Şimdi Ara

Mc Donalds ta çalışmak istiyorum lise öğrencisiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, lise 1 öğrencisiyim sınıfta kaldım ve okumaya devam ediyorum şubatın 5 inde 16 yaşıma girmiş olacağım buradaki iş ilanı hakkında kafamda sorular var tecrübeli tecrübesiz herkes yardımcı olursa çok sevinirim... Öncelikle okulum Üsküdar da ve pazartesi günleri hariç(pzrtsi 13:10) diğer günler 14:00 de okuldan çıkıyorum ve çıkıştan sonra Kadıköy tepe nautilus Mc Donalds ta çalışmak istiyorum hafta sonları full time çalışabilirim fakat hafta içi okul çıkışımdan itibaren en geç akşam 23:00 a kadar çalışabilirim. Sormak istediğim sorulara gelirsek, ilanda 16 yaşından gün almak diye bir şart var ve ben şubatta 16 yaşıma giriyorum şimdi işe alma gibi bir imkanları olabilir mi ? Olmazsa şubata kadar bekler öyle girerim siz yinede beni aydınlatın lütfen... Restoran müdürü, okul çıkış saatim ve restorana varma süremi hesaba katarak benim için bir çalışma programı hazırlayabilir mi ? Son olarak maaşım ne kadar olur ve çalışma sistemi nedir nasıl çalışılır benim sormadığım şeyler dışında da yazabilirsiniz restoran müdürüyle konuşmadan önce bu tarz şeyleri ne kadar öğrenirsem o kadar iyi.

• Lütfen bişeyler yazın arada kaynamasın
  • Amerika da bir çok 16 yaşındaki birey bir şekilde part tiem çalışsa da Türkiyedeki -18 işçiler bir şekilde okula gitmeyen çocuklar oluyorlar, iş part time bile olsa. İlanlara bir bak diyelim. Part time lar daha çok üniversite öğrencisine hitap ediyor diye bilmekteyim ama ilanları var bir göz at derim. Ancak part time işe gidip derslerini heba etme derim. Ekonomik kazancı sınırlı sana part time işin. Şu an için büyük para da olsa. Dersini ihmal etmene neden olursa ilerdeki para kazanma potansiyelini çok kötü etkileyebilir.
  • Hocam okul ve ders konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum eğer olursa böyle bi problem okul daha önemli tabii ki, işten çıkabilirim bu durumda.
  • Bu ülkede biraz zor. 18- ler için çalışmak [Kızlar hariç] .

Şunu söyliyeyim en az 1-2 ay alışma diye attırıp sana para vermeyecekler. Sonraki aylar işi öğrendiğini anlayıp maaşını vereceklerdir. Ama bu kaybettiğin aylar sana pahalıya patlar söyliyeyim
  • köle olmak istiyosan durma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

Bu ülkede biraz zor. 18- ler için çalışmak [Kızlar hariç] .

Şunu söyliyeyim en az 1-2 ay alışma diye attırıp sana para vermeyecekler. Sonraki aylar işi öğrendiğini anlayıp maaşını vereceklerdir. Ama bu kaybettiğin aylar sana pahalıya patlar söyliyeyim

Mc Donalds gibi büyük bir firmanın böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Kağıt üzerinde çalıştığımı gösteren bir belge olmasa tamam verme zorunluluğu yok ama sözleşme vb. belgeleri imzalayacağım için maaş konusunda bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çıkarsa hakkımı ararım tabii. Zaten çok araştırdım çok forum gezdim bu hafta ve benim yaşıtlarımın maaşının ödendiğini gördüm maaş konusunda mesai ücreti hariç içim rahat fakat ne kadar maaş alırım merak ediyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lustral 100mg

quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

Bu ülkede biraz zor. 18- ler için çalışmak [Kızlar hariç] .

Mc Donalds gibi büyük bir firmanın böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Kağıt üzerinde çalıştığımı gösteren bir belge olmasa tamam verme zorunluluğu yok ama sözleşme vb. belgeleri imzalayacağım için maaş konusunda bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum çıkarsa hakkımı ararım tabii. Zaten çok araştırdım çok forum gezdim bu hafta ve benim yaşıtlarımın maaşının ödendiğini gördüm maaş konusunda mesai ücreti hariç içim rahat fakat ne kadar maaş alırım merak ediyorum...

Haa mc donald diyorsun. Tipin güzelse ön saflara koyarlar tip yoksa arkada patatesci olursun

• Alacagin maas max 500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

köle olmak istiyosan durma..

Hareketli ve disiplinli işleri severim bu yüzden olaya kölelik olarak bakmıyorum. En azından şu an böyle düşünüyorum çalışmaya başlayınca ne düşünürüm bilemem hocam

Maaşın bu kadar düşük olduğunu tahmin etmemiştim restoran müdürüyle konuşmak lazım. Ayrıca mutfak bölümünde çalışmayı istiyorum hamburger hazırlamak, patates kızartmak falan ne bileyim daha ilgi çekici bana göre ne kadar yorucu olsada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lustral 100mg -- 15 Aralık 2014; 4:21:40 >

• Lustral 100mg L kullanıcısına yanıt
    Sende bendensin Forumda köle olmak istiyosan hiç durma tarzında cevapları zamanında bizde okuduk gördük. Bende senin gibi başladım Mc Donald's a lise1 de 2 sene kalıp açıköğretimden devam etmek zorunda kalmıştım. Halada çalışıyorum ve vardiya müdürüyüm şuan. Üniversite kazandım hem iş hem okul bi arada sürdürmeye çalışıyoruz bakalım.

Soruna gelicek olursak sanırım çalışacağın restoran işletme restoranı. Mc Donald's bu yıl -18 eleman alımını kesti yani 18 yaşından büyük olman gerekiyor. İşe girdiğin taktirde tüm hakkını alırsın maaşının eksik yatması gibi bi durum söz konusu olmaz yaşın küçük diye. Bişeyden şüpeleniyorsanda giriş çıkışlarını hergün düzenli olarak not al içinde şüpe kalmasın. İş güzel hareketli heyecanlı arkadaş ortamıda güzel. Yoğun restoranlarda çalıştığım dönemler bende bu kölelik düşüncesi oluşmuştu bi aralar ama gerçekten eğlenceli bi çalışma ortamı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Sende bendensin Forumda köle olmak istiyosan hiç durma tarzında cevapları zamanında bizde okuduk gördük. Bende senin gibi başladım Mc Donald's a lise1 de 2 sene kalıp açıköğretimden devam etmek zorunda kalmıştım. Halada çalışıyorum ve vardiya müdürüyüm şuan. Üniversite kazandım hem iş hem okul bi arada sürdürmeye çalışıyoruz bakalım.

Soruna gelicek olursak sanırım çalışacağın restoran işletme restoranı. Mc Donald's bu yıl -18 eleman alımını kesti yani 18 yaşından büyük olman gerekiyor. İşe girdiğin taktirde tüm hakkını alırsın maaşının eksik yatması gibi bi durum söz konusu olmaz yaşın küçük diye. Bişeyden şüpeleniyorsanda giriş çıkışlarını hergün düzenli olarak not al içinde şüpe kalmasın. İş güzel hareketli heyecanlı arkadaş ortamıda güzel. Yoğun restoranlarda çalıştığım dönemler bende bu kölelik düşüncesi oluşmuştu bi aralar ama gerçekten eğlenceli bi çalışma ortamı var.

Müdürüm ilanda 16 yaşımdan gün almamın çalışmam için yeterli olduğu yazıyor sizde şimdi almazlar çalışamazsın diyosunuz anlamadım ben şimdi çalışabilirmiyim çalışamazmıyım ?

İlanda öyle yazıyorsa 16 yı bitirmiş olman lazım. İhtiyaç halinde olabiliyor öyle. Yaşını doldurduysan şansını dene bence
  • Şubatın 5 inde 16 ımdan gün alıcam bu hafta restorana gidip konuşucam almazlarsa şubatı beklicem @Luken Drew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lustral 100mg -- 15 Aralık 2014; 5:02:48 >
    İyi şanslar
  • Müdürüm şimdi aklıma geldi saatlik ücret ne kadar araştırdım ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor aydınlatırsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lustral 100mg -- 15 Aralık 2014; 5:06:47 >
  • 18 yaşını bitirmiş full time ne kadar maaş verirler ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Brüt olarak saatlik ücret 5 tl nin üzerinde.
  • Saolun müdürüm. Yaşa göre maaş farkı diye bir durum yok, full time 8 saat saatlik ücret 5tl nin üzerinde diyor müdürümüz artık hesaplayın mesaiye falan kalırsanız maaşınıza eklenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.