Şimdi Ara

maymun scroll vs almak isteyenler lutfen baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------
    silkroad online da maymun scroll vs almak isteyenler gizli soru ve sifresini biliyorsa silkroad222@hotmail.com adresi ile msn uzerinden baglantıya gecip istedigi itemi alabilir.... kesinlikle hack olayi degildir bu bir yardımlasma ve ticaret olayıdır (bu olayda server fark etmemektedir ) bu bir silk alma olayıdır biz kendi credi cartımızdan silk alacagız gizli soruyu istemiyruz ... gizli soru ve cevap silki aldıktan sonra sifrenizi degistirmeniz amaciyla dedik.. siz oyunda iken biz silki alırız silk gelince sifrenizi degistirebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ideal2 -- 2 Ağustos 2006; 18:05:24 >

• Ondan sonrada oyuna bidaha girilememktir zuhaaaaa
    Süper zeka seni.
  • silk alımında gizli soruya gerek yok yalanın burdan belli baby_lee yi de alet etmeyin beni tanıonuz bu arada ben Ahmetcab sattım charımı artık alpsteyin
  • allah cezanı verecek!!!(ibo)
  • ..........(kesinlike kufur deil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evıl -- 2 Ağustos 2006; 18:02:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ideal2

silkroad online da maymun scroll vs almak isteyenler gizli soru ve sifresini biliyorsa silkroad222@hotmail.com adresi ile msn uzerinden baglantıya gecip istedigi itemi alabilir.... kesinlikle hack olayi degildir bu bir yardımlasma ve ticaret olayıdır (bu olayda server fark etmemektedir )

troy:)

Baby_Lee

ideal

Hangi bağın mahsulüsün sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skin yapmak isteyenler buraya !
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fazla zekiye olmuşsun sen
  • adamdaki zekaya bak :) hayir hatirlatma sorusu ne alakasi var bari isi biliyorasn
    kullanici adi sifre iste anlayalim yardim edicek deyelim :)
    birde hatirlatma sorusu :) adamda ki zeka eksik :)
  • ben kimseden gizli sorusunun cevabını istemedim kendisi biliosa skill aldıktan sonra degistirmesi acısından soyledim ama kendiniz bilirsiniz yalnız ben gizli soruyu bilmiyorsa ustume mahsuliyet almam

• quote:

kesinlikle hack olayi degildir

Baby_Lee

ideal

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan266

silk alımında gizli soruya gerek yok yalanın burdan belli baby_lee yi de alet etmeyin beni tanıonuz bu arada ben Ahmetcab sattım charımı artık alpsteyin

sus la ahmetcan selcuğun kuzeni.keserim seni gelip alpse.

silk alılar doğru ama ben charımı wermem öle botter insanlara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _elkA

quote:

silk alımında gizli soruya gerek yok yalanın burdan belli baby_lee yi de alet etmeyin beni tanıonuz bu arada ben Ahmetcab sattım charımı artık alpsteyin

senden charını isteyen olmadı sen bak dalgana hem bizim nasıl kastıgımızdan sanane 10 tane char var 70 bu bir ticaret olayıdır kafasını kullanan para kazanır
  • türkler cok zeki insanlar yaw
    bari silkroad uzantılı bi mail adresı alsaydın hotmail olunca kimse yutmazz

• biz botsuz kasarız ihtiyacımız oldumu tıcket ımızıda canlı paramızla alırız illegal olaylar sarmaz bizi,emek verilmeyen sey degersizdir gozumde senin 30 tane lvl 70 charında olsa benim yeni acacagım lvl1 charın bile yerini tutamaz...(kendi gorusum isteyen istedigini dusunebilir...)
  • Peki oda bizi görücekmiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: champione

yaratıcı türk genci

hstr lan

yaratıcı türk genci dedigin adam 43 yasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: evıl

quote:

Orjinalden alıntı: champione

yaratıcı türk genci

hstr lan

yaratıcı türk genci dedigin adam 43 yasında

• ben ciddyim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _elkA

quote:

senden charını isteyen olmadı sen bak dalgana hem bizim nasıl kastıgımızdan sanane 10 tane char var 70 bu bir ticaret olayıdır kafasını kullanan para kazanır

sizin gibi 10 tane charı lvl 70 botla yapıcağıma 1 tane char kasarım daha iiii.
    ne mal olduğunuz belli.

sizide gördük. o lvl 70 charlarınızı.str mi int mi belli deil.gelen geçen takıyo.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.