bu arabaya açıkçası hep bayılıyordum fakat birkaç eksiği var.. bu segmentte tutulmuş bütün modellere bakarsanız q7, touareg, cayenne vb.. hepsi gerçekten aşırı şekilde led farlar vs.. şekilde süslenmiş ve agresif bakan araçlar.. mazda cx-9 çok fazla gülüyor.. makyajsız kasada bu gülümseme hoş duruyordu fakat bu arabayı makyajladılar ve bundan sonra çok gülmeye başladı fakat mazda cx-9un arap reklamını gördükten sonra gerçekten çok güldüm özellikle videoda 0.08. ana bakarsanız adamlar iyi satış yapmak için çözmüş işi klimada kontrolünde duran tespih arap halkının takdirini almış olmalı
http://www.youtube.com/watch?v=2u3REc81dvo&NR=1 buradada avustralya reklamı(makyajlı kasa) mazdanın abd kanada ve avustrallyada yaptğı reklamları türkiyede görsek mazda çok iyi yerlere geleibilir bizim halkımız araştırmadan etmeden araba alıp yorum yapar reklam yapmak lazım ki insanlar mazdayı görsün araştırsın...
quote:
Orijinalden alıntı: dh_userTR
bu arabaya açıkçası hep bayılıyordum fakat birkaç eksiği var.. bu segmentte tutulmuş bütün modellere bakarsanız q7, touareg, cayenne vb.. hepsi gerçekten aşırı şekilde led farlar vs.. şekilde süslenmiş ve agresif bakan araçlar.. mazda cx-9 çok fazla gülüyor.. makyajsız kasada bu gülümseme hoş duruyordu fakat bu arabayı makyajladılar ve bundan sonra çok gülmeye başladı fakat mazda cx-9un arap reklamını gördükten sonra gerçekten çok güldüm özellikle videoda 0.08. ana bakarsanız adamlar iyi satış yapmak için çözmüş işi klimada kontrolünde duran tespih arap halkının takdirini almış olmalı
http://www.youtube.com/watch?v=2u3REc81dvo&NR=1 buradada avustralya reklamı(makyajlı kasa) mazdanın abd kanada ve avustrallyada yaptğı reklamları türkiyede görsek mazda çok iyi yerlere geleibilir bizim halkımız araştırmadan etmeden araba alıp yorum yapar reklam yapmak lazım ki insanlar mazdayı görsün araştırsın...
şu mazda nın disbritörü ben olcaktım varyaaa...
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
quote:
şu mazda nın disbritörü ben olcaktım varyaaa...
zaten mazdanın iyi satış yaptığı ülkelere bakarsak o ülkelerde hep çok hoş reklamlar var.. birkaç örnek vereyim
birde mazdanın türkiye televizyonunda yaptığı tek reklam var facebook mazda türkiyede o da youtubeda bulamadım ama benim ayrıca çok yaratıcı bulduğum ve iyi güldüğüm mazda reklamları var
burda demeye çalıştığım, mazdanın disbritörü zaten iyi olan ülkelerde mazdanın reklamları ortada.. aracınızı tanıtmassanız satamazsınız.. eminimki türkiyedeki çoğu insan mazda6 nın hacmine göre ne kadar ekonomik olduğunu bilmiyordun motor 2.0 sonuçta.. ve eminimki çoğu insan mazda6nın şuanki kasa olduğunu bile bilmiyordur. mesela opel ne yaptı ? 1.6 180 hp ecoboostları piyasaya çıkardığı an birsürü astra reklamı verdi 1.6 180 hp turbo diye.. insanlar merak etti araştırdı beğenen aldı ama bakınız opel alan insanlar memnun değil.. fluence 24 saat reklamı oynatıldı şuan c segmentinin en çok satan aracı ama alan bin pişman.. sattığınız araç en kalitesizinden de olsa aracı iyi tanıttığınız anda o araç satılır.. mazdanın kalitesine lafım yok zaten son derece kaliteli araçlar ama iş reklamda bitiyor tıpkı bu verdiğim linklerdeki gibi....
Tüm rekları sırasıyla zevkle izledim gerçekten güzeldi Ülkemiz insanlarına gerçekten üzülüyorum böyle kaliteli bir araca binemedikleri için. Ayrıca disbritörü ben olcaktım demiştim ya keşke siz olsaymışssınız
quote:
Tüm rekları sırasıyla zevkle izledim gerçekten güzeldi Ülkemiz insanlarına gerçekten üzülüyorum böyle kaliteli bir araca binemedikleri için. Ayrıca disbritörü ben olcaktım demiştim ya keşke siz olsaymışssınız
eminimki canadadaki reklamı koysalar türk televizyonuna mazda3 focus satışlarını geçer
quote:
quote:
eminimki canadadaki reklamı koysalar türk televizyonuna mazda3 focus satışlarını geçer
satmak istemiyolar demekki
satsa kendilerinin cebine para girecek valla
arkadaşlar Mazda' nın "distribütörü" yok TR' de.
Mazda Motor Logistics adlı ulusal satış şirketi direkt olarak Mazda Motor Europe bünyesinde.
arada başka bir aracı yok.
başka bir aracı olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum mazda motor europe türkiyeyi unutuyor heralde ama mazda türkiye var sonuçta hatta genel müdürü değişmişti yakın bir tarihte
genel müdürü değişen firma Mazda Motor Logistics' in Türkiye şubesi....yani Mazda' nın resmi dağıtıcısı....Mazda' nın kendisi esas olarak.
Mazda Motor Türkiye ise Mermerler' in firması. Mazda ile olan ortaklıklarından kalma bir isim.
isim hakkı için halen mahkeme süreci sürüyor(aslında temyiz bile bitti MAzda kazandı tabii). Mermerlerin Mazda ile alakalı hiçbir olayı kalmamasına rağmen sırf kafalar karışsın diye devam ediyor internetteki yayına...
quote:
Orijinalden alıntı: Big K
genel müdürü değişen firma Mazda Motor Logistics' in Türkiye şubesi....yani Mazda' nın resmi dağıtıcısı....Mazda' nın kendisi esas olarak.
Mazda Motor Türkiye ise Mermerler' in firması. Mazda ile olan ortaklıklarından kalma bir isim.
isim hakkı için halen mahkeme süreci sürüyor(aslında temyiz bile bitti MAzda kazandı tabii). Mermerlerin Mazda ile alakalı hiçbir olayı kalmamasına rağmen sırf kafalar karışsın diye devam ediyor internetteki yayına...
fakat bunu yapması bir suç değil mi ?? mazda bütün isim haklarını almış ve mermerler mazda.com.tr sitesini kullanıyor.. mermerlerin mazda ismini kullanıp site yayınını devam ettirmesi eğer doğru anladıysam olayı biraz hanzoluk olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme