Şimdi Ara

Maymunlar Cehennemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Serisi izlenir mi?

• 1968versiyonu iyi değildir, yeni nesil filmlerde maymunlar daha gerçekçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç film ki toplam 1968 de bir de 2014 de var bir tane başla var mı?
  • Kaç filmi var bilmiyorum ama son yapımından izledim galiba, yeterince kaliteliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghonzoo

Kaç filmi var bilmiyorum ama son yapımından izledim galiba, yeterince kaliteliydi.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

1968 deki nasıl
    Serisi izlenir mi?

eleştirmenler ve çoğunluk 68 yapımının serinin en iyisi olduğunu söylüyorlar.
    ama biz yeni nesil 2011 i daha çok sevdik. ondan sonra 68 gelir bize göre. belki de yeni teknoloji olduğu içindir.

• birde film 6 7 seri galiba. başlangıcı be yeniden cevrimide sayarsak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zindan Hikayeleri
    19 yıl önce açıldı
    Cehennemdeki işkenceler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

1968 deki nasıl
    Serisi izlenir mi?

eleştirmenler ve çoğunluk 68 yapımının serinin en iyisi olduğunu söylüyorlar.
    ama biz yeni nesil 2011 i daha çok sevdik. ondan sonra 68 gelir bize göre. belki de yeni teknoloji olduğu içindir.

68 i izledim gayet hoşuma gitti.
  • Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti bunu izlemek istedim cinemaximumda sadece 3d seçenegi var 2 d yok
  • Bütün filmlerini 2-3 gün içinde bitirdim hepside güzeldi.
    Sonuncusu da sinemada artık
  • Kronolojik olarak Star Wars gibi bir yapıya sahip aslında, 1968 yapımı film uzay gemisi ile dünyaya gelen insanların maymunların hükmettiği gezegende yaşadıklarını anlatıyor. Ancak serinin sonra ki filmlerinde bu sefer maymunlar uzay gemisi ile geçmişe giderek, tüm olayların nasıl başladığı gösteriliyor. Orada da yine Ceaser önderliği söz konusu.

2001 yapımı tamamen bağımsız bir film.

2011 ve 2014 yapımı filmler ise ilk serideki filmlere alternatif bir başlangıç sunuyor. Mesela 2011 yapımı filmin bir sahnesinde uzaya gönderilen aracın haberi yapılıyor. 68 yapımı filmde dünyaya inen insanlar o uzay gemisindeki insanlar.
  • Kimse de söylememiş filmleri.
     Maymunlar Cehennemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 14 Temmuz 2014; 13:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti bunu izlemek istedim cinemaximumda sadece 3d seçenegi var 2 d yok

Tamamen saçmalık.Ben de pek sevmiyorum 3d izlemeyi nedense insanın gözü yoruluyor.Ama sadece 3d olduğu için bekleyeceğiz artık ne zaman düşerse internete...
  • 3D sevmiyorum arkadaş (Animasyon dışında)
  • Tum seri 7 film arkadaslar
    Planet of the Apes Collection ( Maymunlar Cehenemi Serisi ) ( 1968 - 2011 ) (DUAL) 1080p BluRay x264 - PROA & HDD

Son 2011 dahil 1080p dual

• Sirasyla filmler arkadaşlar isimleri
    1.Planet.Of.The.Apes.1968.1080p.DUAL.BluRay.x264-CiNEFiLE-PROA-HDD.mkv
    2.Beneath.The.Planet.Of.The.Apes.1970.1080p.DUAL.BluRay.x264-CLASSiC-PROA-HDD.mkv
    3.Escape.From.The.Planet.Of.The.Apes.1971.1080p.DUAL.BluRay.x264-CLASSiC-PROA-HDD.mkv
    4.Conquest.Of.The.Planet.Of.The.Apes.1972.1080p.DUAL.BluRay.x264-CLASSiC-PROA-HDD.mkv
    5.Battle.For.The.Planet.Of.The.Apes.1973.1080p.DUAL.BluRay.x264-CLASSiC-PROA-HDD.mkv
    6.Planet.Of.The.Apes.2001.1080p.DUAL.BluRay.x264-FSiHD-PROA-HDD.mkv
    7.Rise.of.the.Planet.of.the.A.pes.2011.1080p.DUAL.BluRay.x264-CtrlHD-PROA-HDD.mkv

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.