Şimdi Ara

Mazda: “Zorunlu olduğumuz için elektrikli otomobil üreteceğiz” (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Kendiniz ne yazdığınızı anlamamışsınız ki benim cevabımı anlayasınız. Sizin söylediğiniz küçük firmaların argeye para harcamadığı, bende harcadıklarına dair kanıt gösterdim. Mazda'nın haberleri size çok dokunduysa açıp okumazsınız olur biter.

    Öyle sizin sandığınız elinde ekmekli çocuklardan da değilim, 3 üniversite bitirdim. Birşey yazarken çok bilmişliğin lüzumu yok, ben Mazda hakkında yorum yapmadım var olan şeyi söyledim. Şimdi gidip dil ve anlatım çalışın belki yazdıklarımı o zaman anlarsınız.

    Ayrıca dünyadaki sorun petrolün yokluğu değil, sondaj cihazlarının belli derinliğe kadar inebilmesi.

    Bundan sonraki mesajlarınızı kale almayacağım, dikkatinize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 9 Mart 2017; 18:39:33 >
  • maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    Son paragrafı size yazmamıştım ama üzerinizi alınmışsınız, kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli arabalar alınabilecek seviyeye gelsin ve istasyonları yaygınlaşsın hemen alırım. Şarj içinde 15 dakika beklerim hiç sorun olmaz.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama normalde kapitalist düzene sövmeye yer ararken kapitalist düzenin çarkına uygun ürün istiyorsunuz farkında değilsiniz. Japonlar modernleşmeyi kültürlerine sadık kalarak yapmaya çalışan bir millet. Son samuray filmini izlerseniz (veya izlediyseniz) az da olsa adamların mantalitesini kavrarsınız. Mazda da bu düşüncenin ürünü. Dünya bu yöne gidiyor para kazanmak istiyorsan bu arabadan bu motordan yapacaksın demek ruhunu kapitalist düzene teslim etmek oluyor onlar için. Bu kafayla giderlerse az satarlar diyebilirsiniz ama yıllardır araba üreten, Rotary gibi düşük hacimde efsanevi güç üreten motoru tasarlayan köklü bir araba firmasına sizin kafanız basmıyor gibi bir yaklaşımda bulunmak saçma. Mazda batacak olsa da ruhunu bu sisteme teslim etmeden batarım diyor. Bu arada Skyactiv ve Mazda zihniyetini anlamak için şu videolara bakabilirsiniz.http://www.mazda.com.tr/videolar/teknoloji/skyactiv-energies/





  • Burda en önemli detay; Amerikanı yönetenlerin yasaların nasıl halkının refahını, geleceğini sağlama aldığıdır.











    Elin mazda sına, bizimle varsan bizde dükkan açaçaksan paşa paşa konsept değiştireceksin, ortama uyyacaksın elektrik li araç üreteceksin diye dayatması ve onların buna "gık"diyememesi." Mecburiyetten" miş lafa bak kabakspordaki!..













    TR de sıkıyorsa bir karış bakalım sermaye kesimine, hele de yabancı ya ertesi gün ülkeden çıkmakla vs tehdit eder hemen.











    Mazda zaten içten yanmalı araçlarda bile agresif bir marka değil, butik olmak derdinde.

  • xxxx1 kullanıcısına yanıt
    petrol üretici şirketler bile dar görüşlü güneş ve rüzgardan milyonlar kazanacakken petrolle para kaybediyorlar... o tipler çok kaybedecek...
  • Elektrikli araçları çevreci sanan zevzekler, o şarj istasyonlarındaki elektriğin hepsi rüzgardan güneşten mi üretiliyor? Doğalgaz ve petrol kullanılacak, kömür kullanılacak. LİON pil üniteleri üretilirken çalışan fabrikalar rüzgar enerjisi ile mi çalışıyor? Bu hengamenin, modanın tek sebebi sizin benim cebimden daha fazla para hortumlanması. Başka bir saçmalık değil. Düşük tüketimli turbo benzinli motorlar ve skyactive gibi benzinli motorlar dünyanın bugünü ve sağlıklı zenginleşme için en uygun çözümdür. Dizeli hemen bırakalım ama bu elektrikli araç saçmalıklarına oltalanmayalım artık.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.