Şimdi Ara

MAZDA RX-7 TOURING CAR TÜRKIYE SAMPIYONASI SONA ERDI!!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.663
Cevap
3
Favori
75.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lexus la çıkar yarışırım..renk işine girmeyelim artık akşama yarış var aloooo!!!!!
  • Süper GT sezonunnun başlamasına sayılı saatler kala takımlarda önemli gelişmeler yaşanıyor...
    Günün en Flaş gelişmelerinden biri Whiteangel Sinan'ın turnuvaya dahil olması oldu bu haber motor sporları camiasında büyük ses getirirken, 3 takımın hangi aracı kullanacağını belirlemeside akıllardaki soru işaretlerinin birçoğunu ortadan kaldırdı..Ancak son ana kadar araçları belli olmayan tek takım HAKAN,FİKRET,MUSTAFA üçlüsünün takımı oldu...Supergt fanatikleri heycanla bu üçlünün yarışa çıkacağı otomobilleri bekliyor...
    Bu arada bir açıklama yapa Hakan ; yarışta herkesin çok dikkatli olması gerektiğini ve kazalara sebep olabilecek hareketlerden kaçınılması gerektiğini söyledi...
    Bir diğer pilot Onur ise ; yarışta herşeyin başlarına gelebileceğini bilerek buna hazırlıklı olunması ve ne olursa olsun morallerin bozulmaması gerektiğini söylerken, gerilerde kalan isimler unutmamalıki takımlarına kazandıracakları ekstra 1 puan şampiyonlukta çok önemli olabilir dedi...
    Sayılı saatler kala son haberler bunlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROCKTURK

    lexus la çıkar yarışırım..renk işine girmeyelim artık akşama yarış var aloooo!!!!!


    Tmm abi sen kafana göre neyle istersen onunla katıl...İlla aynı olmak zorunda değilsiniz
    Kendi arasında anlaşan takımlar aynı aracı kullanmaya karar verdiler...Kurallarda dediğimiz gibi bu konuda herhangi bir kısıtlama yok...
  • Eveeett uzun bir bekleyişin ardından yarışımıza saatler kaldı. Umarım akşama herkesin keyif alacağı temiz ve güzel bir yarış çıkarırız. Yarıştan önce yine önemle hatırlatmak istediğim bir konu var. Herkes mümkün olduğunca temassız kullanmaya çalışsın lütfen. Olur olmadık yerlerde viraj içlerinde aracın burnunu sokmayın, mümkün olduğu kadar düzlüklerde geçiş yapmaya çalışın. Hava koridorundayken de öndeki aracın frenajına dikkat edin (arkadan toslamayın ) Hasar ağır olduğu için her türlü temas 2 pilotu da çok etkiler. Bu yüzden yüksek risk alıp geçiş yapmaya çalışarak tüm yarışınızı mahvetme ihtimaline karşı yarışı 1 sıra yani en fazla 2 puan geride bitirmek çok daha mantıklı




  • ilk s virajı bi atlatırsak allahın izniyle, gerisi kolay.
  • Helecan dorukda, inş. temiz bir yarış çıkarırız herkeze başarılar..
  • arkadan gelip toslayanlara 100 kırbaç öneriyorum ....KARAR:::::::)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROCKTURK

    arkadan gelip toslayanlara 100 kırbaç öneriyorum ....KARAR:::::::)))


    Kellesini vurduralım
    Seninle böyle bi kötü anı yaşamıştık daytona yarışında..Ben Frene basmayı unutunca
  • dikkat et bu yarışta kendine :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROCKTURK

    dikkat et bu yarışta kendine :))


    İşallah bağlantı problemi yaşayan kimse olmaz 12 kişi tamamlayabiliriz yarışı...
    Artık bırakalım pistte 540 bg lik canavarlar konuşsun
  • İnternet faturasını yatırmayı unutmuşum internet kesildi ama hallettim. Az kalsın pisi pisine yarışa katılamicaktım
  • Bu arada lag sorunu olursa diyerekten ilk 3 tur filan herkezin gözü soldaki sohbet bölümünde olsun sıkıntı çıkarsa oradan takip ederiz, yarış sırasında mikrofon da kapalı oluyor çünkü. Önceki turnuvada böyle bir sıkıntıya uğradık hakan abi hatırlar belki ilk turdan pert olmuştuk ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smurf1971


    quote:

    Orijinalden alıntı: whiteangel206

    quote:

    Orijinalden alıntı: gt35

    dün nissan calsonic gt-r la yarışmıştım ve bayagdır onu kullanıyorum. renk farklılığı olması açısından denilmişti. ben en başta nissan calsonic impul gt-r kullnıcagımı yazmıştım ama takım arkadaşlarım falan forumda olmayınca, destek vermeyince ve efkanın takımın da 3 araç benim aracımdan kullanılacagı belirtilince bende geri çekilmek istedim. abi sen lexusu gönder bi halyol yapılır illaki, şu yarışı bi yapalımda. daha turnuva uzun araca alışılır. takım arkadaşlarım belli olmadıgı için de araç konusunda özgür davranabiliyorum buda güzel bişey ama sinan abi yakında yazar forumda ve araç konusundada anlaşırız

    eraycım bende nissan calsonic impul gt-r ve nissan zanavi nismo gt-r var. sen bilirsin lexus dersen bende parada var hangisini dersen , sen seç.
    sinan abi şunu kullanıcaz diye yaz ben alırım onu. ben formdayım zaten. oğuzu görür görmez pm atarım.
    akşama psn i eklerim.

    bu arada oğuzu gördüm ve pm atıp bu başlığa gelmesini söyledim

    sinan seni gönülden destekleyeceğim hocam herkese özellikle sana başarılar.

    cankatım benim sağolasın. senle eskilerden direksiyon sallamışlığımız var kardeşim. keşke sende olsaydın. kafakafaya yarışırdık senle




  • Ortalık iyice gazlanmış, güzeeeeel

    Öncelikle aramıza yeni gelen arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz der herkese başarılı turnuvalar dilerim.

    Yarışa saatler kala önceki turnuvalardan edindiğin tecrübelere dayanarak affınıza sığınıp aşağıdaki uyarılarda bulunacağım arkadaşlar:
    - Yarışta hasar ağır olacağı için lütfen aklınız gazda değil bir kademe frende olsun arkadaşlar.
    - Hava koridoru etkeni çok fazla; hem fren yaparken, hem sollama yaparken, hatta ve hatta tur bindirdiğiniz pilotun içinden geçerken aracın dengesi çok fazla bozulmaya uğruyor, lütfen dikkat!
    - Yarış heyecanından oldu da frene geç bastığınızı ve duramayacağınızı anlarsanız dümdüz önünüzdeki arkadaşınıza toslamayın unutmayın ki onun bu pozisyonda hiçbir kusuru yok, bu nedenle ona toslamak yerine direksiyonu kırın ve gerekirse kendinizi şarampolden yuvarlayın şaka bir yana bu gerçekten ciddi bir fairplay zorunluluğu arkadaşlar, öndeki araca bodoslama çarpmayın, sadece kendinize hasar verecek bir pozisyona girin.
    - Viraja girişlerde öndeki aracın seyir çizgisine girmeyin; yapacağınız atağı, viraja güvenli bir mesafede girebilecek şekilde bitirebilecekseniz yapın, aksi takdirde diğer aracı arkadan takip etmeye devam edin.
    - Öndeki aracın her an erken frenleme yapabileceğini sakın aklınızdan çıkarmayın ve çok yakın takiplerde bulunmayın.
    - Yarış sonrası itirazları foruma yazmayın lütfen sadece PM atın. Atılacak PM'lere şimdilik sadece Onur bakabilecek, ona atın. Yarışta faul niteliğinde bir müdahaleye maruz kaldıysanız bunu kimin yaptığını ve (buraya dikkat!!!) hangi turda yaptığını not alarak PM gönderin.
    - Bu tarz turnuvalarda çok fazla sürüş ustalığına sahip değiliz, bu nedenle lastiklerin soğuk olduğu ilk virajı lütfen kalkış sıranıza göre almaya özen gösterin.

    Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar arkdaşlar, anlayışınıza sığınıyorum, yarışta görüşmek üzere, esen kalın




  • yarış kaçta abiler ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erendemirbakan

    Bu arada lag sorunu olursa diyerekten ilk 3 tur filan herkezin gözü soldaki sohbet bölümünde olsun sıkıntı çıkarsa oradan takip ederiz, yarış sırasında mikrofon da kapalı oluyor çünkü. Önceki turnuvada böyle bir sıkıntıya uğradık hakan abi hatırlar belki ilk turdan pert olmuştuk ..

    kulaklık kullanmıycaz mı ?
  • Odayı açarken oda sahipliğini sabit yapmayın sakın yoksa host gidince hepimiz yarıştan atılırız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J_Constantine

    yarış kaçta abiler ?

    21.00 da . odayı kim açıyo, kime tıklayıp gircez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteangel206 -- 23 Mayıs 2011; 20:57:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whiteangel206

    quote:

    Orijinalden alıntı: J_Constantine

    yarış kaçta abiler ?

    21.00 da . odayı kim açıyo, kime tıklayıp gircez


    Marlboro Nissan Birkiye ' nin 1. pilotu efkan başğan açar odayı
  • arkadaşlar ilk yarışda onur 2. virajda arabayı dışarı kaçırdı ve bende atak yaptım hafif bir sürtüşme oldu. 2. olay hakan abinin olayı. start finis düzlüğünün başında ben sağdan gidiyordum hakan abi ise soldan. hakan abi bi anda direksiyonu üstüme kırdı ve ikimizde kaza yaptık. onurun yarışın sonunda bahsettiği, yarışın başında düzlükte yapılan kazada da, onur tünelime girdi ve bende (ani olmuş olabilir belki) yol vermek için sağa geçtim. onur yol vericeğimi düşünmedi herhalde ve benimle beraber sağa geçti. o arada bana arkadan çarptı ve düzlükte kaza yaptı ve spin attı. bunları zaten kayıtlardan izlersiniz ben, kötü bir niyetim olmadıgını göstermek için bu açıklamaları yapma gereği hissettim.

    agresif sürüyo olabilirim ama bunun nedeni internette daha önce böyle kapsamlı bir turnuvaya hiç katılmamış olmam. yaptığım hamlelerde hiçbir kötü niyet yoktu. sizleri madur etmek istemem. haftada bir toplanıyoruz ve yarış yapıyoruz, benim yüzümden birilerinin magdur olmasını istemem. turnuvadan çekildiğimi belirtmek isterim. size göre hata olan hiçbir hatayı isteyerek yapmadıgmı tekrar belirtmek isterim.

    yarışta kimseyi mağdur etmiyim diye aslında yarışın başında ayrılıcaktım, ama ayıp olur diye yarışı tamamladım. size turnuvada başarılar, yerime 1 haftada birisini bulursunuz büyük ihtimalle.

    herkese saygılar, iyi akşamlar




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.