Şimdi Ara

Mc Donalds'ta Çalışmak..Mantıklı Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mc Donalds tarzı yelerde çalışmak herkes tarafından bilinen rezalet yorucu emeğinin karşılığını alamadığın,lafta yükseldiğin bir firma.
    Ama Yazın çalışma ve ünivde partime olarak çalışıcağım başka yer bilmiyorum

Normalde MC gibi yerler felaket yoğun insan sıra beklerken yoruluyor(çalışan napsın)
    Benim oturduğum varoş ilçece mc donalds açıldı mekanı çok iyi yerde çok güzel dış görünümü..Tabi ona inat bideburger kingde 3 katlı biyer açıyor.
    Burger açılışa 1-2 hafta var
    Mc donals 4 aydır işletio.

Neyse mcye gidiyorum geliyorum bom boş.Kimse yok,Hafta içi boş,Hafta sonu boş.Yani gözlemlerim çok rahat..
    Görüşmeye çağırıldım.Sizce gitsem mi mc Donals'a
    Şartlar
    Haftada 6 gün
    8 Saat çalışakmışsın günde(şuan stajım)iş yerine gitme mesafemle 12-13 saat
    700-750 tl maaş..

Çalışanların görüşleri..

• vakit kaybı kendi standını aç daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

vakit kaybı kendi standını aç daha iyi

Baba haklısında başka iş olsa çevremde.Lojistik son sınıf öğrencisiyim.Tüm firmalar bana uzak kalıo.Ofisler zaten ifşa etmiş.4 yıl+dil
    Loj.Depolarına istesem şimdi girerim askeri ücret adamı mafediyolar.Şuan staj yaptığım yer servisle 40 dk mesafede.O yüzden yapabilceğim en iyi iş bu.Üniv harçlığımı çıkarmam lazım
  • hangi şehirdeydin?
  • dostum mcde burgerda çok arkadaşım çalışıyo burger olarak söylüyorum 8 saat sabit çalışma diye bişey yok arkadaşlarım hiç bir zaman 8 saat çalışmadılar daha fazla çalıştılar mesai kavramı yok fazla çalışman var sa erken çıkış alırsın(ama hiç bi zaman erken çıkış saatinde çıkamazsın illa 1 saat takarlar) yine burger olarak söylüyorum ticket yok en son öyleydi ama şimdi değiştimi bilemem ekstra para vermiyolar yemek için illa burgerda yemek yeme zorunlulugun var.kısacası arkadaşlarımın çektiği zorluklar bunlar bunları hesaba katıp gir burgera biliyorum MC dedin ama MC dede aşagı yukarı böyle özellikle yemek olayı yani seçim sana kalmış üstesinden gelirim dersen amenna ama bi çalışanın burger veya mc de taş çatlasın 6 7 ay çalıştıgını gördüm kaldıki maddi durumun çok kötü değilse bence hiç bulaşma oturduğun semtte/ilde avm varsa giyim magazasında çalış derim.

not:imla

• O firmada çalışma bildiğin sömürücü,insan sağlığını hiçe sayan alçak bir şirket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: max_style

dostum mcde burgerda çok arkadaşım çalışıyo burger olarak söylüyorum 8 saat sabit çalışma diye bişey yok arkadaşlarım hiç bir zaman 8 saat çalışmadılar daha fazla çalıştılar mesai kavramı yok fazla çalışman var sa erken çıkış alırsın(ama hiç bi zaman erken çıkış saatinde çıkamazsın illa 1 saat takarlar) yine burger olarak söylüyorum ticket yok en son öyleydi ama şimdi değiştimi bilemem ekstra para vermiyolar yemek için illa burgerda yemek yeme zorunlulugun var.kısacası arkadaşlarımın çektiği zorluklar bunlar bunları hesaba katıp gir burgera biliyorum MC dedin ama MC dede aşagı yukarı böyle özellikle yemek olayı yani seçim sana kalmış üstesinden gelirim dersen amenna ama bi çalışanın burger veya mc de taş çatlasın 6 7 ay çalıştıgını gördüm kaldıki maddi durumun çok kötü değilse bence hiç bulaşma oturduğun semtte/ilde avm varsa giyim magazasında çalış derim.

Yorum için teşekkürler.Söylediklerinde sonuna kadar haklısın ama stajda 8:30 12:30-1:30 mola 6:00da bitio son 3 hafta harici hiç oturmadan çalışıyorum.Avm gitsem bişi değişmicek+bür sürü kişi deneyip deneyip çıkartıo kıyafet.Yorucu.Lojistik üzerine herkes tecrübe-dil-4 yıl üniv ister oldu.Depoya girsem yine daha beter olcak.
    Yemek harbi sıkıntıymış.Ama sıkarım dişimi yazın 3 ay çalışcam sonra ünive gidince part time.

Amacım şimdi ünivde kolay partime eleman alınmıo.Mc dediğim yer rahat günde 100 kişi anca gelir(adam akıllı menü yemeye gerisi dondurma vs)Yazın herkes köyde-tatilde olcak.3 ay sıkarım partime de yüzüm olur.Başka yapcak bişeyim yok yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'de çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hey gidi Yasin hayal hey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen amele ariyorlar. Ben universite ogrencisiyim basvurmustum baktim amele ariyorlar mulakat sirasinda ''umarim aradiginiz enayiyi bulursunuz'' deyip kalktim. Simdi Alo Bilet Hatti'nda Call Center'lik yapiyorum part-time olarak.

Alacagim max 500. Ama en azindan tecrube oluyor. Arkada hamburger pisirmektense telefonda musterilerle diyalog haline girmek daha mantikli geliyor bana.

• mantıklı cevaplar
  • kapitalizmin dibini temsil eden bir işyerinde çalışmakmı kafayı yemiş olmalısın, adamın kıçında ter damlamaya zaman bulamaz o tür yerlerde.
  • orda calisanlara saygim var

butun gun o daracik yerin icinde, kollari kil yumagi kizlarla calismak falan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: desibel1903

Mc Donalds tarzı yelerde çalışmak herkes tarafından bilinen rezalet yorucu emeğinin karşılığını alamadığın,lafta yükseldiğin bir firma.

Normalde MC gibi yerler felaket yoğun insan sıra beklerken yoruluyor(çalışan napsın)
    Benim oturduğum varoş ilçece mc donalds açıldı mekanı çok iyi yerde çok güzel dış görünümü..Tabi ona inat bideburger kingde 3 katlı biyer açıyor.

Neyse mcye gidiyorum geliyorum bom boş.Kimse yok,Hafta içi boş,Hafta sonu boş.Yani gözlemlerim çok rahat..
    Şartlar
    Haftada 6 gün
    700-750 tl maaş..

Çalışanların görüşleri..

Hangi okuldasın pm den yaz kesin tanıyorum seni :D

• quote:

Orijinalden alıntı: max_style

dostum mcde burgerda çok arkadaşım çalışıyo burger olarak söylüyorum 8 saat sabit çalışma diye bişey yok arkadaşlarım hiç bir zaman 8 saat çalışmadılar daha fazla çalıştılar mesai kavramı yok fazla çalışman var sa erken çıkış alırsın(ama hiç bi zaman erken çıkış saatinde çıkamazsın illa 1 saat takarlar) yine burger olarak söylüyorum ticket yok en son öyleydi ama şimdi değiştimi bilemem ekstra para vermiyolar yemek için illa burgerda yemek yeme zorunlulugun var.kısacası arkadaşlarımın çektiği zorluklar bunlar bunları hesaba katıp gir burgera biliyorum MC dedin ama MC dede aşagı yukarı böyle özellikle yemek olayı yani seçim sana kalmış üstesinden gelirim dersen amenna ama bi çalışanın burger veya mc de taş çatlasın 6 7 ay çalıştıgını gördüm kaldıki maddi durumun çok kötü değilse bence hiç bulaşma oturduğun semtte/ilde avm varsa giyim magazasında çalış derim.

Yanlış anlama da buraya takıldım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: alora35

quote:

Mc Donalds tarzı yelerde çalışmak herkes tarafından bilinen rezalet yorucu emeğinin karşılığını alamadığın,lafta yükseldiğin bir firma.

Şartlar
    Haftada 6 gün
    700-750 tl maaş..

Çalışanların görüşleri..

Hangi okuldasın pm den yaz kesin tanıyorum seni :D

İst

• Öğlen yemeği saatinde ben beklerken yoruluyorum orada çalışanları hiç düşünemiyorum.Ortada sürekli gömlekli bir herif gezip sürekli emirler yağdırıyor çalışanlara.Sürekli arı gibi çalışıyorlar benim gördüğüm kadarıyla.Aldıklarıda iyi değilmiş duyduğum kadarıyla bence orada çalışma.
  • Burda atip tutan arkadaslar ne is yapiyo cok merak ediyorum. Tamam meslegin varsa git meslegini yap 2-3 bin tl ni kazan ama meslegin yoksada asgari ucrete mecbursun yani bizde calistik. Calismayan zorlanmayipta kazanan varsa soylesin bizde kazanalim. Hort oldu biraz ama konuyu acan arkadas napti merak ediyorum mc girdimi begendimi ciktimi vs :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

vakit kaybı kendi standını aç daha iyi

Baba haklısında başka iş olsa çevremde.Lojistik son sınıf öğrencisiyim.Tüm firmalar bana uzak kalıo.Ofisler zaten ifşa etmiş.4 yıl+dil
    Loj.Depolarına istesem şimdi girerim askeri ücret adamı mafediyolar.Şuan staj yaptığım yer servisle 40 dk mesafede.O yüzden yapabilceğim en iyi iş bu.Üniv harçlığımı çıkarmam lazım

askeri değil asgari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.