Şimdi Ara

Mazda Cx-9

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mazdanın 4x4 ü Türkiyeye gelmiş fiyatı 120 . 000 den başlıyor
     Mazda Cx-9

Mazda Cx-9

• Bence pahalı. Ama Hundai , Discovery parasına suv satmaya çalışıyor
  • Hyundai kim ola Mazda'nın eline su dökebile , hayret bir şey ! Kelepir Hyundai nireee Japon Mazda nireee !
  • Dün İstanbul Bağdat Cad.de 3 tane gördüm biri beyaz 2 tanesi siyah .Bence Audi Q serisi gibi heybetli ve çok güzel. Türkiye'de jeep üzerinde Mazda Amblemini görmek çok hoş
  • Bu arabaya bindim inceledim oldukça geniş bir araba ve sınıfına göre çok iddalı bu paraya değer bence
  • Şu vergi saçmalığını bir düzeltselerde İnsanlar gölnünce araçlara binse.
  • Merhaba Arkadaşlar! Yeni Mazda CX-9 şu an showroomumuzda mevcut. Dileyen arkadaşlar bizi arayabilir veya ziyaret edebilirler. http://www.evo-mazda.com Tel: 212- 286 66 67 TEŞEKKÜRLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 2
    8 yıl önce açıldı
    Honda Civic 1.5 EX
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sayın hcxus,

İnternet sitesinde Mazda 5 serisi MPV (station wagon tarzı) modelini gördüm. Bu model hakkında bilgi verebilir misiniz, fiyatı, stok durumu vs. ?

Selamlar.
  • Hyundai İX55 modelini 185.000 TL'den satışa sundu. VW Touareg 190.000 TL civarında. Hyundai Santa Fe 95.000 TL civarında. Mazda orijinal Japondur ve asla kalitesi tartışılmaz. Toyota gibi. Mazda CX-9 Audi Q5'in tam muadilidir. Sadece işçilik farkı vardır. 3.7 LT benzinli 288 hp motor süper. Ben TR'ye ilk gelen araçlardan birini 117.000 TL'ya aldım. bu aracın ederi bu fiyatın çok üzerinde. Üstelik vergi avantajı da var. Aracın kasko değeri düşük olduğu için audi Q7 gibi 3.7 lt notor üzerinden vergi vermiyorsunuz. 2.7 motor kia sorento gibi verigisi var. Aracın içi inanılmaz büyük. 7 kişi çok konforlu binebiliyor. Araç bir off-roader değil. Yanılmayın. Bir cross-over. Sanki iri cüsseli bir otomobil kullanıyormuş gibi oluyorsunuz. Çok konforlu. Off-roader gibi sert değil. Sarsılmıyor. Virajda yatmıyor. Motor sesini duyamazsınız. Müzik sistemi şahane. Kokpit son derece ergonomik. İşçilik oldukça iyi. Anahtarsız çalıştırma, bagajı otomatik açma ve kapama, far ve yağmur sensörleri var. kapanan aynalar yok. eksikliğini de hiç hissetmiyorsunuz.Karda kullandım. Uludağa çıktım. Sürekli ön çeker. Bir lastik boşa çıkınca 3 veya 4 çeker oluyor. İlgilenen olursa daha detaylı bilgi verebilirim.

• mazda asla kötü ürün yapmaz bundan emin olabilirsiniz suv piyasasına geç girmişse mazda piyasayı kollamış en çok tutan araçlar neler eksileri artıları nedir görmüş ona göre bu aracı mükkemel denecek seviyede üretmişdir.. hiç mazda aracım olmadı bir akrabamızda vardı mazda 6.26 90 model 2003 e kadar o akrabamız sürdü 13 yılda bir kere yolda bırakmadı sıkıntı arıza vermedi.. mazda diğer japonlarla karıştırmamak lazım mazda japonların mercedesidir.. mazdaya bindinmi kendini japon arabasında hissetmessin çünkü klasik japon hatları bulunmaz.. avrupa i bir tasarım yapısı vardır tabi belli yerlerde özünü inkar etmez japon çizgilerinide muhafaza eder iyi harmanlamışdır.. 120 bin tl de suv sınıfı için heleki 3.7 motor için çok ideal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 16 Temmuz 2010; 4:16:33 >
  • 3.7 motor olsada max hızı 181 km resmi olarak bu arabaya verilmez o para.
  • yaktığı benzine ve motorun büyüklüğüne (vergi vs) bakıldığında,
    o para verilmez.
    O parayı haketmez demiyorum,
    hakeder belki, ama Türkiye koşullarında almak mantıklı olmaz.
    Ama 2.0 motor yapılırsa fiyatı 80 civarına çekilecektir,
    bu durumda diğer alternatifleriine göre daha alınabilir olur.
    Ancak halihazırda motorun küçültüleceğine dair bişey yok,
    dedikodusu bile yapılmıyor.
    Kısaca, sadece bakacağız...:(
  • Ben hyundai nin bu lüks markalar arasında sıradanmış gibi gösterilmesine sinir oluyorum.Çünkü Mazda gibi 90 lı yıllarda kalitesi tartışılmaz üstün olan firma cx9 gibi ne kadar araba yaptıysa ülkemizde talihsizlikler sonucu satılmadı.Diğer yandan hyundai gibi dandik firmanın 15.000 TL'den sıfır araba üretip,çok satmasının hiçbir anlamı ve değeri gözümde yoktur.Belki Cx9 ile ilgili olmadı ama Mazda parasının karşılığını tamamıyla hak eden firmadır.Belki motor hacmi büyük olduğundan dolayı vergi dilimine giriyor ama o sınıfta diğer markaların fiyatına oranla alınası en güzel araç.
  • Mazda kaliteli ama ürünün pazar araştırmasını kötü yapıyor Türkiye'ye göre. Vergileri ve yakıt durumlarını dikkate almadan zor Mazda'nın işi !
  • 3.7 LT benzinli motor yerine dizel motorla satışa sunsalardı daha iyi satış yapardı
  • bu araç türkiyeye cok pahalı gelicekti rus pazarında ellerinde fazla kalınca geldi,190 bine gelmesi planlanan araç 120 bine geldi...
  • arkadaşlar mazdanın ben şahsen türkiye piyasası için bu aracı getirtiğini sanmıyorum bu araç amerika piyasası için üretilmiş o belli mazdanın esas pazarı türkiyede 3 kasa 6 kasa onlardada türkiye için elinden geleni yapıyor satış için... bu suv u kim alır parası olup sıradanlık istemeyen farklılık isteyen bir kesim alır.. neticede bu ülkede 6.2 yani 6200 cc lik hemde benzinli escalade bile satılıyorsa mazdayı da elbet alan birileri olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

arkadaşlar mazdanın ben şahsen türkiye piyasası için bu aracı getirtiğini sanmıyorum bu araç amerika piyasası için üretilmiş o belli mazdanın esas pazarı türkiyede 3 kasa 6 kasa onlardada türkiye için elinden geleni yapıyor satış için... bu suv u kim alır parası olup sıradanlık istemeyen farklılık isteyen bir kesim alır.. neticede bu ülkede 6.2 yani 6200 cc lik hemde benzinli escalade bile satılıyorsa mazdayı da elbet alan birileri olur..

alan biri bulunur da,
    keşke makul bi motorla (2.0 benzinli veya 2.2. dizel) biz de alma hayali kurabilseydik.
    Yeterli alım gücüm olsa sırf motor hacmi ve benzin tüketiminden vazgeçerdim.
    (şimdi diyeceksiniz ki, o parayı verdin de vergisi ve benzini mi kaldı,
    belki haklısınız, ama senede bilmem kaç bin TL'lik vergiyi vermek ve 100 km'de 16 lt yakmak zoruma gider açıkçası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 29 Ağustos 2010; 17:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

arkadaşlar mazdanın ben şahsen türkiye piyasası için bu aracı getirtiğini sanmıyorum bu araç amerika piyasası için üretilmiş o belli mazdanın esas pazarı türkiyede 3 kasa 6 kasa onlardada türkiye için elinden geleni yapıyor satış için... bu suv u kim alır parası olup sıradanlık istemeyen farklılık isteyen bir kesim alır.. neticede bu ülkede 6.2 yani 6200 cc lik hemde benzinli escalade bile satılıyorsa mazdayı da elbet alan birileri olur..

alan biri bulunur da,
    keşke makul bi motorla (2.0 benzinli veya 2.2. dizel) biz de alma hayali kurabilseydik.
    Yeterli alım gücüm olsa sırf motor hacmi ve benzin tüketiminden vazgeçerdim.
    (şimdi diyeceksiniz ki, o parayı verdin de vergisi ve benzini mi kaldı,
    belki haklısınız, ama senede bilmem kaç bin TL'lik vergiyi vermek ve 100 km'de 16 lt yakmak zoruma gider açıkçası)

haklısınız bende aynı şeyleri düşünürdüm arabayı almak kolaydır satarsın savarsın alırsın bilemedin bankadan çekersin 60 ay vadeli kredi gene alırsın böyle alınan bir sürü hummer lar navigatorlar var.. milletin ayranı yok içmeye atla gidiyor wc ye ...

arabayı alması kolaydır bakması zordur heleki türkiyede ağır vergi dünyanın en pahalı benzini kullandığımızı düşünürseniz bu tür arabaların bakımlarıda çok pahalıdır yani almakla bitse iyi bu tür araçları sürebilmek için iyi bir maddi bütçe ister..

• HERKES KENDİNE GÖRE HAKLI YORUMLAR YAPMIŞ OLABİLİR... ANCAK BEN BİR CX-9 SAHİBİ OLARAK ARACIN YORUMUNU KULLANICILARIN YAPMASI DAHA DOĞRUDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ARABAYLA İLGİLİ BİRKAÇ ŞEY ANLATMAK GEREKİRSE HERKESİN MERAK ETTİĞİ YAKIT KONUSUNUNA BİR AÇIKLIK GETİRMEK GEREKİYOR. ARACIN DEPOSU 70 LT ALIYOR. HESABINI YAPMAK GEREKİRSE 1 DEPOYLA ŞEHİRLER ARASI YOLDA ORTALAMA 130/140 KM HIZLA KLİMALI 5 KİŞİYLE 700 KM YOL YAPABİLİYORUM. BU ŞEHİR İÇİNDE 500 KM ÇİVARINDA OLUYOR. YANİ ARABA ANLATILDIĞI GİBİ DEHŞET YAKAN BİR ARABA DEĞİL. ÇÜNKÜ ARAÇTA MÜKEMMEL BİR 6 İLERİ VİTES ŞANZUMAN VAR VE İNANILMAZ YAKIT TASARUFU SAĞLAYACAK BİR SİSTEM KULLANIYOR. TABİKİ DİZELLE KIYASLAMMAMAK LAZIM. AMA ARABANIN KALİTESİNİ İŞÇİLİĞİNİ MOTOR GÜCÜNÜ VE MUADİLLERİYLE KIYASLAMAK GEREKİRSE, BANA GÖRE MUADİLLERİ 180-225 MİLYAR CİVARINDA ARAÇLAR. ARADAKİ 100 MİLYARLIK FİYAT FARKINI PEŞİN VERİM AZ YAKACAK DİYE 50 YILDA AMORTİ ETMİYORSA OZAMAN BU ARACA ÇOK YAKIYOR DİYEMEZSİNİZ.
    BANA GÖRE 2011 VEYA 2012 MAZDANIN YILI OLACAK VE BU ARACI FAZLASIYLA YOLLARDA GÖRECEKSİNİZ.
    BU ARADA ARAÇ 0'DAN 100'E 7,5 SN DE ÇIKIYOR. HIZ TUTKUNLARININ DİKKATİNE.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.