Şimdi Ara

Mazota büyük zam 26.01.2014 [29 kuruş] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
4
Favori
9.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30 kuruş ne ya? Kan çıkacak bu gidişle..

Orijinalden alıntı: mr murat

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Eğitimli insanlar iktidara oy vermese ne değişir ki? Ülkenin 3/4 eğitimsiz cahil...

Katiliyorum sana dostum, egtimli.derken her onune gelen universite okuyor,, bence bogazici itu odtu haric kimse hukumet secemez oy kullanamaz geri kalan zibiller kendini egtimli sanip oy kullanmaya devam etsin...

Bu dediğiniz gibi olursa yine adil olmaz

Bu arada Zam yorumum; Allahını seven üstüme beton döksün !!1!1!1 şeklinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 25 Ocak 2014; 12:47:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
    Ü
    S
    T
    E
    H
    A
    K
    .

Hülooooooooooooooo

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Elhamdülillah, eskiden kuran okuyamıyorduk, artık onu okuyoruz ya! o da yeter, zındıklar!

Ne yani cehape gelsin de camiiler ahır mı olsun?

cık cık cık

Muhalefet edeceksiniz madem, daha orjinal olgular bulun. Ne alakası var Kuran okumakla!!!

Modern dünyada hukuktan ne kadar uzaklaşılırsa, istikrardan da o kadar uzaklaşırsınız. İstikrarın bozulduğu yerde de günü kurtarma adına yapılan hamleler hep vatandaşa tesir eder, bizi zor durumda bırakır. Sataşacağınız şeylere dikkat edin, din siyaset üstü bir kavramdır!

Orijinalden alıntı: öğretmen58

benim merak ettiğim dolar düşünce 29 kuruş mu inecek yoksa 9 kuruş mu????

Dolar inmeyecek artik, 2.20lerden assagisi bundan sonra imkansiz

.........1993 Renault toros 1.4 buz beyazı 130.000.......
  • Beklenen, süper bir haber !!!

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orijinalden alıntı: neemis

quote:

Eğitimli insanlar iktidara oy vermese ne değişir ki? Ülkenin 3/4 eğitimsiz cahil...

İşin kötüsü oy verecek parti yok

haklısınız ama en azından vatanı satmayacak bir parti var biz ona vereceğiz.

hangi parti o söyleyinde bilelim?

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Doların inmemesi söz konusu değil. Şuan ki hareket spekülatif bir hareket. Dolar 2002 sonunda 1.6 TL ile 2008 başında 1.2 TL seviyelerine kadar inmişti. Doların inmeyeceğini düşünüp hala dolar alanlar zarar edebilir. Hem FED kararları hemde ülkede oluşan siyasi gerginlikten dolayı Dolar aşırı tepki verdi. Ortamın sakinleşmesiyle beraber dolarda aşağı yönlü bir baskı görülebilir. Üstelik bu baskı tıpkı yükselmesi gibi olabilir. Yani dolar nasıl hızla çıktıysa 3-4 ay sonra aynı şekilde hızla düşebilir.

Üstelik doların yüksek olması değil kurun istikrarsız olması sorun. Doların 2014 yılında 2.35 TL'leri göreceği ifade ediliyordu ama bu hareketin 1 ay içerisinde değil de sene sonunda bu rakamlara gelmesi bekleniyordu. Onun için benden tavsiye dolar daha da artacağını düşünüp dolara fazla güvenmeyin. Her çıkışın bir inişi vardır.

• Lukoil elindeki mazotu eritmek için mi öyle bir mesaj attı ne yaptı, hiç bir yerde böyle bir haber yok. Eğer olursa da bu milletin geciktirdiği ayaklanmanın artık yapılmasının kanaatindeyim. Kuzu gibi yattıkça hiçbir şey olacağı yok.
    Ülke eyiye gidiyy
  • Vay be. Yakında mazot benzini geçicek falan diyolardı eğer bu zam gelirse baya yaklaşmış olucak. Bune ya yeter be ona zam buna zam herşeye zam anasını satayım koy zamı sen koy halkta sana ya sandıkta koyar ya meydanlarda.

-erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Hocam 23 yasinsayim, 12-13 seneyi iyi biliyorum yani. Yasadigim kadariyla dolarin kaybettirdigini hic gormedim su ana kadar ve kaybettirecegini de dusunmuyorum. Secimler gecsin, sicak para akisi tekrar turkiyeye falan gelir desek bile bence gorecegi min. deger 2 TLdir artik. Buna zamanla alisacagiz ve garip de gelmeyecek bize. Ben boyle dusunuyorum. Acikcasi dolarin bu kadar yukselmesine sasirmiyorum. TCMB baskani dolar yil sonu 1.92de kalir demisti ama 2.08 ile falan kapattik galiba seneyi. Ekonomimiz ve ulkemiz iyi yonetilmiyor. Ekonomi bir balondu ve söndü.

Orijinalden alıntı: flyer

Beraber yürüttük biz bu yollarda...

• 29 kuruşu aniden koyamazlar. Ama 2-3 aya bölüp taksit taksit yerleştirirler. Ayrıca kimse de kaynak nedir diye sormamış? Biri kuyuya taş atmış, herkes çıkarmaya çalışıyor.

Orijinalden alıntı: mr murat

quote:

Katiliyorum sana dostum, egtimli.derken her onune gelen universite okuyor,, bence bogazici itu odtu haric kimse hukumet secemez oy kullanamaz geri kalan zibiller kendini egtimli sanip oy kullanmaya devam etsin...

biraz ileri gittin sanırım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.