|
|
|
![]() 2005 Punto Shine 1.3 Dizel MJ 70 hp (Eylül 2013- Nisan 2014)- 2001 Mazda 626 2.0i Sedan (Ocak 2015-Temmuz 2015)-1994 Mazda 626 2.0i Sedan (Ağustos 2015-) Panasonic Plasma TX-P42GW30 (Nisan 2012-Mayıs 2014) DeXteR-Prison Break-Rome-Better Call Saul-Band of Brothers-The Walking Dead-Breaking Bad-Boardwalk Empire-Lost-How I Met Your Mother-Vikings-House M.D.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Flash s 1994
Siena s 2001 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoJeLy -- 9 Temmuz 2022; 8:38:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Intel Core i9-12900K 5.0GHz-Asus PRIME Z790-P D4- Kingston HyperXFury Black 8X4 3466MHz DDR4-PowerColor Radeon Red Devil RX Vega 64 8GB-Arctic Liquid Freezer II 420MM-Cooler Master HAF X 942-3X NF-F12 iPPC-CORSAIR RM850x Shift 850W 80+ Gold PCI 5.0-SAMSUNG 970 PRO-WD / Crucial / SKHynix M2 SSD
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bende bugün 323 1993 model 1.6 GLX paket aldım araç trafiğe çıkış tarihi 2002 de gayet temiz sorunsuz gibi gözüküyor. İnşallah sorun çıkartmaz ümidi ile aldım ancak bundan sonraki tüm alışlarım gücüm oldukça japon arabası olacak parçası vs umrumda bile değil. Aracın sadeliği ve güzelliği beni çok etkiledi. caner bey size gelecek olursak benim aracında km 308 binde ama japon arabalarında bakımlı ise km bakmayacaksın hocam 1 milyona kadar gideri var. İyi günler |
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Konuyu ben de hortlatmış olacağım ama aracı görünce duygulandım. Yazayım dedim. Bu aracın çok eskiden sahibiydik biz. 1994 sonundan 1997 yilina kadar bu aracı kullandık. Çok keyif alarak bindik. Plakası değişmemiş, üzerindeki ilk plakası. 1993 modeldi. O yılların güzel arabalarındandı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |