Şimdi Ara

McAfee antivirüs'de belli bir programa izin vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • McAfee enterprise 8.0i antivirüs kullanıyorum 10 gündür. mIRC çalışmıyor antivirüs devredeyken. mIRC 'e izin vermesi için nereden ve nasıl ayar yapacağımı bilen ve ayrıntılı anlatabilecek biri var mı? Bir türlü bulamadım yolunu.

• Access Prodetion un içinde port blocking kısmına bak orada mirc ilgilii bi sekmede check işareti varsa kaldır ole dene
  • Blocking sekmesinde program seçenekleri yok maalesef.

Programı "Disable" etmekten başka yöntem bulamadım. O zaman da virüsler bulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZORZORRO -- 23 Kasım 2005, 20:51:04 >
  • blocking bölümünde ports to block içindeki tüm dizinleri romeve yap.
  • Yardımcı olmak istediğin için tşk ederim ama bulamadım. Blocking bölümündeki görüntünün fotoğrafını koydum.

(Bu bölümde kendim hiç değişiklik yapmadım. Programı kurduğum şekliyle seçili olarak gelen hali bu.)

Orada işaretli olan kutucuğun işaretini kaldırıp denesem bile olmuyor ve "* Unable to connect to server (Software caused connection abort)" hatasını veriyor, bağlanmaya kalktığımda, mIRC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZORZORRO -- 24 Kasım 2005, 2:21:25 >
  • yanlış yere bakmışsın bide buradan bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logard -- 24 Kasım 2005, 9:55:49 >
  • logard gerçekten çok tşk ederim. Ben orayı keşfedememiştim. Dediğin yerdeki üç kutucuğun işaretini kaldırınca sorun halloldu.

Çok çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bişey değil arkadaşım.
  • arkadaşlar McAfee pes 2015 crak dosyasını virüs olarak algılıyor nasıl izin verebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.