Şimdi Ara

MAZDA FİRMASI, TOYOTA,HONDA VE NİSSANIN GERİSİNDE Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nissan 4milyon 800 bin

honda 3milyon 900 bin ve ( honda bunun yanı sıra 18 milyon motor üretiyor, tabi ayrıca bir sürü başka güç aletide var)

ama gel gelelim mazda ya

yılda toplam 1milyon 400 araç satıyor ,yani suzuki bile 2milyon 500 bin araç üretiyor.

mitsubishide ona keze 1.350 bin araç satıyor.

subaru ise 700 binlerde..

toyota nin lexus u, honda nın acurası, nissan nın infinitisi var. ki honda apayrı bi dünya bir sürü
    sey üretiyor.

benim aklıma takılan su mazda nın bir premium markası yok ve satısları 3 büyük japon nun vok gerisinde.

mazda ,3 büyük japon üreticiye göre daha kötü bir otomobil üreticisimi ?

böyle bir konu açtım bende bir mazda sahibiyim ,honda toyota mitsubishi,nissan kullandım ve mazda nın

bir eksisini göremedim ve bircok artısı var. ama böylede bir durum var ne dersiniz

• ülkemızde yaptıgı imaj hatasını 0 reklamı dizelin daha yenı dahil olması mazda 3 de birtek demekki diğer ülkelerde de buna benzer hatalar yapıldı yoksa sorunsuzluguyla nam yapmıs bir markanın satıslarının bu sevıyede olması şaşırtıcı yenı nesıl skyactıve ıle grafik yükselir tabı güzel motorlara yine avp abd bıner bıze gelse bile ötv kdv derken sadece resımlerıne bakarız tabi japonların ortak eksiği dizel motor +otomatık vites
  • selam
    bence daha ii gibi sanki
    forumdan okuduyduk galiba sorunsuzlukta en önde mazda idi
    toyota çok üretiyo ve dolayısıyla eski kalitesinden ödün veriyo gibi
    mazda daha rafine gibi kapitalizm işte daha çok satma
    hatta nissan zarar ediyodu reno el attı durumu düzeltti avrupa çakallığı işte
    amaç çok kar etmek oysa geleneksel japon tarzı dayanıklı olur ama işte piyasa
    citroen de böle batmış zamanında kaliteli araçlar kolay arıza vermiyorlarmış ee ne oluyo o zaman ?
    parça ve serviste bi sürü zarar ediyo firma öle yapmayan diğer firmalarla rekabet edemiyo ve batıyo
  • Zavallı Bmw'de Mazda kadar satıyor
  • Mazda da işler son 3 senedir kesat, zarar ediyor devamlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Zavallı Bmw'de Mazda kadar satıyor

evet yazınızı okuyunca baktım , bmw de hep mazda gibi satmıs. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

bmw yle mazdayi ayni kefeye koyamayiz,biri premium digeri degil.az satmasi normal bmw nin ancak mazdanin az satmasi kotu oldugnu deglde diger markalardn pazarlma ve marka anlaminda geride olgnu gosterir,.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

bmw yle mazdayi ayni kefeye koyamayiz,biri premium digeri degil.az satmasi normal bmw nin ancak mazdanin az satmasi kotu oldugnu deglde diger markalardn pazarlma ve marka anlaminda geride olgnu gosterir,.

yok hocam yani bmw 1milyon 350 binlik rakamı ile en cok satan premium zatn ona lafımız yok :)

• Otomobili satan firma stratejisidr. Diğer ülkelerde de ülkemizde olduğu gibi tek donanım kısıtlı motor seçeneği 0 reklam politikası ile gidiyosa bu kadar satması BÜYÜK bir mucize.
  • Satış olarak tabiki gerisinde. Ama güvenlik, sorunsuzluk, tasarım, bakımından bir kaç gömlek üstün diğer markalara göre. Ayrıca dünyada en çok satan cabrio araca sahip bir markadan bahsediyoruz
  • sorunun cevabı evet, daha geride.

ama satış rakamları ile bunun bir ilgisi yok,

gm dünyanın en büyüğü iken batık bir şirketti, çok da kötü araçlar üretiyordu.
  • Bmw örneğinin uçuk olduğunun elbette farkındayım.Benim dikkat çekmek istediğim nokta satışlarla bir markanın iyi yada kötü olduğunu belirlemenin imkansız olduğudur.

Toyota 9 milyon satsa ne 19 milyon satsa ne,veya Hyundai 5.7 milyon satmış.Toyota'nın tüm kalas araçlarını,Hyundai'nin gelmiş geçmiş tüm araçlarını toplasan bir GTR eder mi? Oysa bakın Nissan 10. olmuş.Mitsubishi Mazda'nında gerisinde,ilk 5 otomobil markasının tüm teknolojisini,mühendislerini,fabrikalarını birleştir bir savaş uçağı üretebilirler mi?Mitsubishi üretiyor.İyilik kötülük dediğiniz şey nedir ki?Bir Evo bir Stı üreten firma az sattığı için kötü de daha arkadan itiş nedir bilmeyen Reno çok sattığı için iyi mi?Veya 110 yıl önce kurulup ilk seri üretim aracı üreten,Mustang gibi bir efsaneye imza atan Ford kötü de 40 yıl önce kurulan araba yapmayı yeni öğrenen Hyundai mi iyidir?Bakın Hyundai Ford'dan çok satmış.Hyundai'nin fabrikası bir 67 Mustang etmez gözümde.Nicelik değil nitelik önemlidir

• quote:

Bmw örneğinin uçuk olduğunun elbette farkındayım.Benim dikkat çekmek istediğim nokta satışlarla bir markanın iyi yada kötü olduğunu belirlemenin imkansız olduğudur.

Toyota 9 milyon satsa ne 19 milyon satsa ne,veya Hyundai 5.7 milyon satmış.Toyota'nın tüm kalas araçlarını,Hyundai'nin gelmiş geçmiş tüm araçlarını toplasan bir GTR eder mi? Oysa bakın Nissan 10. olmuş.Mitsubishi Mazda'nında gerisinde,ilk 5 otomobil markasının tüm teknolojisini,mühendislerini,fabrikalarını birleştir bir savaş uçağı üretebilirler mi?Mitsubishi üretiyor.İyilik kötülük dediğiniz şey nedir ki?Bir Evo bir Stı üreten firma az sattığı için kötü de daha arkadan itiş nedir bilmeyen Reno çok sattığı için iyi mi?Veya 110 yıl önce kurulup ilk seri üretim aracı üreten,Mustang gibi bir efsaneye imza atan Ford kötü de 40 yıl önce kurulan araba yapmayı yeni öğrenen Hyundai mi iyidir?Bakın Hyundai Ford'dan çok satmış.Hyundai'nin fabrikası bir 67 Mustang etmez gözümde.Nicelik değil nitelik önemlidir

imzamı atarım.

• Mazda kalite olarak diğlerlerinden çok daha iyi bir yerde ancak pazarlama yöntemleri zayıf kalıyor. Toyota çok büyük bir üretici, yan markası var. Nissan da ona kezza. Honda'da ise çeşit çok. Ayrıca bir ürünün çk satması o ürünün kaliteli olduğu anlamına da gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 17 Kasım 2011; 9:06:37 >
  • Mazda diğer Japonlardan daha kötü değil, daha küçük bir üretici sadece.

Küçük olmak bazen daha iyi işlere imza atmasını sağlıyor tabii.
  • gerisinde.
  • Dünya geneline bakınca cevap belli oluyor. Toyota modellerine bakın mazda modellerine bakın. toyotanın 40 modeli varsa mazdanın 20 civarıdır.
  • quote:

Bmw örneğinin uçuk olduğunun elbette farkındayım.Benim dikkat çekmek istediğim nokta satışlarla bir markanın iyi yada kötü olduğunu belirlemenin imkansız olduğudur.

bu mantığa bakılırsa vw hepsinin önünde.gerçi satış olarak toyotayıda geçti denebilir bu yıl için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

Dünya geneline bakınca cevap belli oluyor. Toyota modellerine bakın mazda modellerine bakın. toyotanın 40 modeli varsa mazdanın 20 civarıdır.

20 mi? Mazda'nın 10'dan fazla arabası yok.
  • 90 larda mazda nın ilk geldiği zamanları hatırladım şimdi. Mazda626 ilk kasa, çok sessiz bir motoru vardı ya da o zaman diğer araçlardan dolayı bize öyle geliyordu. Kuş serisinin hakim olduğu zamanda hakikaten olay arabaydı.

Ben hiçbir mazdanın kronik sorunları olduğunu ya da çevremde kullananlardan ıvır zıvır arıza-şikayetrleri olduğunu duymadım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.