1.güvenlik 2.yakıt durumu 3.yol sesi. 4.yol tutuşu 5.arka diz mesafesi 6.donanım
not: birinin 140 bg diğerinin 105 bg olduğunu biliyorum. o yüzden beygirleri işin içine katmayın :)
birde kullandığınız araçlarda olup bu araçlarda olmayan bir özellik varsa isinize yarayan donanım gibi. belirtir misin?
şimdiden tşkler
up
Touring bildiğim kadarıyla boş bi donanım paketi. İmpressive olsa donanımı yeterli olurdu.
1.8'in vergisi sıkıntı değilse , donanım , performans ve tüketim olarak mazda3'e göre daha başarılıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
Touring bildiğim kadarıyla boş bi donanım paketi. İmpressive olsa donanımı yeterli olurdu.
1.8'in vergisi sıkıntı değilse , donanım , performans ve tüketim olarak mazda3'e göre daha başarılıdır.
arabanın yaşına göre vergiler kademe olarak azalıyor diye birşey duydum net bilginiz var mı? 3-6 yaş arası gibi.
HB Civic alın. Motor da güzel. İdeale yakın bir araç. Tasarımı çok hoş zaten. Herkesin kafasını hala çevirip bakabileceği araçlardan. 1.6 Civiclerden az yakan bir motor. Vergisi de zaten pek sorun olmaz. Güvenliği, yol tutuşu olarak zaten Mazda'nın önünde bir araç.
Alternatif olarak D sınıfı 159 önerebilirim.
Orijinalden alıntı: senersongur
HB Civic alın. Motor da güzel. İdeale yakın bir araç. Tasarımı çok hoş zaten. Herkesin kafasını hala çevirip bakabileceği araçlardan. 1.6 Civiclerden az yakan bir motor. Vergisi de zaten pek sorun olmaz. Güvenliği, yol tutuşu olarak zaten Mazda'nın önünde bir araç.
Alternatif olarak D sınıfı 159 önerebilirim.
peki arka koltuklar hakkında bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: fortune1905
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
arabanın yaşına göre vergiler kademe olarak azalıyor diye birşey duydum net bilginiz var mı? 3-6 yaş arası gibi.
Düşüyor tabiki ama yinede mazda'ya göre vergisi az biraz fazla o bakımdan söyledim.