Şimdi Ara

McDonalds'ta Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazın McDonalds'ta çalışmayı düşünüyorum.Fakat 17 yaşındayım.Arkadaşlarım 16 yaş ve üstünün McDonalds'ta çalışabildiğini söyledi.Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?Ayrıca maaşlar sanırım asgari ücret olur fakat part-time olunca çok bir fark olur mu?Cevaplarsanız sevinirim.

• Evet çalışabilirsin. Asgari ücret part-time. Onlarla iş yaptığı için babam çoğu müdürünü personelini tanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebeL_SouL

Evet çalışabilirsin. Asgari ücret part-time. Onlarla iş yaptığı için babam çoğu müdürünü personelini tanırım
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

quote:

Orijinalden alıntı: RebeL_SouL

Evet çalışabilirsin. Asgari ücret part-time. Onlarla iş yaptığı için babam çoğu müdürünü personelini tanırım
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

• internetten başvuru yapsak cevap gelir mi?eleman alımları baya oluyor mu?
  • çalışanlar pek memnun degiller ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: TükenmezKalem.

internetten başvuru yapsak cevap gelir mi?eleman alımları baya oluyor mu?

internete hiç bakma direk git başvur. Zaten diksiyona filan bakarılar öyle işlerde, internet yalan dolan olur biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mcdonalds'ta maxipuan geçiyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi için aynı şeyi söylemezsin, ya müdür ile anlaşamıyordur ya iş ağır gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TükenmezKalem.

internetten başvuru yapsak cevap gelir mi?eleman alımları baya oluyor mu?

Evet, biraz kaba olucak ama ağız yapman şart. Tecrüben varmı falan filan, git başvur.
  • Ben çok iyi ağız yaparım.yaz için bende istiyorum acaba şimdiden mi başvuru yapsam????hemen cevap gelir mi?
  • Yazın o sıcaktada çekilmez yahu Allah sabır versin...
  • ücret saatlik mi oluyo? oluyosa ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

ücret saatlik mi oluyo? oluyosa ne kadar?

saat bası 2 yada 3 lira oluyor
  • Bende bugün başvurdum,orda oturduk arkadaşlarla karnımızda acıktı napalım diye konuşurken,5 dakika sonra müdür çağırdı,Bilişim Teknolojileri mezunu olduğumdan ve staj tecrübelerinde teknik servis yazdığından emin misiniz diye sordu,evet dedim üniversiteye kadar çalışmak istiyom dedim.Evrak listesi verdi git topla dedi.Bi 22den sonra çalışma olayını sordum sevkiyat olunca oluyo dedi ondada servisimiz var dedi.Tamam dedim.Başka hiçbi detay konuşmadım, ne kaç saat çalışcam, ne saat ücreti :D Formda biraz felsefik olsun diye maaş kısmına "Çalışanlarınıza verdiğiniz ücret" yazdım, asgari filan yazsam belki yüksek alıyodur adamlar az paraya çalışmayayım dedim,öyle bi zekilik edeyim dedim.Bu akşam eve geldim araştırmaya başladım forumlarda,açıkcası biraz soğudum,ücreti az diyen var,asgari ücret yeterli gibi ama daha fazla olsa iyi olur,üniversite için para biriktircem,çalışma şartları ağır diyenlerde var,8 saatse alışılır herhalde.2 tane evrak dışında hepsi tamam yarın kafama takılanları sorcam ona göre evrakları teslim etmeyi düşünüyom,az paraya amele olcaksam belki üniversite için eylüle kadar filan katlanabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Günde kaç saat çalışıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_SCo

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Günde kaç saat çalışıyorsun ?

full time girersen 7.5 part time deisiyor gunluk calisma programina gore mesela ben 5-6 saat gunde
  • Vücuduna saygın varsa uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Vücuduna saygın varsa uzak dur.

bu devirde kolay is yok artik daha iyisini bulana kadar bos durmaktansa calisilir kucumsemeyin
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 8 Ocak 2012; 14:58:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.