Şimdi Ara

mbp ile internete bağlanamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi evimde çok rahat kullanırken babamın evinde nedense internete bağlanamıyorum hatta kablo takarak dahi giremiyorum acaba bunun bir ayarımı var??

• quote:

Orijinalden alıntı: doctac60

kendi evimde çok rahat kullanırken babamın evinde nedense internete bağlanamıyorum hatta kablo takarak dahi giremiyorum acaba bunun bir ayarımı var??

Aynı sorun bendede var , evde gayet normal nete bağlanıyorum işe yerine gelince şifreyi kabul ediyor ama ünlem işareti çıkıyor. Bilkomu aradım bi kaç ayar yaptırtı olmadı, cihaza restart at dedi attım gene olmadı en son dediği şey ise modemin içine verdiğim ipleri girin oldu ve ne yazıkki iş yerinde modemin içine erişemedim öylece kaldı. Bilkomla irtabata geçin derim yardımcı olurlar belki size ve sorunu çözeriz
  • bende dediğinden yolA çıkarak hallettim dostum. . babamın bilgisayara dns ler girmiştim youtube için falan. . aynı dns leri kendi bilgisayarıma girince halloldu:) çok teşekkürler cidden. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac3560 -- 1 Ağustos 2010; 11:29:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.