Şimdi Ara

McDonalds Mı ? Burger King Mi ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
20.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

McDonalds Mı ? Burger King Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 20.03.2021)
Giriş
  • aslında hiçbiri çok mecbur kalıe-rsam burgerking ama sinopta barınak kafe diye bir yer var orada bir hamburger yeseniz hiçbirini ağzınıza koymazsınız

• inanın mc donalds veya burger adamın karnını doyurmuyor istediğin menüyü ye hiç biri acılı adana nın yerini tutamaz birde yanında ayran veya şalgam oldumu tamam.ama illa marka bir yerden yiyecek olursam dominos tan yerim pizzaları 10 numara

SONY XPERIA™ Z5 Premium | Chrome
  • Burger King her türlü alır benim hergün ya mc yada BK den yemem lazım çünkü bana uyan başka restorant yok yemek molamında süresi az (30 DK) olduğu için ikisinden birini tercih etmem lazım hazırlanması ve yemesi kolay...
    Yılların tecrubesi olarak ikisinden de yıllarca yemiş biri olarak kesinkikle Burger king in en baba olduğunu söyleyebilirim en lezzetli burgerleri şu ikisi:

Big king

Mega Chess Burger

İnanın lezzeti damağınızda kalıyor işe gitmem sebebim bunlar

•  McDonalds Mı ? Burger King Mi ?

Mmmmmmmmm...

steak house xt

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş

KENTUCKY FRİED CHİCKEN NEREDE KFC

İngilizce terk.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Burger King her türlü alır benim hergün ya mc yada BK den yemem lazım çünkü bana uyan başka restorant yok yemek molamında süresi az (30 DK) olduğu için ikisinden birini tercih etmem lazım hazırlanması ve yemesi kolay...
    Yılların tecrubesi olarak ikisinden de yıllarca yemiş biri olarak kesinkikle Burger king in en baba olduğunu söyleyebilirim en lezzetli burgerleri şu ikisi:

Big king

Mega Chess Burger

Bu gidişle 150 kilo olursun kardeşim o kadarıda zararlı MC Donalds'ın çabuk getirme patatesleri ve içeceklerine hastayım ancak Steakhouse'un tadına baktıktan sonra ne MC gelir oldu aklıma nede başkası Forever SteakHouse

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Burger King her türlü alır benim hergün ya mc yada BK den yemem lazım çünkü bana uyan başka restorant yok yemek molamında süresi az (30 DK) olduğu için ikisinden birini tercih etmem lazım hazırlanması ve yemesi kolay...

Big king

Mega Chess Burger

+1

• Adana Mercan Usta Kebap & Lahmacun Salonu diyorum Gerçekten çok güzel yapıyor. Gayette ekonomik. Adana kebap servis 7 tl - Dürüm olursa; 6 tl. Tavuk kıyma servis 4 tl .Tavuk kıyma dürüm 3 tl. Lahmacun servis 5 tl vs vs ve gayetde doyurucu
  • Burger King ve Popeyes kadar çalışanlarına köpek gibi çalıştırıp, bizim askerimizsin istediğimiz kadar seni çalıştırırız gözüyle bakan, yılda trilyonlar kazanıp çalışanlarının 2-3 saatlik mesailerini vermeyen başka firma görmedim bilmiyorum.. O yüzden McDonald's gibisi yok..

Orijinalden alıntı: oksit

Allah ikisininde belasını versin.... Amerikan pisliğinin dünyaya yayaılmış hali.. Bu gece filistinde bebekleri öldürenlerin zıkkımlandıkları destek aldıkları yerler...

gözünü seveyim kastamonu pidesinin, lahmacunun ve dönerin

Milleti azar azar zehirleyen ve çok politik kuruluşlarla iş birliği yapan firmalar
    AMD Fx 8320 @4GHZ | Gigabyte 990Xa Ud3 | Xfx 6850 Çift Fan | Samsung 1TB SATA2 7200RPM | Samsung 320GB SATA2 7200RPM | Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MGHZ | Samsung 19" SyncMaster 932NW | Xilence 800 Watt Pusu | Lg Dvd Rw Yazıcı | Avermedia Analog Tv Kartı | Minton 5+1 Ses Sistemi | 2XCooler Master 120MM Mavi Led Kasa Fanı | Microsoft Wireless Klavye ve Mause | Asus Vento TA9A1 Kasa |
  • Burger kingten steak hause.
    McDonals'tan McTurco etli ve patatesleri çok mütiş oluyor
    Arasında kaldım bilemicem
  • kesinlikle Mc Donal's burger'da neymiş hamburgeri lastik ..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.