Şimdi Ara

mazda fiyatları indirmiş artı sıfır faiz kampanyası başlatmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mazda fiyatları indirmiş artı sıfır faiz kampanyası başlatmış eğer pazarlık yapılabiliniyorsa fiyatlar uygun gibi.Piyasaya göre gerçeğe bakarsak olması gerekenden pahalı.

Detaylara http://www.mazda-tr.com/ bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 16 Kasım 2012; 0:47:16 >

• Fiyatlar olması gereken seviyelere inmiş. Bayiler pazarlıkla 1-2 bin daha inebilirler
  • Yine pahalı mazda 2 1.5 Play otm. 40.000 etmez bence
  • Ya ben bu adamları hakkaten anlamıyorum... Hemen açtım ingiltere sitelerinden baktım fiyatlara. Ford Grand C-max 22095 pound iken Mazda 5 21290 gibi bir fiyatı var. Türkiyede ise işler değişiyor, Mazda en düşük 68 li fiyatlar çekerken , Ford 62 civarı fiyatl veriyor. Mazdaya bak sanki çok satıyormuş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yine pahalı mazda 2 1.5 Play otm. 40.000 etmez bence

Bencede etmez, zaten ne satıyosunda fiyat şişiriyosun. Şuanki fiyatlarda yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 comfortla touring arasındaki fiyat farkı nedir öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil fiyatları uçtuğu için artık hiçbirşey ucuzuma gelmiyor.

Konuyu dağtımayım ama menüyü yükleyince samursak mı diyor anlamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mazda hayalimdeki araç ancak pahalı gerçekten. Mazda 5 ilginç olmuş. 3 ile 5 arasında jazza benzer bir 4 modeleide olsa iyi olurmuş.
  • konfıguratoru açtım ,mazda 3 yarattım.
    Sonuc 1.6 disel manuel,impressive donanım,bir kaç extra ve 65bin tl.
    Evet çok ucuzlamış gerçekten
  • Mazda fiyatları düşüreceğine şu Skyactiv teknolojili arabalarını getirsin artık.
    Kimse Mazda'ya bu paraları vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgealp.ozturk

Otomobil fiyatları uçtuğu için artık hiçbirşey ucuzuma gelmiyor.

iyi güldürdünüz beni :)))
    zoom zoom diyor mazdanın bir ara sloganı idi oyle kalmış :)
  • Uzerinden cok zaman gecti tabi honda jazz'i almadan once mazda 2 ust donanim duz vites 1.5 araca bakmistim 2009'da.o zamani net hatirlamiyorim fakat 23-24bin civari bir fiyati vardi bildigin 2katina cikmis 3yilda,mazda zaten bu fiyat politikasiyla devam ederse Turkiye pazarindan cekilmek zorunda kalicak.

• tüm markalar %0 faizle kredi vermeye başladılar yıl sonu diye
    honda hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmxa

Ya ben bu adamları hakkaten anlamıyorum... Hemen açtım ingiltere sitelerinden baktım fiyatlara. Ford Grand C-max 22095 pound iken Mazda 5 21290 gibi bir fiyatı var. Türkiyede ise işler değişiyor, Mazda en düşük 68 li fiyatlar çekerken , Ford 62 civarı fiyatl veriyor. Mazdaya bak sanki çok satıyormuş gibi

Avrupa uretim olmayan araclar gumruk birligine girmedigi icin ekstra gumruk vergisi veriyor japon araclar ondan pahali.

• mazda 3 impressive dizel alınabilir iyi pazarlıkla..
  • bana pek inmemiş gibi geldi. mazda 3 in hb impressive modeline zam gelmiş gibi sanki. daha önce 52 bindi
  • Yeni modeller geliyor da ondan ;)
  • Mazda zaten Türkiye'yi kaale alan bir şirket değil...Eğer kaale alsa şirket kurardı...Adamın politikası bu...Birşey diyemem...

Mazda Motor Logistics Europe N.V. Merkezi Belçika Türkiye İstanbul Şubesi.....şeklinde bir ünvanı var...Bunu nereden gördün derseniz AutoShow'da girişte verilen küçük tanıtım kitapçığı sayfa 17.de yazıyor...
  • 2005 yılı € 1,76 Mazda 3 Full OTM 39500t

2012 yılı € 2,30 Mazda 3 Full OTM 53000t

€ kuru %30 fark etmiş - fiyat ise %34 ki bu kur 2,46 ları görmüştü %40 fark ettiği zamanlar oldu.

Araçlar TL yönünden inanılmaz değerliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgealp.ozturk

Otomobil fiyatları uçtuğu için artık hiçbirşey ucuzuma gelmiyor.

İyi güldüm.

zoom zoom diyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.