Şimdi Ara

maysan mı marelli mi (amortisör seçimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler uzun araştırmalarım sonucu amortisörlerimden birinin bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü alt takımdan sağ önden düz yolda giderken bile lokurtu geliyor. 5 bin lira harcadım viraj lastiği z rot falan değişti ses hala kesilmedi ustalar da hiçbir şeyden anlamadığı ve abi iyi iyi dediği için arıza tespit için para vermektense şüphelendiğim parça olan amortisörü değişeceğim.

sağ amortisörden şüpheleniyorum çünkü bastığım zaman üstten sola göre daha çok çöküyor ama tek değişimdense takım halde sadece önleri değiştireceğim aracın orijinalinde yağlı amortisör geliyor ben bu önlere marelli gazlı amortisör mü alsam yoksa maysan yağlı amortisör mü alsam karar veremedim yardımcı olan olursa güzel olur.

• maysandan uzak durun marelli ona göre bir tık daha iyi ama imkan varsa seçiminiz marellide olmasın bulabiliyorsanız aracınıza uygun olarak monroe alın derim

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Marelli olabilir ancak bana sorun amortisördenmiş gibi gelmedi. Kule takozlarından, motor yada şanzıman takozlarından olabilir gibi geldi daha çok. Amortisör gidik olsa bile o kadar ses yapmaması lazım.

Bkz.https://forum.donanimhaber.com/yagli-ve-gazli-amortisoru-karsilastiralim--21064267

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 1 Mayıs 2025; 1:13:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Motor takozları da değişti hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.