Şimdi Ara

Mazota gene zam gtl 4.00 tl oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sabah mükellef bir kahvaltı yaptım...

Adana'da, Kurttepe'deki evimin balkonuda. Taze demli çay, sıcak pide, saf çam balı, sarı tereyağ, domates-soğan söğüs salata, reçel, beyaz peynir, zeytin. İçimden "Atın Ölümü Arpadan Olsun..." dedim. Karnımı doyurdum. Sağlığım yerinde, kahvaltıyı kuvvetli yapmak gerek, gerisi hafif olsa da olur.

Sonra işe gittim. Ama bu defa hususi makam aracım PECO C9'a binmedim. Çıkardım çantamdan 2008 model Alaman ALIN ALMAN ALAMAN Yarabbim Kul Yapısı Demir Yığınından Sanat Eserine Giden Yoldan Giden VOLKSWAGEN PASSAT'ımın zirkon taşlı platin anahtarını. Zaten PASSAT beni görünce şaşırdı! "Hayırdır...?" dedi, "Birşey yok..." dedim. "Nasılsın?" dedi, "İç güveysinden hallice..." dedim. "Nereye gidiyoruz...?!?" diye sordu. Ben de "Seni İsmailiye Köyünün yanındaki sulama kanalının kenarında keseceğim, etini kasaplara satacağım, muhaha ha ha..." dedim. Birden tırstı, ama anahtarı bende, birşey diyemedi, kaderine razı yola koyulduk.

BAŞBUĞ Alparslan Türkeş Bulvarında gaz pedalına biraz daha bastım, hemen fark etti tabi. "Taner, ne yapıyorsun, neden böylesin...?" diye sordu, ben de işte o cevabı verdim...

"BATTI BALIK, YAN GİDER...!!!"

• benzin-lpg-dizel 6 TL olsun.

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Saçmasapan konuşanlar olmasa çok iyi olacak,yok mazot benzini geçmeliymiş.Bunu gidip ekonomi bakanına söyleseniz kahkahalara boğulur.Hadi mazot benzini geçsin de göreyim

Sonra yok zepze bahalı,yok herşeye zam geldi,nedir bu zamların kaynağı! Ebenin cebi ne olacak.

Arada sadece 20 kurus kaldi ama shell gti ile full 97 oktan arasinda

Eee ne yapalım kamyonlar GTL mi kullanıyor?
    İnsana saygı yok ama Arabaya var !!!!
  • 12 mayıs 2010 da aracımı aldıgım gün depoyu 205 liraya doldurmuştum
    1sene sonrasında 253 liraya doluyor depo..
    gecen sene hatırladıgım kadarıyla benzinin varili 100 doların üstündeydi
    suan ki durum 100dolar civarı sanırım o zaman değişen ne?
    Cari acık artmasın diye ellerinden geleni ardına koymuyorlar velhasıl..

Orijinalden alıntı: zagortagos

Gaz ne kadar oldu acaba.

Sakarya'da 2,05 - 2,20 araliginda.
  • Vay be 4 tl mazot..........

Orijinalden alıntı: zagortagos

Merak ettiğim elektrikli otolar yaygınlaşınca elektrik zamlanırmı?

İndirim yapmayacakları kesin. Dün Enerji Bakanı Taner Yıldız birşeyler yum... şey, söyledi: Perşembe günü Cumhuriyet Tarihinde ELEKTRİK ENERJİSİ TÜKETİM REKORU kırmışız, 740 bin kWh elektrik enerjisi tüketmişiz.

İskenderun Körfezindeki balıklar SIEMENS tarafından yapılan ve ALAMAN BAŞBAKAN tarafından açılan Kömür Santrali İSKEN'in Güney Afrika'dan gemilerle getirtip yaktığı onlarca tonlarca kömürün fosil ısı enerjisi ile ortaya çıkan yüksek kalori değeri ile canlı canlı pişmiştir, yakalanan balık yemeye hazır hale gelmiştir, öyle düşünüyorum.

Zaten o kadar fazla elektriğimiz var ki KRK Kıprız Rum Kesimi ve Suriye'ye bile satıyoruz, her yerimizden enerji fışkırıyor, bir tek biz faydalanamıyoruz, aracımıza güneş paneli taksak söktürecekler, iyi ki evdeki abdest suyumuzu güneşle ısıtmamıza birşey demiyorlar...

• Devlet görevini yapamazsa üretemezse,ürettiremezse,üretemediğinden kazandıramadığından vergi alamazsa,tıpkı bir çakal gibi vatandaşın zorunlu tüketim mallarına ağır vergiler koyar ordan alamazsam burdan alırım der.
    Türkiye insanına da bu zamları bu vergileri sineye çekip şükretmek düşer...
    ŞÜkürler olsun ki hapislerde değiliz.Yürüyüveririz canım öldük mü sanki,hem eskiden araba mı vardı allahısen.
    Kırmızı etde sağlı zararlı,alkol zaten tu kaka vs vs...
    Şşşşşttt ses etmeyin istikrarı bozmayın huzurumuzu kaçırmayın 3'ü 5'i aramayın kaderimiz böyleymiş allah devletimize zeval vermesin.
  • Ülkenin kaçak elektrik açığını biz ödüyoruz zaten.Mazota geçirsinler nasolsa kimsenin tınladığı bile yok.Kaçak falan işi götürürler yine.Araba satışları tavanda.Bu şartlarda indirim beklemek ütopya ...

Zamlara da yetmez ama EVET ! diyorum..

• Nasıl 3.08 senin bahsettiğin kaçak olmasın ?

Orijinalden alıntı: joushkun

Herkes halinden memnun, istikrarı bozamadınız hala neyin derdindesiniz?

memleket iyiye gideya ister 10 tl olsun ister 20 tl olsun istikrar bozulmasın padişah hazretleri koltuğundan olmasında yeter bize

yetti bu zamlar artık aracımızın yakıtını kuruş değilde lira olarak hesaplayacağız

Polis durdurup söktürmeye çalışır mı?
    Zabıta ilan-reklam vergisi ister mi?
    Hipodroma gidebilir miyim?
    TÜV'den geçer mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.