yanında PlayStation gibi kalıyor" demişti. Onu da eleştirelim. Bu da etik değil.

quote:

Arkadaşlar birşey farkettiyseniz. Mclaren zaferlerinde hep farklı biri kupayı alıyor. Bu da takımın 1-2 kişiden ibaret olmadığını gösteriyor. Diğer bir konu ise son iki yarış podyum seronomisi kısa sürdü. Tek marş dinledik. Bu sezon çoğu kez dinleyeceğimiz bir marş.

Evet, bu uygulamaya sanırım bu yıl başladılar. Daha önce birkaç kişi alıyordu. İlginç, demek ki o zaman takım 1-2 (aslında birkaç desek daha iyi) kişiden ibaretmiş. Yani Ron Dennis, Martin Witmarsh, Norbert Haug, Adrian Newey ve Mansour Ojjeh falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 22 Haziran 2007; 10:22:29 >

• quote:

Yani takımı bıraktın ama neden laf atıyorsun takıma. Bu sözleri adama yuttururlar. Arkadaşlar birşey farkettiyseniz. Mclaren zaferlerinde hep farklı biri kupayı alıyor. Bu da takımın 1-2 kişiden ibaret olmadığını gösteriyor. Diğer bir konu ise son iki yarış podyum seronomisi kısa sürdü. Tek marş dinledik. Bu sezon çoğu kez dinleyeceğimiz bir marş.

son iki yarışı hamilton kazanıyor. e hamilton da ingliz maclaren de ingliz tek marş doğal değil mi?
  • quote:

Üstelik benzer şekilde Alonso da "Renault'un simülatörü McLaren'inkinin yanında PlayStation gibi kalıyor" demişti. Onu da eleştirelim. Bu da etik değil.

Bilmiyorum challenger hocam. Bu olayla bu birbirine pek benzemiyor. Birinde Mclaren takımının imkanları övülüyor tamam buda yanlış diyelim. Ama arada bir fark var. Raikkonen daha yarışmadan sezonu görmeden çok idaalı laf etti. Gerçi bu sporda iddaalı olmak şart. Ama sen önce bir yarış sonra konuş. Raikkonen bu tarz yaptığı bir açıklama ile sorunun tamamiyle takımdan kaynaklandığı mesajını verdi. Takımda gösteridiği büyük gelişme ile sorunun bizden kaynaklanmıyor. Mesajı vermiş olsa gerek Raikkonene.
  • quote:

Bilmiyorum challenger hocam. Bu olayla bu birbirine pek benzemiyor. Birinde Mclaren takımının imkanları övülüyor tamam buda yanlış diyelim.

Ama aynı zamanda Renault ile dalga geçiliyor: "Playstationlar ile simülasyon yapıyorlar işte beceriksizler" gibi.

quote:

Ama arada bir fark var. Raikkonen daha yarışmadan sezonu görmeden çok idaalı laf etti. Gerçi bu sporda iddaalı olmak şart. Ama sen önce bir yarış sonra konuş. Raikkonen bu tarz yaptığı bir açıklama ile sorunun tamamiyle takımdan kaynaklandığı mesajını verdi. Takımda gösteridiği büyük gelişme ile sorunun bizden kaynaklanmıyor. Mesajı vermiş olsa gerek Raikkonene.

Hatalı olduğunun farkındayım zaten. Ama bu kadar yüklenmenin manasını çözebilmiş değilim. Sanki McLaren'den ayrılınca hepiniz can düşmanı kesildiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 25 Haziran 2007; 10:21:03 >

• Biraz öyle oldu. Malum rakip takıma geçti. Düşmanız oldu :D artık.
    Aslında biz düşman olmadık. Kendi düşman etti bizi kendine. Bu tarz yaptığı açıklamalar hiç hoş değildi. Benim gibi marka taraftarı olan insanların tuttuğu takıma gelen küçük düşürücü açıklamalar tepki çeker. Bududumda bunun açıklaması olsa gerek.
  • quote:

Biraz öyle oldu. Malum rakip takıma geçti. Düşmanız oldu :D artık.
    Aslında biz düşman olmadık. Kendi düşman etti bizi kendine. Bu tarz yaptığı açıklamalar hiç hoş değildi. Benim gibi marka taraftarı olan insanların tuttuğu takıma gelen küçük düşürücü açıklamalar tepki çeker. Bududumda bunun açıklaması olsa gerek.

Haklısın, ne diyeyim.
  • bır asparagas haber daha kımı-alonso takası(daha once verıldıyse ozur)

kaynak bıld galıba,yerlı gazetelerın bırınde okuduguma gore sene sonu kımı-alonso takası gercekklesecekmıs.
    sebebe gelınce dahada komık

alonso nun hamılton la uyum saglıyamaması,kımı nınde mutsuz olması...bu bır donem galatasaraydan ayrılan futbolcuların haberlerı gıbı

yanlız bunu yazan alman ların dusuncesını sorgulamak lazım.Alonso hamılton a gecıldıgı ıcın mutsuz,kımı dıyelım mclaren e geldı,hamılton babasının hayrına kımı ye yolmu verıcek.

hey allahım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 25 Haziran 2007; 22:16:12 >
  • şuan müthiş bi pilot kombinasyonumuz ve iyi bir aracımız var buda gelecekteki 3 yıl ön sıraları domine edicez gibi gözüküyo onun için hiç bi pilot mclarenden gitmek istemez
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.