Şimdi Ara

Mc Donalds siparişi verdim. Fikirler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mc Donaldsdan sipariş verdim her zamanki gibi yine bir şeyler eksik gelirse ne yapıyım fikirleri alayım ?

• anladık hamburger siparişi verdin, hiç bir şeyde eksik gelmez boş konu

üye ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

anladık hamburger siparişi verdin, hiç bir şeyde eksik gelmez boş konu

üye ban

Cem yılmaza taş çıkarmışsın mübarek insan seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: YürümeyenMerdiven

Mc Donaldsdan sipariş verdim her zamanki gibi yine bir şeyler eksik gelirse ne yapıyım fikirleri alayım ?

Hocam ben mc i bilmiyorum da burger den sipariş vermiştim double whopper, tek köfteli geldi. Yazdım sayfalarına böyle böyle diye adamlar yarım saat içinde double getirdiler. Normal bedavaya geldi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

anladık hamburger siparişi verdin, hiç bir şeyde eksik gelmez boş konu

üye ban

Cem yılmaza taş çıkarmışsın mübarek insan seni

hee
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

quote:

Mc Donaldsdan sipariş verdim her zamanki gibi yine bir şeyler eksik gelirse ne yapıyım fikirleri alayım ?

Hocam ben mc i bilmiyorum da burger den sipariş vermiştim double whopper, tek köfteli geldi. Yazdım sayfalarına böyle böyle diye adamlar yarım saat içinde double getirdiler. Normal bedavaya geldi yani

Sayfalarına yazdım derken siparişi nerden vermiştiniz birde hangi sayfalarına yazdınız ?
  • sipariş verdiğim zaman hiçbir zaman soslar tam olarak gelmedi ama ben sosları abartıp hemen hemen hepsinden ikişer üçer tane istediğimden ve çoğunu kullanmayıp stok yaptığımdan sorun olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

sipariş verdiğim zaman hiçbir zaman soslar tam olarak gelmedi ama ben sosları abartıp hemen hemen hepsinden ikişer üçer tane istediğimden ve çoğunu kullanmayıp stok yaptığımdan sorun olmuyo

Eskiden hepsinden veriyodum artık vermiyorum çünkü sanırım sosları koyucaz diye menünün asıl önemli maddelerini unutuyorlar. Bir gün burgeri unutacaklar diye korkuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

sipariş verdiğim zaman hiçbir zaman soslar tam olarak gelmedi ama ben sosları abartıp hemen hemen hepsinden ikişer üçer tane istediğimden ve çoğunu kullanmayıp stok yaptığımdan sorun olmuyo

Eskiden hepsinden veriyodum artık vermiyorum çünkü sanırım sosları koyucaz diye menünün asıl önemli maddelerini unutuyorlar. Bir gün burgeri unutacaklar diye korkuyorum

burger tam geldi bana hepç sadece kola zero yerine normal geliyo bazen onuda takmıyorum o kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

quote:

Sayfalarına yazdım derken siparişi nerden vermiştiniz birde hangi sayfalarına yazdınız ?

Kendi sayfalarından verdim hocam. Tıkla gelsin var ordan. Şikayetide hem face hemde yine kendi sayfalarından yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.