Şimdi Ara

Maymundan geldiği gerçeğine inanmayıp 'Erkek adam kıllı olur' diyen homosapiens Cevdet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Madem primatlardan geldiğini hakaret olarak algılıyorsun neden kıllı olmak istiyorsun ve cevdet yapma be oğlum Maymundan geldiği gerçeğine inanmayıp "Erkek adam kıllı olur" diyen homosapiens Cevdet Maymundan geldiği gerçeğine inanmayıp "Erkek adam kıllı olur" diyen homosapiens Cevdet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• "Maymundan geldik" ifadesi yanlış olduğunu biliyorum, dinciler en çok bu terimle tutuşurlar o yüzden yazdım

• Yaş kaç?

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt

Maymundan geldiği gerçeğine inanmayıp "Erkek adam kıllı olur" diyen homosapiens Cevdet Maymundan geldiği gerçeğine inanmayıp "Erkek adam kıllı olur" diyen homosapiens Cevdet Maymundan geldiği gerçeğine inanmayıp "Erkek adam kıllı olur" diyen homosapiens Cevdet 

• Bunu söylemekten biktim ama evet, maymundan geldik. Olum senin atan yine bizim maymun dediğimiz canlı. Günümüz maymunlarindan gelmedik sadece. Hatta ve hatta homo cinsi hala maymunlar (primat olarak algılayın) adı altında ve çok uzun bir sure böyle de kalıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biyolojide maymun ve insan ortak atadan türemiştir der

homo sapiens alt türü direkt olarak türemedi zaten

ondan önce başka alt türler vardı hatta aynı anda yer yüzünde yaşadı

farkında değilsiniz belki ama anormal derecede olmayan kıllı erkekleri insan dişileri daha çekici bulur

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.