Şimdi Ara

MC TV 'Mobility Channel' test yayınına başladı!TÜRKSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm konuları hareketlilik kavramının etrafında toplanan dünyanın ilk uluslararası OTOMOBİL tematik kanalı, 22 Mart 2011 akşamı Turksat 3A uydusu, frekans 12562, polarizasyon Vertical, kapsama Batı, symbol rate 25000, FEC 5/6 üzerinden test yayınına başladı.

MC TV
    Stop&Watch yani Dur ve İzle sloganıyla yola çıkan MC TV, ana sektör olarak otomotivi takip ederken, deniz, hava, ağır ve raylı taşıtlarla da ilgileniyor.
    Hareket etmenin özgürlük olduğunu bilen, insanoğlunu hak et ettiren ve hereketli bir yaşam tarzını kabul eden herkesin televizyonlardaki ilk durağı olacak olan Mobility Channel, Almanya Frankfurt�taki merkez üssünden tüm Avrupa ve Türkiye ye hareketliliğin keyfini taşımaya başlıyor.
    Otomobillerin keyfi kadar otomotiv endüstrisinin iç işleyişini ve hazırladığı ürünleri tüketicinin gözünde değerlendiren Mobility Channel da dört tekerlilerin yanında iki tekerliler de gaz açacaklar
    Dünyanın dört bir tarafından 100 e yakın muhabiri, farklı programları, izleyici ile iletişim kuran blogları ve diğer bilgi kaynaklarının yanında, ayrıca hareketlilik üzerine eğlence programları da gösterecek olan MC TV, sık sık mobilite kavramına hizmet eden uluslar arası markaların yöneticileri, sanayinin içinden analistleri ve ünlü gazetecileri, izleyicileriyle buluşturacak.
    MC TV "Mobility Channel , otomobil, motosiklet, havacılık, denizcilik, taşımacılık, mobil iletişim, mekanik sporlar yegane televizyon merkezi oluyor.

KAYNAK:http://www.otomobilgazetesi.com/mc-tv-mobility-channel-test-yayinina-basladi-9378.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher64 -- 28 Mart 2011; 23:24:40 >

• ne diyelim hayırlısı olsun
  • Hayırlı olsun umarım sonu ForsTV gibi olmaz
  • D-Smart 227. kanaldan yayınlanıyor. Daha yeni keşfettim. Ayrıca http://mobilitylive.com/mobility.php adresinden de izlenebilir
  • Bende nasılsa yeni keşfettim şansa yani o kadar takip etmeme rağmen haberlerini görmemişim.

Türksat uydusunda yayında 24 saat araba haberleri tanıtımları yani akşama kadar sırf otomobil kamyon yatlar araba fabrikaları marka tanıtımları .

Artık haberler dışında sürekli açık çok güzel kanal.Yayın içerik olarak kaliteli çok iyi 10 numara, programlarda profosyenel testler çok daha gerçekçi hertürlü eksiler sayılıyor ayrıca enson üretim haberleri gelecek modeller gösteriliyor

Otomobil severlere duyurulur duymayanlar için

f:12562 25000 Vertical 5/6 Turksat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 11 Eylül 2011; 13:39:22 >
  • Az önce ekledim.Güzel bi kanala benziyor.Evdeki uydu alıcısı : D-smart onu nasıl halledicez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Az önce ekledim.Güzel bi kanala benziyor.Evdeki uydu alıcısı : D-smart onu nasıl halledicez ?

D-Smart 227. kanaldan yayınlanıyormuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV8 HD TRT 1 HD çekmeme sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2-3 gündür izliyorum. Yeni kanal vara mı diye arattım geçen çıktı ve ilk 10'a koydum. Ama artık ezberledim hep aynı şeyler çıkmaya başladı. İnşallah biraz daha hareketlenir.
  • tuning dergilerinden hatırlayacağımız ahmet said özende bazı test sürüşlerinde bulunuyor...ben teledünya da en az 3 haftadır flan izliyorum...daha bol çeşit ve daha çok program konması gerekiyor..tekrar programları oldukça çok bazen sıkıcı olabiliyor...henüz reklam alan bi tv değil..ama iyi yolda ilerlerse tutunacağı kesin..
  • Aratıp buldum, güzel kanala benziyor, haber veren arkadaşa teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehed

quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Az önce ekledim.Güzel bi kanala benziyor.Evdeki uydu alıcısı : D-smart onu nasıl halledicez ?

D-Smart 227. kanaldan yayınlanıyormuş..

Sağol Tşkler....
  • teşekkürler
  • Herkeze hayırlı olsun Bugün 1 saat izledim.Çok faydalı bir kanal.Şimdi jeep leri gözteriyorlar..
  • Kablo TV veya Teledünyada yayını var mı acaba?
  • D smarttan bakıyorum hemen. Dün akşam standart bir uydu alıcısından izlemiştim. Hoşuma gitmişti, şans bugünde konusunu gördüm.
  • Frankfurt oto fuarı yayınına başladılar tavsiye edilir şifresiz tüm modellerin ayrıntılı tnıtımlarını gösteriyor..
  • Teşekkürler... Akşama kadar izlerim artık.
  • ben bulamadım maalesef bu kanalın sevdasına decoderide resetledim ama bu frekanstan avrupa tv çıkıyor.
  • Ben beğenmedim. Frankfurk Otomobil Fuarı'nı izleme umuduyla açtım, sürekli reklam-video izledim. Çoğu benzer ya da aynı. Umarım bu şekilde değildir yayın anlayışı.
  • keşki Biraz daha kaliteli olsaydı görüntüsü ama olsun idare eder..........
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.